Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 24
pitikot spune:
AELITA ,merci ! Nu am semnatura cu varsta si cu baietel pentru ca nu stiu cum s-o atasez :((
CAt despre nume chiar nu stiuuuuu !
aelita spune:
da,ti-a iesit ! :)
dreptr sa spun nici eunu am semnatura,o pun de cate ori scriu aici,pt ca atunci cand scriu la alte subiecte nu vreau sa merg cu carutzul dupa mine :)
poti sa pui si tu cand scrii [ graviduta ] saptamanile [ baietel ] fara spatii,iese maimutoiul cu gravida si cel cu carutul albastru.
17+
cristina1974 spune:
Fetelor, va zic eu care e treaba cu importanta verificatului degetelelor la eco. In general,lipsa unui degetel,sau eventual unul in plus este un simptom legat de sindroame.Si dezvoltarea normala a degetelului mic este legata de un sindrom, dar nu mai stiu exact de care. Asa ca, fetelor, fiti bucuroase ca medicul studiaza toate detaliile astea la eco,ca de multe ori, asta e singurul mod de a fi sigura ca totul e ok. Nici amniocenteza, care cica e cea mai sigura, nu acopera 100%toate cazurile,asa ca toata stima si respectul meu pentru medicii care sunt atenti si la detaliile astea micute ale puilor nostri. Sanatate la toti puiutii nostri,si al toate mamicile lor!
23 saptamani fix azi
cristina
aelita spune:
cristina,nu stiam cu degetelele,dar are logica ce spui.clar ca in plus sau in minus sau ceva ciudat ii da lui de gandit..
dolores spune:
te duci la profilul tau personal din stnga paginii...si la rubrica semnatura iti scrii 21+ sau 21 sapt si 5 zile si o sa-ti apara de fiecare data cand scrii fara sa mai fii nevoita sa scrii la fiecare mesaj...si de cate ori mai faci cate o sapt te duci tot la profil i ti-ti schimbi semnatura si tot asa
quote:
Originally posted by pitikot21 sapt si 5 zile
mi-a iesit ??
dolores
21+
David Cristianwww.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
Cleomoni spune:
Kokorinasa stii ca nu trebuie sa iti faci griji, la mine la 22 saptamani avea 377g si am doar unul, eu zic ca e bine asa o sa mai intreb si doctorul pe 1 august sa vad ce zice.
Cleomoni spune:
Dolores imi place mult numele David, am pus si eu semnatura sper sa imi iasa pupici multi multi
23 saptamani
daniela_b spune:
Fetelor, sinteti niste scumpe...io n-am informatii existentiale dar va urmaresc cu sufletul la gura ca citind una-alta am impresia ca sint la "moda" cu tot ce e in burtica de noiembrie-decembrie, ca vreau sa ma dau "rotunda" si eu ca matusa ca sint la curent cu toate miscarile de trupe, pardon de burtici...hi-hi-hi, nepoteii mei or sa fie cei mai nostimi si norocosi ca-i bat eu la cap!!! bagacioasa
!!!
Va inteleg atit de bine si sint atit de mindra de voi, cum as fi de mine insami...iar grupul asta cald si prietenos de viitoare mamici mi-e atit de drag de nu mai pot!
Va pup pe toate-toate, sa fiti sanatoase si implinite!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
dolores spune:
biabaus eu am fost la alma georgescu..la telefon am intrebat daca imi inregistreaza , au zis ca da si cand am ajuns acolo...surpriza...era stricat aparatul..in fine, am fost mai inspirata si mi-am luat eu aparatul cu care pot filma si in felul asta nu am pierdut nimic...dar oricum ma puteau anunta la telefon..in fine...
ai album cu poze??
trebuie sa scrii ceva de genul:
{url=" copiezi likul cu pagina unde ai pozele tale "} aici scrii poze
{/url}
in loc de acolade pui paranteze drepte..si cam atat...sper sa-ti fi spus cum trebuie
acest lucru ca sa-ti apara de fiecare data cand postezi un mesaj te duci la profilul tau personal din bara din stanga si la rubrica semnatura scrii toate astea...te pup
dolores
21+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti