Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Nu vreau sa raman restanta cu sugestii de nume de deci asa: Adelina, Andreea, Amalia, Anabela, Ane-Marie, Bianca, Carina, Corina, Catalina, Daciana, Diana, Daria, Delia, Crina, Georgette (sau romanescul Georgeta), Irina, Laura, Lavinia, Melinda, Marie-Jeanne, Miruna, Mirabella, Mirela, Nadia, Nora, Olivia, Oana, Patricia, Riana, Roberta, Viviana si cam atat.
Daca imi mai vin idei le scriu aici.

Ramona 25 fix fix cu Rares

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluta.v spune:

Aelita multumesc pt urari

Asiza iti multumesc ca mi-ai raspuns, sincer imi facem griji pt ca o graviduta nu mai tin minte cine spunea ca prea mult acid folic nu face bine. Mie vitamine nu mi-au dat a zis dr. ca nu este nevoie, doar fier aveam lipsa.

Ramsan un ca mi-ai simtit lipsa. Sa stii ca si eu am probleme cu dormitul noaptea pt. ca este cald si ma intorc cand pe o parte cand pe alta, ma trezesc iar adorm.

Mirona chiar ma intrebam pe unde esti. Multumesc ca mi-ai trecut baietelul pe listuta un . De obicei taticii vor baietei dar sotul meu isi dorea foarte mult o fetita. Dr. cand l-a intrebat ce isi doreste el a zis ca vrea sa se joace cu papusile iar dr i-a zis ca in ziua de azi e periculos daca se joaca cu papusile(adica baietel sa se joace cu papusile doar nu e ...). S-a obisnuit cu ideea ca o sa aiba un baietel si il iubeste f. mult, in fiecare seara ii vorbeste, il mangaie si il pupa. O sa fie un tatic deosebit il iubesc f. mult. Tu cu zugravitul cum stai?

Donia multumim ca ne-ai explicat exercitiile pe care trebuie sa le facem si mi-e mi se umfla picioarele ca la birou stau pe scaun toata ziua.

Va pup pe toate

Camelia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

Miro scuze, biabausera user-ul cu care ma logasem mai de mult... dar aveam doua (imi facusem unul mai demult), cand nu eram insarcinata, si de aceea.... sorry, dar sunt uituca, mai ales acum.

Multumesc f mult pt sugestii de nume.... noi oscilam intre Vlad si Radu... dar am vrea sa aiba si un nume de sfant... ne mai gandim, sper sa cadem de acord pana la urma

Si mai am o problema, stiu ca va stresez...stie cineva cum se calculeaza concediul prenatal...cu detalii gen: nr de zile lucratoare, media pe ultimele 6 luni, se opreste ce? 9.5% sau somaj.... eu nu ma pricep chiar bine la chestiile astea; pt colega mea de la personal. Please...

si apropo de tema zilei: asta cu "tu ca tine, copilul meu ca mine" o mai auzisem si eu, dar nu am inceput s-o spun pe strada, dar cine stie... Iar legat de fetisoara lui bb, am mai auzit de la o tanara mamica treaba asta, si zice ea ca a functionat, baietelul ei e un dragutz bb strrumf care nu seamana in mod deosebit nici cu mami nici cu tati, dar e un scump, nevoie mare, e haios foc.

Va pe toate

Bianca 24+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

Mirona am cam tras chiulul astazi, tot incerc sa recuperez capitolele trecute..... Am inteles eu bine.. zugravesti? Si tu? Astazi la noi urmeaza schmotrul .. ca zugravul a promis ca termina pana la 5 cand ajungem... aseara am dormit la mama...Bine ca n-a durat decat 3 zile.

Printre picaturi, trecand din capitol in capitol ca sa ajung la final sa va pot scrie, am inteles eu bine sau gravidutzele din Bucuresti s-au si intalnit ce pacat ca n-am fost si eu

inca o data

aaa, ca era sa uit si de data asta, de ce imi tot apare sus NE-Moderate????

Bianca 24+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

fetelor eu sunt putin ingrijorata ca beblina mea ieri nu am simtitt-o aproape deloc pe cand alaltaieri a miscat din ora in ora. Acum dimineata am simtit-o f f vag. Voi ce parere aveti e normal? Ar trebui sa ma ingrijorez?

Moni24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna gravidutelor!

Imi fac si eu aparitia dupa ce am trebaluit prin oras pe caldura asta.

Aka, Miro aseara am plecat dupa ce am scris ultimul mesaj ca al meu prieten daca spune hai sa mergem trebuie sa merg ca altfel isi mai gaseste ceva de facut si dureaza o infinitate.Asa ca scuze ca nu am spus ca plec... era sa uit Aka sa pui mana sa mananci bine ca altfel iei bataita ce e aia amnezie??? bea laptic, iaurta, mananca fructe legume si bea multa apa sa te hidratezi, da?

Ruxandra sb nu mai dau ciocolata la fete pt ca eu ma uit la mine ca nu ma mai pot misca, nu vreau sa ma injure nimeni....dar daca insistati ne putem vedea sa va aduc ceva dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Pupici pt burticute

Referitor la tema zilei inainte eram superstitioasa dar acum de cand sunt insarcinata parca mi-a trecut nu stiu cum ,sunt unele persoane care zic sa nu cumpar nimic pt bebelina ca nu e bine si sa nu ma mir,dar nici nu le bag in seama si le zic ca sunt doar superstitii asa ca nu ma agit prea mult la tema asta,noi sa fim sanatosi si e ok

Mirona-nu prea dorm ziua,destul de rar,dar diseara o sa-mi pun muzica pt bebelina si poate o sa dorm mai bine

Ramsan-am mai luat pt bebelina un costumas fain roz cu caciulita,babetica si manusele ,noroc ca noi avem patul mare si incapem in el ca altfel mas foi si eu de pe un pat pe altul

Almo-nu cred ca ar trebui sa fii ingrijorata si eu o simt pe bebelina mea intr-o zi mai mult in alta mai putin ,sper sa nu fie nimic in neregula

Azi la micul dejun am mancatsuc natural de portocale cu cereale cica ar fi mai bun decat laptele cu cereale,voi ce parere aveti?

bamboletta 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

multi pe burtici!
Na ca zi era s-o patim.....Am iesit din casa pe la 11 cu o prietena si n-am rezistat decat vreo 10 minute.........de la caldura sau nu stiu ce mi s-a facut rau de era sa lesin in strada.Noroc ca eram in apropierea firmei si l-am sunat pe tati, a venit si ne-a dus acasa.Mi-a stors 2 lamai si am dormit cateva ore neintoarsa.Cert e ca m-am speriat rau si acum merg la doctorita de familie.
La multi ani sarbatoritelor de astazi si bun venit babytei!
Va pupacesc pe toate si revin pe seara cu vesti!

Miraco19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Vad eu bine ca de la Cleomoni nu capat ciocolata! Si nici Ritter n-am gasit... ma urmareste ghinionul!
Ma rog, o sa ma descurc eu cumva.
Mai, dar ciocolata e buna, e o sursa de magneziu, stiati? Acum depinde si cata bagam in noi, dar te poti pune cu poftele unei gravide?

Miraco, bine ca nu erai singura pe strada! Sper sa nu ti se mai intample, dar e bine ca mergi la medic.

Ruxandra, suntem alaturi de tine, asa ca stai calma in zilele urmatoare! Daca te enervezi, apuca-te si respira lent si adanc in timp ce numeri pana la 10. Merge garantat, am experimentat pe propria-mi piele.

Felicitari cameluta pentru baietel! Eu inca iau vitamine care contin acid folic, desi de acum acidul folic nu mai e chiar important pentru ca tubul neural s-a inchis. Dar daca doctorul tau ti-a spus sa iei, mergi mai departe, ce sa zic?

Mirona, pai macar poti sa faci putina gimnastica a picioarelor cand citesti forumul, poate se face o legatura in mintea ta, forum = gimnastica, sa nu mai uiti. Si e valabil pentru toata lumea, eu fac asta chiar si cat stau la calculator, ca deja simt cum imi stagneaza sangele in gambe si parca imi sunt picioarele congestionate.
Superstitii... nu prea am, cel putin nu imi aduc aminte acum. Pisicile negre imi plac foarte mult, am si avut doua, asa ca mereu am considerat ca daca vad o pisica neagra mie o sa-mi poarte noroc.

Irina, linisteste-l pe sotul tau. Eu am doi frati care au ramas in Romania, in timp ce eu, singura fata, am plecat in Canada . Dar tata e oricum independent, sanatos, multumesc lui Dumnezeu, asa ca la 73 de ani inca nu are nevoie sa-l ingrijeasca nimeni, si nici nu e prea obisnuit cu rasfatul.

Biabaus, esti inca moderata pentru ca inca ai prea putin mesaje. Parca dupa 10 (sau 15?) nu vei mai fi moderata. Dar stiai ca prin regulament nu poti sa fii inregistrata cu doi useri pe forum? Asa ca ar trebui sa alegi unul si sa ii scrii un mesaj lui admin sau Mirelei (user desprecopii) sa iti stearga un cont. Si asta o sa fac si eu, ca uitasem pana am dat de mesajul tau. Ca si eu am doi useri (unul nu l-am folosit deloc), pentru ca era ceva neclar cand m-am inregistrat si atunci mi-am mai facut un cont, sperand ca al doilea o sa mearga.

Succes fetelor la medic astazi! Si eu merg la o noua ecografie morfologica, desi am mai facut una si saptamana trecuta, dar am fost sfatuita de medic sa nu renunt la programare, ca si asa se obtine foarte greu (adica dureaza mult timp).

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare,
ne-am intors de la medic - TOTUL E OK.
am revazut colul - 40 mm inchis, grad al placentei 0, bebitza e in ordine, capshorul e mai micutz (cica pt. 24 s) iar femurul insa e marishor ( cat pentru saptamana 26). Noi avem 25 saptamani si o zi.
E fetitza - inca si sper sa nu se mai schimbe. Am de refacut niste analize pentru data viitoare ... si cel mai nasol e ca-mi va lua o cultura de pe col data viitoare - in rest .. totul e in ordine.

cameluta.v si biabaus de zugravit - noi am zugravit doar camera bebitzei - nimic mai mult. Acum e gata - montam patutzul, cumparam perdea si lenjerie pe galben/albastru, pilota, paturica ... etc. Mai tre sa facem un dulap si sa cumparam o canapea de 2 locuri. Deocamdata camarutza e goala si mergem zilnic in ea si vorbim cu bebitza si o inrebam daca ii place etc.

biabaus aibe grija cu cele doua usere. Sfatul meu este sa mergi la Anunturi tehnice & Probleme & Sugestii si sa ceri inchiderea celuilalt user, dupa cate stiu eu nu prea e voie cu 2. Ramai cu asta - treci de cele 10(sau mai multe) mesaje moderate - iar apoi iti vor aparea mesajele imediat ce le scrii. Asa este cu incepatorii. Rabdarica numai.

Almo stai linistita, azi am intrebat-o pe dr. exact ceea ce ne intrebi tu. Nu se poate sa nu miste deloc, poate nu te-ai concentrat tu detul, ai alte ganduri, probleme, munci de facut. Linisteste-te si o vei simti. Poate ca doarme acum ... dar ea tot misca macar putin pe zi. Concentrare maxima.
miraco ai grija cu caldurile astea. Nu mai iesi intre 11 si 4.
Donia Am sa incerc ... promit. As inota mai degraba - dar nici gimnastica nu-mi va strica.

Gata fetele - tre sa fug la intalnirea cu timisorencele mele dragi.
-ici si poate mia revin la noapte cand ma intorc .. daca nu - maine.

Miro25+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput