40 cu + sau - (cap.14)
Raspunsuri - Pagina 6
Porumbel30 spune:
Polux , recunosc ca nu ma ingrijorez cu privire la perioada cand copiii vor fi adolescenti...
Kuki ,
Gabi , iti doresc vacanta placuta si sa-ti incarci bine bateriile...
Carmi , ai grija cu febra de caldura , ca nu e de glumit ! Da-i sa bea multe lichide , un pic indulcite , si fa-i baita des !
Craciunitza , nu te ingrijora atata ! Gandeste-te ca onomastica e o data pe an ...Chiar daca ai sarbatoriti doua duminici la rand...iti doresc sa te simti bine , sa ramai cu amintiri placute...kilogramele vin si se duc , mai ales daca pui in practica sfatul dat de Nema .
Dana 36 , ma bucur sa te vad ! Ma bucur pt. Magda , o inteleg f. bine ca ar mai fi vrut , dar nu inteleg altceva : tu nu puteai intra cu Ruxi un pic ? Adica sa o tii tu in brate in apa ? Scuze daca e o intrebare aiurea ...
Va pe toate ... sa auzim de bine !
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "
noemi marian spune:
Iubitele mele,va multumesc din tot sufletul pt urari.Ia,hai luvati de la mine multe,multe flori.Nu mere netu ca lumea,n-am smilies.Banggg!Ala cu capu'.
Sint terminata. Alaltaieri m-am izbit de podeaua troleului inainte de-a ajunge la prima statie.Evident c-am ajuns la urgenta.M-o-ntapat aia si-o bagat in mine nu'sh'ce si-au zis sa nu ies pe caldura si sa beau multe lichide.Geaba le-am zis ca eu ma tin de toate regulile ca nu m-o crezut.Asa ca zac frumos in pat cum ajung acasa si fac dusuri si beau zeama multa.Barbatu-meu cind o auzit ce-am mintuit s-o apucat de plins ca sa nu-l las singur si ca el ma iubeste si ca ne-asteapta fata si altele.Era innebunit.L-am sunat de la spital sa vina dupa mine.Mai bine mincam un kkt ca l-am speriat si declaratia de mai sus a fost facuta cu lacrimi in ochi la urgenta de fata cu toata lumea.Tare dragalas este el.L-am consolat ca iarba rea nu piere si m-am apucat de mistocareala ca mi se rupea sufletul si trebuia sa-l scot din accesul de panica in care intrase.Acu' ma suna de 70 de mii de ori pe zi sa ma-ntrebe ce fac.Of!
Meniul:am o palinca de 20 de ani o minune,am bere,pepsic,schwepps(asa s-o scrie?)Pui pe sticla,salata de cartofi,tort cu fructe,cafea si tigari.Asa ca poftiti la masa.Si lasati dreaku' punctele ca o data fac si io 38.Cui nu-i place nici un bai.Ca am si pita cu unsoare sau slana si ceapa si rosii.Cea mai buna mincare de pe lume.
Ciuss ti-am ramas datoare cu multe urari de bine fetitei tale.Imi cer mii de scuze pt intirziere.
Ana-Maria,ia exemplu.Sa-ti traiasca parintii!
Dana,ce spui tu acolo?Cum sa te uitam?Mey.
Nu mai stiu ce si cum vroiam sa scriu.Va multumesc mult de tot pt toate urarile voastre.Iuliana,al tau a fost beton.Ala cu bita e cel mai tare dintre toti si-am de gind sa ma transform in el pt ca sefu a zis ca ne da o saptamina de concediu.Na,n-am stiut ca ma feshteam.Urmeaza sa-i esplic sa si-o bage-n kr.Saptamina si bita.In ce ordine vrea 'mnealui.Sau deodata.
A!Am primit cadou de ziua mea un televizor pt mama,pantofi pt Calin si pt mine o gingie inflamata rau la un incisiv plombat de 4 luni.Cred ca in aceasta noapte imi va creste si-o pruna in gura.As rinji cu tati dintii,da' nu pot.In schimb am un gramadoc mare de flori si-am ajuns sa le tin prin borcane.Ale voastre noroc ca le pot stoca in suflet.
Va iubesc pe toate si mai vin miine ca am de facut ordine-n cotetz ca mi se-arata musafiri.Nomi
Danna_36 spune:
Ce ziceam eu, ca nu mai ajung sa intru la voi capitolul asta? Asta pentru ca nu am stiut ca se sarbatoreste Noemi...Acu', daca am aflat, iata-ma cu urarile in dinti si cu paharul intins. Va sa zica, draga Nomi iti doresc sanatate si noroc, sa ramai la fel de tonica precum esti, la fel de plina si frumoasa sufleteste, la fel de iubita de sotul tau, ba chiar si mai mult si nu in ultimul rand iti doresc sa iti vezi visul implinit si sa iti tii in brate fetita si sa o cresti sanatosa, iar putin dupa ce vei iesi la pensie sa devii bunica!(sunt sigura ca iti doresti si asta, asa-i?)
Draga Lulu, imi amintesc de intrebarea ta, iarta-ma...Mi-e si rusine sa zic cati bani am eu disponibili...mai mult nu am decat am; nu-mi dau seama cat ar putea costa un topogan la mana a doua...vorbesti de oferte din Franta, nu?
Porumbel, sa nu crezi ca n-am studiat si eu problema...Mi-ar fi placut sa existe o posibilitate si pentru Ruxi...Bazinul despre care vorbesc e unul "medical" ca sa zic asa( nu de agrement), in cadrul spitalului de copii. Vara se tine acolo un curs platit de inot, cu profesor si lectii in toata regula, iar parintii asteapta cuminti pe hol inarmati cu prosoape si halate de baie...
Primavara 2006
KUKI spune:
Ia te uita ce distractie !!!! Si taman azi am fost cam absenta...cat pe ce sa ratez palinca lu' Nomi. Meyyy, da' slana cu ceapa ati mancat-o toata??? Pentru intarziati nu ati lasatara nimic??
Nomi, scumpa, cati ani zici ca faci? 38? Ei bine, in cinstea ta azi am sa manac 38 de puncte. Am zis !
Lu, sa stapanesti sanatoasa calculatorul cel nou si sa-l folosesti cu folos. Folosul nostru al tuturor celor care asteptam..."marea lehamite"
Ce face Anca? Inca se mai plictiseste ?
Craciunitza, apai sa traiasca cuscrele si lasa ca doar nu te-o cantari nimeni inainte si dupa petreceri, papa ce e mai bun pe-acolo si pe urma vino aici si fa-ne pofta. Ce-ai facut cu pisoii? Le-ai gasit stapani care sa-i merite? Baietii ce fac? De cate ori pe zi/saptamana/luna te suna?
Al meu e plecat de-o saptamana. In prima zi m-a sunat de vreo 3-4 ori de ziceai ca se sufoca fara mine, a doua zi doar o data, dupa care....si cand il sunam eu mi se parea ca-l deranjez
Gabi, gata bagajele? Cand e imbarcarea? He, he...ce timp de meditatie o sa aibe Mr. Musculo. Nu pot sa cred ca nu se dezmeticeste niciodata sa inteleaga ca lucrurile sunt serioase. Sau poate e mai bine sa zaca asa ne-dezmeticit pana prin octombrie.
Carmi, ce face zambaretul? E mai bine?
Fetele, pup pe toata lumea cu mic cu mare.
nematics spune:
Noemi,
io vreau palinca, slana si ceapa si niscai cartofi! Multam! Si daca ai uitat cum e ala baaang uite [ bang ] - fara spatii, evident
Porumbel - nici sa nu te gindesti la clipele cind vor fi baietii mari - bucura-te de ei asa cum sunt acum ca timpul trece oricum si-o sa te trezesti ca vin la tine si se impung in tine cu cornitzele sa-i iei in brate da' nu se mai potriveste ceva si de fapt sunt deja mai nalti decit tine!
Lu - ha ha ha - m-ai facut sa rid!!! Hai ca te si vad cu laptopul (topul de poala cum zicea Michelle parca) pe genunchi - vezi ca un american i-o dat in judecata ca si-o prajit pulpele de la laptop!!! Io il iau in brate da' numa iarna pe viscol si sub plapuma pe post de perna electrica! Asta al meu mai e cum mai e dar al lui fimiu prajeste ouale instant de tare ce se-ncalzeste!!!
Va pup si petrecere frumoasa in continuare!
lu.more spune:
Fie ce-o fi eu plec la Baia Mare in seara asta! Ca prea suna bine meniul lui Noemi. Dar ei ce-i pasa? Ea e cu musafirii ei acum, in timp ce noi salivam pe la usa virtuala, pai traba-i asta?
Dana, vazusem pe un site topogane de tot felul, incepeau pe la 50 de euro daca mai tin bine minte. Pana-ti gasim noi, trece vara...
Porumbel, ma bucur cand ne dai vesti mai des...
Am gasit pozitia. Intinsa pe canapea, mi-am tras masuta alaturi si va cetesc asa; cand scriu ma asez in fund. Mai rau e ca nu-s obisnuita cu tastatura (de ce-mi suna cunoscut? ) si n-ar fi asta, dar tastatura e bolnava pe alocuri, in fine... calul de dar nu se cauta de dinti; l-a primit al meu de la cineva, ca cica nu mergea, daca-l repara, al lui sa fie. L-a reparat si acum e al meu.
Anca... nu stiu cat se plictiseste in Romania; sambata trecuta a fost nunta unchiului ei (fratele tatalui ei), ea a fost "nasa mica". Sambata viitoare aceeasi nunta, alta petrecere, la parintii fetei la Craiova (prima a fost la Pitesti). Alte preocupari... isi face un blog si eu scriu comentarii in el. Se intalneste des cu verisorul ei (baiatul fratelui meu), au aceeasi varsta, au fost la tara impreuna (la mine la tara), la pescuit... mi-e dor de ea de nu mai pot dar ma bucur ca petrece cateva saptamani si cu tatal ei; doar sa nu inceapa poezia, ca in fiecare an, ca vrea sa mai stea si dupa data limita...
Iaca, m-am antrenat, parca merge mai bine magaoaia. Si zici c-a castigat ala procesu', Nematics, c-as incerca si eu. Da' al meu vad ca nu se-ncalzeste...
O intrebare mai aveam, pentru Polux. Spuneai ca ai o banuiala ca e pe undeva o poveste de adormit copiii ... in contextul cu mama ta la spital si fetita la o verisoara. S-au lamurit lucrurile?
Va tzuc!!!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
gabibarta spune:
Fetele, bagajele sunt aproape gata... Mai am de facut sandvisuri si cam atat. Astept sa se usuce hainele spalate.
Va pup
nematics spune:
Lu - si
Polux - si eu am vrut sa intreb de mama ta dar n-am indraznit - sper ca e mai bine!
Gabi - drum bun si sa uiti de necazuri, sa profiti de locuri noi si oameni noi!
simona dragusin spune:
NOEMI LA MULTI ANI,DRAGA MEA !
Si dai inainte cu palinca...cit mai poti, ca la anu'te trecem pe milumil de ziua ta !
Si merge si slana pt ca daca o sa te alerge fata ta cum ma alearga pe mine Patricia...sigur iti trebuie combustibil solid!
SIMONA si PATRICIA