Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (78)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Irinusha, la 8 e inviorarea. si noi acasa ne sculam mai devreme dar nu ne alearga nimeni prin casa. acolo o sa fie ca in armata si mai sunt doar vreo 2 bai la 15 copii si 4 cucoane (invatatoarea si 3 mamici).
Stiu ca nu e bine sa bea lapte dar nu am ce sa fac. tipa de ne aud vecini :"apteeeee, apteeee". Azi noapte i-am dat apa si a aruncat biberonul de a ajuns dupa pat saracul. acum vreo saptamana i-am zis ca dam lapticul lui unui bebe care plangea afara. si era noapte si i-am zis ca nu are ce manca copilasul amarat. dar ti-ai gasit. a inceput sa planga si sa zica "nu apte meu, e a ui Catain, a ui piticu". Si a trebuit sa ne sculam sa mergem in bucatarie sa vada daca laptele e la locul lui. Catalin orice da, si jucariile si orice in afara de mancare. dupa un timp mi-a zis ca ii da si lui bebe dar un picut doar. Asa ca.... i-asi scoate si eu laptele dar nu pot. mai ales ca bea tot milumil. daca ii dau din cel de la cutie nu se satura nici atat. il fac eu mai apos oricum, nu respect reteta clasica. dar am avut si nopti de 4 biberoane (si asta acum de curand). Si sa nu credeti ca nu ii dau mancare seara..
Ma gandeam ca, daca vi poate ne vedem undeva pe la jumatatea drumului pe la zoo (nu e chiar jumatate....),. Ca asa poate ne facem si noi intalnirea de anul asta ca altfel nu reusim din cate vad.
defapt, nu m-am mai intalnit eu cu Paloma......

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/cata2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

LA MULTI ANI ROXY!!!, Simona sa-ti traiasca printesa, am vazut pozele, ai o domnisoara foarte frumoasa! Si tortul mmm, tot la doamna unde l-ai facut si pentru Victoras, nu?

Paloma, La Multi Ani! pentru sot, inteleg ca este ziua lui azi. Cristina a fost o scumpa cu tortul, vrei, nu vrei vino cu tortul sa sufle si ea in lumanari[D]

Nico, sper sa-ti dea mai repede colegii materialele ca pe urma, iar tb sa stai pana la miezul noptii

Madutza, nu o poti lua seara acasa pe Ana?, cred ca iti este greu

Mai noi pare ca nu avem nici o sansa cu pampersul, cand citesc aici ma i-au cu maninele de cap, Mihnea face kk se uita in ochii mei si-mi spune ca nu daca il intreb. Am hotarat ca iar intram in pauza sa nu se simta stresat, ca eu oricum incep sa ma simt un pic, mai ales ca toata lumea imi atrage atentia ca vai cum nu face la olita, l-ati speriat doamna de-aia... Uite na ca nu l-am speriat, certat, dar nu vrea el:), se distreaza pe seama fetei mele cand ma minte[D]
Ma intorc la lucru ca ma striga lumea pe aici

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Vanesa, saracuta de tine! Na, ca nu mai pot sa ma vait pe aici, ca am copil prea cuminte :) ... a urlat si Cris, dar n-a aruncat cu nimic. El dormea de fapt cand il cerea ... si l-am pacalit cu apa, plus cu vorbe bune. Dar poate a mers mai usor ptr. ca nu-i Cris asa dupa mancare ... cine stie?! Cris bea tot Milumil - adica Milupino - e la Tetra Pack (cutie de lapte) si gandesc ca-i mult mai bine asa ... are tot ce-i trebe.
Mai vedem cu intarnirea, depinde si de bunici ... ca-s la mana lor. Mai vorbim!

Laurina, scapati voi si de pampers, nu-ti face griji. Trebuie sa fie copilul pregatit. Se piteste cand face kk? Cica atunci e pregatit de olita. Cand l-am lasat pe Cris fara pampers s-a bagat la ta-su in sifonier sa faca pipi ... ca sa-ti dai seama! :) Pupici, sper sa fie mai bine acum mi(h)nunea ta! :)

Uitati aici renovarile noastre: http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinai/album?.dir=/f19ere2

Pupici! S-a trezit piticul, plecam la balaceala!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

LA MULTI ANI mami Cristina!
LA MULTI ANI! pentru Dan-sotul Palomei! Paloma-sa fiti fericiti mereu si sa va bucurati de Cristinutza!

Irinusha-tin pumnii pentru lipeala,mai ales ca va place fata ;-)...
Laurina-nu-ti fa griji cu pampersul-ca doar n-o sa-i trimitem la scoala cu unul de rezerva -hihihi...

Vanessa-scump foc Cata cu "aptele" lui-ma gandesc io ca noaptea nu-ti vine a rade,dar asa repede trece timpul si momentele astea vor fi curand dulci amintiri...Petrecere faina in tabara(ma gandesc si ma rog sa fie bine cu mama ta ,ca tu sa te poti bucura cu copilasii)

Madutza-bine te-am regasit!...imi inchipui ce greu iti e fara Ana,dar imi aduc aminte cum cautai servici-sper ca esti multumita...Asa deci-actrita are mama:spune de toate...ooof,nu ma mai plang...noi suntem de-abia la etapa de repetat cuvinte-dar numai cand are chef...

Nico-ai facut rost de materiale pentru revista?...sper ca au fost operativi colegii...pupici Biei...mey,ce bine de ea...la aer curat

Mammy-pot sa te trag de urechi? pai de ce mey mama,intri asa rar?of-of-of...pupa mama pe Andrei cel frumos!

Carmen-incepe numaratoarea inversa?...tinem pumnii

Irinel-iti tin pumnii stransi pentru maine!

mey,e vara,caaald si parca gashca s-a mai subtiat nitzel...dar sper ca e doar o faza...ma gandesc la fetele pe care nu le-am mai vazut de mult:Carmenbr,Grate,Iuliana,Bertha...la cele care sunt foarte ocupate cu puii: Mona,Diana...,la cele foarte active:Cami,Laureta...la cele care ne amuzau odata:Mamaleone,Nally,Boneca...la Strumfi,Lauraa...dar oare ce-o fi cu Madishor?(pupici la cei 3 iezishori!)...

Despre noi,ce sa va spun...Victoras are si el faze "rasfatite" mai ales cand iesim in parc...cum vede o mashinuta,se repede la ea si vrea sa o smulga copilului din mana...iese cu scandal,bineinteles,cu plansete amarnice...nu intelege si pace ca "nu e voie" spune mereu" voie" adica "ba da,e voie"...Roxanei ii spune Dodi (in loc de Roxi)...e haios cand il intreb daca vrea sa faca la olitza...da din cap ca nu si spune foarte raspicat:NU...eh,asta e...Rade si se bucura tare la reclama aia cu boabele de cafea care isi cauta "copiii"(parca la ness Jacobs)...de cateva zile(de cand cu canicula),doarme de amiaza de la 3,3 juma,pana la 6 jumate-sapte...

Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Iaca si eu in fuga, caci au plecat toti colegii de serviciu in vacanta si m-au lasat pe mine cu toate.

Am pus cateva imagini noi, de luna aceasta, la semnatura, in cazul in care doriti sa vedeti.

Irinusha, am vazut renovarile. Foarte dragut "produsul final". Spor in continuare!

Va doresc o zi (seara) placuta mai departe!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (23+)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetelor,

Irinusha, am vazut renoavrile, arata foarte bine. Cred ca iti place sa bei cafeluta pe balconul nou-renovat! N-aveti treaba voi, va tineti numai de gratare. Cu ce veniti in tara, cu masina? Vad ca te-ai facut "lipitoare de meserie".

Iulia, am vazut si pozele tale e foarte scump Tommy si vad ca are aceeasi pasiune pentru volan, ca si Ana.

Simo, intr-adevar sunt multumita cu serviciul, mai nimic sa ma plang. Lasa ca o sa inceapa si Victor sa vorbeasca, o sa vezi. Asa sunt baieteii mai puturosi, dar si cand se pun pe treaba!

Laurina, seara o pot lua acasa, insa dimineatza sa o duc e problematic. Pentru ca as chinui-o sa o trezesc devreme. Incep sa ma obisnuiesc si eu, nu am ce face, o mai vizitez seara, desi mai bine e sa nu pentru ca o rascolesc mai tare...Si eu zic sa mai faceti o pauza la pampers, cand o sa fie el pregatit o sa vrea singur sa i-l scoti.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Acris, felicitari! Fetelor, daca nu vreti sa ratati sa vedeti familia Cristinei in ziar cumparati suplimentul "Libertatea pt. femei". Am avut o surpriza foarte placuta cand l-am deschis in dimineata asta (pag. 32)!Sa fiti fericiti toata viata!
Irinusha, mama ce misto! Si eu am avut aceeasi imagine ca si Madutza, pe tine stand la o cafea in balcon! Cred si eu ca ii place fetii, este super-simpatic (adica frumos ), plus ca mai este si priceput in ceea ce face!Bafta .El ce zice? In privinta distractiei, imi mentin parerea ca stiti cum sa va traiti viata!!
Carmen, iti fac si eu galerie; ai intrat pe ultima suta de metri! Multa sanatate!
Madutza, aceeasi problema am si eu! Dimineata l-as da peste cap, mai ales ca in ultima vreme a inceput sa se trezeasca pe la 9 dimineata-asa ca l-am lasat sa doarma la bunica in cursul saptamanii (la inceput cu inima mai stransa, acum ne-am obisnuit). Noi stam foarte aproape (dupa cum v-am spus ne desparte un etaj), stam pana aproape de culcare cu el (plus ca facem naveta intre etaje de 3-4 ori-hai sus,hai jos...ca isi mai aduce el aminte de ceva de acolo).
Paloma,Vanessa- La Multi ani celr din familie!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele,

Ciuss, LA MULTI ANI PRINTESEI TALE !!!!
(scuze pt. intarziere)

Irinusha, suntem colege de "suferinta". Si eu renovez tot balconul si bucataria .Saptamana viitoare suntem gata

Cristina si Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Simonici de ce te stresezi degeaba? El a stat mai mult cu tati, ei nu vorbesc asa mult ca noi-femeile. Sunt sigura ca, in schimb, a desprins multe dintre indeletnicirile frumoase si deosebite ale lui tati (ce mult mi-ar fi placut si mie avionasele...). Sebi sta toata ziua cu mamaia, si vorbesc intruna; nu mai vorbesc ca a invatat si el cum se fac sarmalele si checul , cred ca stie tot procesul tehnologic. Mai ajuta si el in unele etape- adica la batut oua (nu va spun cum..va imaginati), la impachetarea sarmalelor-de fapt mai bine spus la despachetarea lor- ,etc... Avantaje si dezavantaje, nu?

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Anacami, m-ai descoperit ...
Si eu am avut o surpriza din partea redactiei...e o d-ra super acolo care m-a contactat. A vazut pozele si uite asa s-a infiripat ceva...

Cristina si Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput