Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 25
dolores spune:
multumesc cleo..dar cum o s-o cheme pe printzesa ta?
quote:
Originally posted by Cleomoni
Dolores imi place mult numele David, am pus si eu semnatura sper sa imi iasa pupici multi multi
23 saptamani
dolores
21+
David Cristianwww.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
miraco spune:
Donia,Miro,Aelita,Bebyta,Asiza.........ati avut dreptate.Era de la caldura,nimik altceva
Aveti si voi grija mare, ca eu tare m-am speriat.
Cipi13,bine ai venit !

As incerca si eu sa pun o poza.....dar nu stiu cum.
Poate are cineva rabdare sa-mi explice si mie cum sa fac?
Incerc si eu ca am vazut raspunsul aelitei pt biancaSper sa mearga figura...
Miraco
19+ 
chinico spune:
Nu mai pot de cald...iar a plouat peste tot pe o raza de 30km, numai peste amaratul meu de cap nu!!
Miro excelenta muzica de pe gmail!! Deja de juma de ora tot descarc, m-am blocat insa pe ascultat Bedtime Classics, acusi ma intind pe jos langa calculator si trag un pui de somn sanatos...Si eu sunt fana de melodii lente, asa ca m-ai atins la punctul sensibil..Frumoooos...Multumesc de muzica buna. Bebe zice si el sar'mana...
Cat despre faptul ca bebe e mic..stiu..stiu insa si ca sunt paranoica rau, si nu stiu pe cine as putea aici sa intreb de cate ori mi se nazare ca ceva nu e ok. A mea ginecoloaga nu e fata de gasca deloc. Aia de familie e tanti fainuta,dar nu prea le stie ce si cum e cu bebeii..asa ca va terorizez pe voi. Si va rog sa aveti rabdare cu viitoare mame paranoice ca mine, nu e usor sa te lupti non stop cu hoarde de pitici!
Aelita da, suntem mici..Dar lasa ca o sa crestem si noi mai maricei si o sa dam din picioare noaptea la 2 sa nu mai doarma nimeni daca nu dorm io!!
Asiza...si eu CRED ca il simt pe tovarasul bebescul, dar pana nu imi trage una sanatoasa tot ma indoiesc ca el e..poate e pulsul care ma induce in eroare..sau e fusta care a alunecat putin...sau poate pur si simplu nu e nimic.
Distractie maine la intalnirea cu ale tale clujence. As veni si eu..si la Bucuresti, si la Cluj...la Timi poate ajung in septembrie, la mama, iar Constanta poate la anul..
Cristina asa zici tu cu masurarea degetului mic la bebei..o sa bag la cap. Cand ma duc tura urmatoare daca nu ii dau lista cu ce are de masurat, ca pana acum au masurat numai lungime, diametrul craniului si al toracelui si atat..om fi fost prea mici..Distractie placuta mai departe in Dubai, fereste-te de calduri si sanatate Iasminei.
mayaione incerca inainte de a lua medicamente cu biscuiti. La mine au functionat.Ktrinel sa plangea de ele, poate stie ea si alte remedii.
kokorina sa-ti traiasca bebeii, nu-ti fa griji ca sunt mai micuti, sunt 2, e normal.
ma duc la dus. A 10-a oara pe ziua de azi.
18+
Cleomoni spune:
Dolores, nu stiu cred ca Elisbeta, Andreea, si papi vrea sa se gandeasca si el la un nume modern, mai vedem ce iese pana la sfarsit.
Cleo
23 saptamani [baitel]
bamboletta spune:
Buna burtici 
am incercat si eu sa-mi pun pozele la semnatura sa vedem daca mi-a reusit![]()
Aelita- suc de portocale la storcator cu cereale nesquik
e ciudata combinatia dar poate i-ti place ![]()

bamboletta
24+
bebelina
"poze"
Donia spune:
Buna seara burtici europene si buna ziua celor canadiene!
Ca sa nu mai fie discutii legate de varsta, aflati ca va scrie seniora
, adica decana de varsta a odiseei, am 36 de ani si jumatate si o sa fiu aproape de 37 de ani cand o sa nasc. Primul copil l-am nascut la 31 de ani si de atunci tot intineresc, pana cand o sa vina vremea sa dau din nou in mintea copiilor
.
Deci nu va mai plangeti de varsta, tineretea e o stare de spirit si va spun eu ca dupa ce o sa nasteti o sa va simtiti toate ca niste mamici foarte tinere, iar cand o sa mergeti de-a busilea pe langa copii o sa uitati cu totul cati ani va despart.
cipi, bine ai venit printre noi! Ma bucur ca ai convingerea ca o sa-ti tii bebelusul in brate in noiembrie, daca gandesti asa pozitiv sigur o sa fie bine.
Katrinel, daca tot ai asa beneficii bune de la servici atunci bucura-te de perioada asta in care o sa poti sa stai acasa sa te ingrijesti. Sper ca are cine sa va ajute cu mutatul, sa nu te opintesti prea tare zilele astea.
Alexandra, bine ai facutu ca te-ai tuns. Si mie-mi vine cateodata, dar n-am fost tunsa scurt de tot de muuuuult timp si n-am curaj.
asiza, vad ca ai planuri de gimnastica, bravo!
La eco n-am aflat mare lucru, doar ca am primit o poza frumoasa, trebuie sa ma invrednicesc si eu s-o pun in album. Bebe l-a cam tratat cu spatele pe nenea tehnicianul si din cauza asa m-a pus sa ma intorc pe toate partile, doar-doar s-o indura bebe de noi... Concluzia e ca bebe pare bine, sanatos si tehnicianul se intreba de ce m-am mai dus si de data asta daca tot am facut o ecografie saptamana trecuta. Dar eu m-am bucurat de poza, se vede capsorul din profil si bebelache parca face cu mana... Gata, dupa ce termin mesajul asta o sa pun sigur poza, cred ca doar eu am mai ramas fara poze pe aici.
Mirona, si mie mi-a luat cultura din col saptamana trecuta, nu e mare lucru, nu doare ci mai mult pare neplacut.
Mirona si dolores si fetele de la subietul verigheta, cred ca o s-o scot si eu in curand, ca tot citindu-va pe voi am facut o incercare si n-a iesit, o mai las maxim o saptamana si dupa aceea incerc cu sapun si alte lotiuni. E drept ca acum imi e foarte cald si simt ca am mainile congestionate din cauza asta, asa ca nu ma impacientez inca.
Kokorina, o salut pe maimutica! Eu ii port de grija, imi tot fac griji sa nu fie asuprita. Dar vad ca stie sa-si poarte si ea singura de grija.![]()
pitikot, bun venit in clubul baieteilor! Sa va bucurati de el, bine ca e sanatos si voinic!
mayaione, a scris cineva de Renie pe paginile trecute, nu mai stiu cine. In principiu daca nu folosesti decat ocazional nu are ce rau sa ii faca lui bebe.
Cristina, sanatate si vindecare grabnica Iasminei! Ah, stiu cum e tusea asta, iti scoate peri albi! Roxana, dupa tusea cu expectoratie, mai ramane si cu o tuse uscata care ma scoate din minti.
daniela_b, nu vrea sa intre aici si viitoarea mamica? Daca nu, tine-o tu la curent cu noutatile. Mi se pare tare dragut ca esti asa de interesata de nepotelul care o sa vina. De fapt tu ai scris despre nepotei... despre cati bebelusi vorbim noi aici?
miraco, ma bucur ca esti bine! Poza nu am reusit sa o vad, probabil ca nu ai facut albumul de pe yahoo public.
Bamboletta, foarte frumoase pozele. Ce graviduta frumoasa esti tu cu fustita mini! Si ai o burtica asa mare fata de a mea... vreau si eu! Dar stiu ca mai am de asteptat.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
asiza spune:
Miro, cum adica va cer sa lucrati ore suplimentare pe care nu le platesc?????? Ce nesimtiti!!! Bine faci ca pleci la 5.00, ai tu grija de tine si lasa-le firma-n plata Domnului...
Melinda, te asteptam maine neaparat...
Pitikot, felicitari pentru
si ma bucur ca e totul bine...vedeti, fetelor, de asta prefer sa mi se spuna sexul copilasului mai tarziu, decat sa fie ba fetita, ba baietel...in final tot nu ar conta, sanatos sa fie, insa parca te incearca asa o usoara dezamagire dupa ce te-ai obisnuit cu o anumita idee si ti-ai facut palnuri si incerci sa-ti inchipui viata in trei, cu baietel sau fetita...Pitikot, poate reusesti sa pui niste poze sa-ti vedem si noi minunea din burtica ![]()
Cristina, sanatate multa la Iasminici si vacanta placuta in continuare!
Ia uite ca am mai aflat ceva:verificare degetelelor lui bb...sigur toti medicii ar trebui sa stie asta, insa o sa intreb data viitoare cand merg la eco, poate binevoieste bb mic sa ne arata palma si nu pumnul!
...fetelor, pana data viitoare cand imi intreb medicul, stie careva daca malformatiile la picioruse se vad la eco...eu ma gandesc ca ar trebui medicul sa-si dea seama, doar masoara si lungimea femurului, nu????
Daniela_B, o sa fii o matusica pe cinste, zau asa!!! Bravo!
Dolores, si mie imi place numele pe care l-ai ales pentru baietel...suntem pe aceeasi lungime de unda vad...David Cristian e un nume tare frumos...
Miraco, ma bucur ca esti bine acum...
Chinico, las' ca crestem noi mari....si sa vezi atunci ore de
in burtica...
...iar pitici paranoici si stoluri in cap, cred ca avem cam toate...macar cate putin...eu ma inscriu alaturi de tine! 
Va pupacesc...
Poze din vacanta
Oana
18+