Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Va pupam cu drag ,mi-ati lipsit ieri dar nu am reusit sa va citesc nici acum.Scuze fetelor care mi-au raspuns ,dar nu am apucat sa citesc si nu stiu cind am sa reusesc.Burtica creste ,deacum sintem marisori,sintem bine,sanatosi cu arsurile....la fel.
Va pup si fug sa maninc ,va pup pe toate.

dandusa 25 + si
printesa mea, Crinuta
poze
poze raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Dolores sunt la servici, azi am avut o zi groaznica nu imi mai doresc inca una la fel ca nu mai pot. Bine, bine eu ii dau ciocolatica la al tau flacau si al tau flacau sa ii dea masina fetei mele ca in reclama, da? fetita face bine se tot invarte cand pe o parte cand pe alta ca mami fasneata foc

Cleo 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

irina,cum ai cam multi ani,33 ??e o varsta normala pt a avea un copil,chiar si pt prima sarcina,nu mai zic ca tu esti la a doua!!
sora mea a facut la 38 al doilea copil,natural,normal,fara tratamente nici probleme,si nu e singura,nu a fost tratata ca exceptie,nu a fost bagata in seama mai mult ca cele de 20,nici nua fost speriata cu ceva.
Nu te mai lua dupa nimeni,urmeaza-ti instinctul,bebe e bine,sanatos,o sa fie totul bine!
pai Matei e in biblie,o sa se bucure preotull :)

chestia cu ..te gandesti cums a fie bebe.nu cred ca e superstitie,mai degraba ironia sortii :)) am vazut multe mame singure,parasite de partener in timpul sarcinii si nedorind sa fie responsabil,ba chiar spunand peste tot ca nu e a l lui.stiti ca multa lume chiar crede asta si spune:ea stie al cui o fi! ei,nu stiu cum se face,dar toti copiii astia seamana leit cu tatal,de nu mai e nevoie de nici o analiza!
am vazut mutle cazuri de personaje din astea,ca nu stiu cum sa ii numesc pe barbatii care dupa ce ca fug de la locul faptei,mai si umplu lumea cu tamenii si povesti ca nu ar fi al lor.multi,dupa analize,chair,spun prin lume ca defapt nu au facut analize si ca ea minte,ca nu e al lui ,ca láu obligat sa plateasca pensia.ciudat,dar mnulta lume chiar crede ca multi barbati au fost inselati pe plan juridic :))
ei,dar cand vezi copilul ala leit cu tatal,ce sa mai zici ???
as zice..ironia sortii pt tatal fugitiv!

almo,eu inca nu il simt,e prea mic,dar fetele toate spuneau ca nu neaparat misca zilnic!
bamboletta
cum e sucul natural cu cereale?:)
miraco e de la caldura .cand simti asa,sa te asezi imediat si sa ceri apa .

va pup,burticilor!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Miro referitor la tema propusa de tine eu nu tin cont de nici o superstitie de nici o vorba din popor sau batraneasca.

Azi am auzit una tare, cum ca daca ai fetita ti se lasa buza de jos, in fine poate voi va dati seama dar eu nu realizez ca asa e sau nu.

Apropo azi cand am venit la firma ne astepta un domn, care intrand in vorba cu mine mi-a spus clar ca sunt gravida in 5 luni si m-a intrebat cine are grija de mine, eu i-am raspuns ca eu, nu el se referea la dr si uite asa am aflat ca el e fostul director la maternitatea Elias si mi-a explicat mai multe.
Il stie cineva pe dr Mateescu? Era foarte prietenos si asa de gasca.

Va pup pe toate si nu in ultimul rand LA MULTI ANI
sarbatoritelor

Azi plec mai devreme na na na

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

da cleo, s-a facut. asa va face david al meu...
ti-a zis ceva care ne-ar putea interesa si pe noi acel domn, fost director la Elias??

dolores 21+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

multumesc de raspunsuri fetelor la toate
Azi bebelina mi-a alungat orice urma de neliniste. Am tot mangaiat burtica pana cred ca am enervat-o ca a inceput sa ma tot bocaneasca. Sunt f happy acum.
Donia Cioco Ritter gasesti la Loblows.
Fetelor in Canada voi stiti cum e cu concediul de maternitate aici? Eu am studiat putin acum, mai ales ca lucrez si in payroll si ar fi trebui sa stiu, dar nu stiam, ca nu am avut nici un caz (angajatii nostri sunt numai barbati eu sunt singura femeie). In fine, am fost surprinsa placut sa aflu ca ni se acumuleaza vacanta pe perioada de maternitate, asa ca atunci cand ne intoarcem avem de dreptul sa ne luam vacanta. Dar faza nasoala e ca avem dreptul doar la vancanta ca timp nu si ca bani. Adica putem sa ne luam vacanta dar neplatita. Toate prietenele mele pe care le-am intrebat insa mi-au zis ca compania le-a platit vacanta dupa maternitnate. Eu nu o sa le spun amanuntul asta, asa ca sunt curioasa daca ma vor plati.
Voi ce stiti despre asta. Ma gandesc ca in Quebec e altfel ca de obicei...

Moni24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DIA,mersi mult,super linkul si-mi plac foarte mult....,multe chestii de acolo!!
ROXANA,da se pare ca depinde si de dj...,deci parul lui bb creste de-acum incolo...,hm,inteleg atunci.La mine arsurile continua ,nu sint insuportabile mereu dar si cind le apuca.....sa te tii!!!
BAYBYYY,bine ai venit ingrupul nostru.Ma bucur ca a mai venit o constanteanca!
MIRONA,daca nu o felicitam atunci...,nici ca mai reuseam.Ieri nu am intrat deloc,nici acar sa citesc,am fost foarte ocupata si obosita....
INGERAS,felicitari pentru printesa
PITIKOT,
DESIREE,felicitari si ma bucur mult pentru voi.Curind iti vom urma ex ,probabil....,deocamdata nu stim exact.Te pup.
ASIZA,felicitari pentru bb.Sigur ca este el...,cine altcineva ,ar putea fi?!?Arata-i cit de mult il iubesti si vorbeste-i de fiecare data cind simti vreun semn,ai sa fii surprinsa de raspuns...!!!
SIMO,felicitari pentru baietel.
LA MULTI ANI ,pentru CEZ si LULY
LAVINIA,felicitari pentru bebe baietel

Multi pupici gravidutelor!Sinteti minunate,am spicuit citeva mesaje,nu am reusit sa citesc tooooot si acum va las.Miine este o zi lunga,mergem la un nepotel scump care va implini un anisor si probabil ca vom ajunge tirziu acasa.Va pupam cu drag!

dandusa 26 + si
printesa mea, Crinuta
poze
poze raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

fetele va pup si va urez noapte buna eu ma retragca ma deranjeaza un nerv la spate si nu mai pot sta la calc.
pe maine dimineata.

Raluca 24 + si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Cez si Luly la multi ani
Multumesc mult pentru informatii. Ma gandeam ca am sa ii cumpar baietelului si o iconita, pe langa banii pe care ii vom da.
Apropo de tema zilei eu nu am nici o superstitie. Doar ca deocamdata ezit sa iau lucrusoare pentru bebelusha. Nu din superstitie, dar as vrea sa imi mai confirme odata sexul. Dupa aia, liber la cumparaturi.
Alexandra, Dolores pe unde sunteti?
Ma duc sa ma uit la meci.

Va pup, noapte buna

Monica 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

aka eu ma culc ca sunt terminata de oboseala si de caldura. am facut o supa crema cu crutoane...si m-am copt de cald...am facut un dush si nani scrie pe mine.
noapte buna la toata lumea

dolores 21+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti

Mergi la inceput