Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 23
cristina1974 spune:
Buna,fetele cu burtici!
Mi-a fost dor de voi, ieri nu am putut intra pentru ca mandra mea, Iasmina,mi-a facut o raceala de toata frumusetea din cauza AC.si, ca sa vezi unde a facut-o: in Dubai, unde te topesti de cald si in toiul verii. Tuseste cam aiurea ,si se si forteaza, mi-a si varsat de cateva ori, asa ca am fost super ocupata cu ea.Se face ea bine, in cateva zile, asa mi-au zis cei de la spitalul la care am fost cu ea,mai ales ca au trecut-o si pe antibiotic.
Vad ca va plangeti la greu de caldura...Eu nu stiu cum e in Romania, insa aici te intinzi pe jos, la propriu,dupa un pic de racoare.Eu sunt obisnuita cu calduri de felul asta, nu e prima data cand vin in Dubai, iar cand am nascut fetita,acum aproape 4 ani, eram in luna mai avansata can am ajuns aici,...si era cumpltit de cald.
La Multi Ani pentru sarbatoritele de ieri, Luly si CEZ.Imi pare rau ca nu am putut face urarile astea de ieri, insa mai bine mai tarziu decat niciodata.
Bun venit si fetelor noi! Sunt convinsa ca or sa se simta bine aici,asa cum ma simt si eu,de fiecare data cand intru sa va citesc.
Cred ca saptamana viitoare voi afla si eu ce am in burtica, in sfarsit.Abia astept sa vad, ca sunt foarte curioasa, insa preferinte...nu mai am.
In rest,noi profitam e fiecare clipa de vacanta .....timpul trece mult prea repede,cand esti in vacanta,asa ca incercam si noi sa tragem de fiecare minutel.E foarte bine totul, mai putin raceala Iasminei,iar faptul ca m-am vazut si cu parintii ma bucura foarte tare.
mayaione, si eu folosesc rennie, pentru arsurile de stomac, si imi sunt de mare folos. Medicul meu din Londra mi-a recomandat sa le iau, cand simt ca incep arsurile,si,sincer,nu mai am nici un fel de probleme.
Nici picioarele nu se prea umfla,decat cand stau cu ele in jos sau stau in picioare mai mult timp. Mainile,de fapt, degetele de la maini,nu au nici un fel de probleme,iar de cand am ramas gravidutza,am pus pe mine 5 kg,ceea ce,zic eu,e foarte bine.
Vis-a vis de tema zilei,cea cu superstitiile,eu nu am nici o problema. Poate lumea si babele, in special, sa vorbeasca pana fac spume la gura,ca nu dau doi bani pe asta. Atata timp cat stiu ca bebe e ok, si asta imi este confirmat de medici in care am incredere, restul nu ma mai intereseaza,nici nu-mi pierd timpul sa ascult ce zice lumea.
Acum va pupacesc pe toate si va urez numai bine. sa aveti grija de voi si de bebelushi.
23 saptamani, fix azi
cristina
Cleomoni spune:
Fetelor de Fatima mai stie cineva ceva?
Unde sunteti? Iar dormiti somnicul de dupa-amiaza?
Cleo
23 fix
Cleomoni spune:
Cristina, imi pare rau sa aud ca mititica a racit, asa raciam si eu cand am fost mica deoarece am avut probleme cu plamanii dar s-a remediat dupa cateva vacante la mare.
Despre vacanta ce sa yic am si uitat-o a trecut asa repede bine la mine au fost doar 2 saptamani.Pupici si multa sanatate Iasminei
cristina1974 spune:
Cleomoni,mersi mult pentru urari!
o sa fie bine, doar ca nu imi vine bine sa o vad cum tuseste sa, si se mai si forteaza.. .Are o tuse cu expectoratie, ceea ce e bine, e semn ca se curata toata mizeria aia din gatul ei. ce sa zic, stiam ca AC este periculos, dar aici efectiv nu poti trai fara asa ceva. Nici la ea nu a fost prima experienta de genul asta,mai ales ca este si nascuta aici, in Dubai,iar in fiecare an ea vine cu noi aici, macar sa ne rezolvam treburile, daca nu ramanem mai mult.
Pupici!
23 saptamani fix azi
cristina
aelita spune:
ptikot felicitari pt baietel!!
ce nume ii pui??
cand te asezi tu in pat,atunci are el mai mult loc in burtica si ii arde de joaca,ca ziua doarme.
nu stiu masura cu degetelele.
465 !! grasunel foc!!
nu ai semnatura cu saptamanile !
bianca
,ca sa pui pozele la semnatura,cand deschizi pagina aia ca sa raspunzi la un mesaj,acolo unde scrii,sus,ai un pliculet cu doua sageti circulare albastre.care se numeste "introdu email".dai pe el clic si se deschide o fereastra separata unde scrii un cuvant,ca de exepmplu poze .si dai ok.ti se mai deschide una,unde pui adresa de unde ai tu pozele.
deci pozele le bagi spre exemplu in album foto la yahoo,acolo le deschizi si copiezi adresa de sus .pe aiai o dai tu paste in pagina care se va deschide dupa ce scrii "poze".
e mult scris,dar e putin de facut,ai sa vezi.incearca!
p.s sa nu uit sa spun ca tot ce e pe aici multe dintre noi am invatat de la Mirona.Ca sa nu mai vina guri lrele sa spuna rautati despre ea!!
cristina74,e asa bine la Dubai ca nu mai intri pe aici!:)
sa se faca bine pititcuta Iasmina!! sa va bucurati de camile pe acolo si sa mai ceara una si pt acasa,la pachet!
ai pus super,doar 5 kg!
chiar,ce mai stiti de Fatima si de mama ei ?
17+
kokorina spune:
AELITA,super idee mi-ai dat in legatura cu,culoarea.la verde deschis nu m-am gandit.ai dreptate,numai galben pai,e cam la fel cu albul.poate reusesti sa-mi trimiti poza despre care vorbeai.
PITIKOT,in legatura cu degetelele de la maini.de cate ori merg la ecograf,doctorul se uita in mod special la degetul mic.imi repeta de fiecare data,ca se uita,pt ca este foarte important asta(sa se vada degetul mic ca e si el dezvoltat).nu ma intreba,nu-ti pot da explicatii.cum e important sa se vada nasucul,asa e important sa se vada degetelele mici de la maini.dar eu stiu sigur ca totul e bine.
am tot citit din urma,si multe fete dintre voi,la 21 saptamani au bebelusi grei de 4 sute si ceva de grame.eu am 22 saptamani si ai mei sant de 377 si respectiv de 376 gr.or fi mici?desi alaltaieri la doctor,mi-a spus ca,este perfect asa.
da,MIRO,ai dreptate cu cafeaua.oricum nu am baut decat una pe zi de fiecare data,nu fac niciodata abuz,au fost zile cand nu am baut deloc.dar cand ma doare capul,chiar imi trece cu cafea.ma gandesc ca e din cauza tensiunii.si oricum ceasca de cafea pe zi pe care o beau,e cu lapte.
bamboletta spune:
Salutare burtici 
Azi am alergat toata ziua si sunt obosita
si a fost azi o caldura de credeam ca mor nici nu aveam aer,abia asteptam sa ajung acasa...![]()
LaviniP- mersi de informatii si eu am vb cu d-na doctor sa merg acolo si eram curioasa ce ecograf are si preturi,dar e ok,asa ca o sa-mi fac si eu programare acolo![]()
da e ciudat suc de portocale cu cereale,dar asa am vazut eu intr-o revista si am incercat
,oricum e bunut si asa
nici eu nu sunt prea veche aici dar bun venit noilor fete 
vad ca baietii tot cresc la numar nu se lasa cu nici un chip ![]()
v-am pupat ma duc sa ma odihnesc putin 
bamboletta
24+
bebelina
kokorina spune:
plictisesc ,daca intreb unde sa ma uit la LISTA CELOR NECESARE PT INCEPUT? am cautat dar poate am sarit ceva,ori chiar nu am gasIT:va rog sa-mi spuneti unde o gasesc sa o citesc si eu.va multumesc.
aelita spune:
kokorina,tu ai doi,si e bine asa cum,e ca altfel va fi vai ! cand sunt doi,sunt un picut mai mici decat unul,dar asta nu inseamna ca sunt prea mici,sau ca e in neregula.dar daca ar fi greutatea prea mare,ma gandesc ca ar fi greu si pt tine,si pt burtica..e bine asa cum e,asculta doctorul!
sa vad cu ce fac poze,ca un aparat e fara baterii ,iar cel care nu e pe baterii e la sora-mea.si webcam nu imi ajunge pana in camera lui bebe.poate imi amintesc sa iau baterii,si fac o poza,desi e dezastru in camera,sa vezi doar peretii :)ca in rest e pe post de debara deocamdata ,dupa zugraveala au ramas toate tampeniile acolo,nu stiu cand vom aranja camera .sta asa de trei -patru luni :)
bamboletta cum faci sucul cucereale?poate ne dam toate pe suc cu cereale fetelor!
ce fel de cereale?le pui asa ca in lapte?
eu puneam laptele cald,dar sucul nu merge 
lasa sa creasca baietii la numar sa aiba printesele noatre pretendenti multi .
17+ 
melinda25 spune:
Kokorina, lista respectiva o gasesti accesand linkul de pe prima pagina, sub poze, in categoria linkuri utile, se numeste Bagaj de spital.
Acolo gasesti lista si pentru spital, si lista cu lucrurile necesare pentru primele saptamani/luni.
Melinda 22+
Dominik