40 cu + sau - (cap.14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Promit solemn ca m-ati innebunit!Gata!
Sa ma vedeti acu' ce-oi incurca borcanele.La cit ati scris si la cit am dormit io azi-noapte.Ehe! Ma trezesc pe la doua in noapte si incep a gindi profund(mi se mai intimpla):mey,care-o fo doamna de pa forum care avea lighene pin' casa pt ca vecinul de deasupra isi scose vana fara sa opreasca apa si-acu' ii lipseau bulele si totul era jacuzzi? Si dupa muuuuuuuulta vreme ma paleste:Soni.Cit am stat io si-am meditat n-am deschis compu' ca trezeam berbantul si ar fi miriit.Mai bine am stat treaza decit sa-ncerc s-adorm.Drept pt care acu's oha!

Citind pina aci,de la pg 10 unde va lasasem io aflu ca Iuliana si-a spalat covorul,a deschis crescatorie de tintari,i-i poala mai in coma,ficioru' ei face scandal pt stat pe forum si streseaza mama,
Craciunitza are soacra tare faina(sa ti-o tie Dumnezeu!).Kuki estem cu o colega noua care numa' n-o lasa sa stea linistita pe forum la servici(trimite-o dupa niste dosare in arhiva,zi-i ca tu esti alergica la praful de-acolo ),Soni a avut accident de masina si si-a rupt 5 coaste si-a fost vecina Cicinei ,fara sa stie una de cealalta,ca excursia a fost beton si copilul s-a simtit super.Doamne Ajuta!Ca va botezati una pe cealalta,da' pa sec si ca pitica bate toba si nu lasa omu' sa doarma.Si-n plus ma intreaba si Ciuss ceva si nu mai stiu ce.Ma duc sa vaz despre ce=i vorba si viu 'napoi sa vad ce-ati mai mintuit.Oricum mi-ati intins creierii de cit de mult ati putut povesti.
A!Kuki,sa nu zici ca nu-s faina si de comitet zic si io:Soni citi ani ai? Amu' ne poti bate pe amindoua.

bunatate de gashca si ma-ntornez,ca-i musai.Nomi

Mergi la inceput

Ciuss,cred ca te-am bagat in ceata!Am uitat ca tu nu esti cu noi decit de putina vreme,am crezut ca stii.Da' stai ca se rezolva:ma duc sa caut capitelul unde am scris si dau link-ul pt ca mi-e lene sa mai scriu o data.

"Fetita asta,s-a nascut fara ca tatal ei sa o recunoasca,mai bine zis fara nici cea mai mica dorinta de a-si asuma raspunderea.Este copila uneia din cele doua prietene f bune ale mele.E ca sora noastra mai mica.bun.Mama ei s-a-ntors la facultate si fetita a ramas aici in grija bunicii si a noastra timp de trei ani,apoi s-a dus cu mama ei la B unde sint si acum.Ce sa va spun?Sotul meu a-nvatat sa schimbe scutece pe acest copil,a-nvatat-o sa paseasca corect,a-nvatat s-o aline si s-o hraneasca....Multe.Practic el si-a facut 'mina' pt viitorul nostru copil cu fetita asta.Si-n acelasi timp ne-am legat f tare de ea.Pt ea Calin a fost imaginea tatalui si cel mai bun prieten al ei.Na!Intre timp,dupa ce fetele au ajuns la B,'taticul' a constatat ca fie-sa este o draguta si o scumpa si i-a trebuit,dar tot fara sa o recunoasca.Apoi cei doi s-au despartit(multam lui Dumnezeu)si fetele au ramas din nou singure.Si fetita tot cu linia in certificat era.Pina cind,la scoala fiind,mi-a ajuns la urechi ca fata e pusa in dificultate de colegi pt ca tata nu este.Si-atunci am batut saua sa priceapa iapa si al meu a recunoscut ca este al lui.Asta dupa ce am intrebat copilul daca vrea si i-ar placea.Nu pot sa va spun de momentul cu pricina.A fost unul din cele mai frumoase din viata noastra.copila a zis:da,da,DA,DA.Si-asa avem noi o fata.Care vine la noi in vacante,o vizitam noi,vb la telefon,stam pe messe si multe,dar nu suficiente,datorita distantei.
Pt ea noi sintem Tata si Nomi,prietena ei cea mai buna.Cam atit.Mai intrebati-ma ca nu stiu daca s-a-nteles tot din inghemeceala asta."

Moama da' ce stiu io cind e vorba de copy-paste.Ciuss,mai sus e povestea sper ca vei intelege ceva din ea,daca nu tu numa'ntreaba ca io ti-oi zice.

Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Protestez prin pusul botului, fiindca n-am timp nici sa citesc, dara-mi-te sa mai scriu.
Trecui sa va salut si cand colo vazui ca mi-ati umplut mii de pagini, pai treaba-i asta ?
Da’ ajung io acasa.
Tsuk.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Tuk la toate .Ciu mersi am sa incerc (am scris tot )
Noemi daca tot ai luat berbecul de coarne cele peru puncte dupa 27 martie sint 1953.Daca matem. nu greseste am implinit 53!!hiihihih
care mai are curajul sa spuie ca e batrina? EU NUUUUU!!!
Cius tu ma intrebai ce e cu costumele? pai eram in plin antrenament cu dansul oriental si drept sa-ti spun cu coastele rupte nu e usor sa misti soldurile! poate reiau in toamna. adica peste vreo luna si..
Acu astept trimbitele! Care are curajul????

Mergi la inceput

Soni,superfain!
Da' sa stii ca nu io-ncepui ci Kuki.Am venit cu extrasustinere.Si matematica ta nu-i buna:cred c-ai vrut sa scrii 35.
Sa-ti dea Dumnezeu o viata faina si multe bucurii ca tare-mi placi.

Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Va multumesc ca m-ati asteptat sa ajung acasa.
V-am prins din urma, gata.

Soni, dupa ce ai venit prima data aici la noi m-am dus mintenas la umanitare si-am citit tot-tot. Si pe masura ce citeam, ma minunam de cata energie ai in tine. Apoi am inteles ca energia ta vine din motivatia, sau ma insel?
Esti mama noastra, trebuie sa recunosc. Si mai recunosc c-as vreau si eu sa fiu ca tine peste 15 ani. Bravo!!!

KUKI, tu parca ziceai ca era sa imprimi discutiile de aici sa le vada si ceilalti.
Eu am facut una tot cam la fel, mai de mult.
Scriam mesajul pentru forum pe pagina a doua a unei corespondente in lucru.
Cand trecea seful, hop cu rotita de la mouse, ma mutam pe pagina 1 si continuam scrisoarea...
Doar ca am uitat cum sta treaba, si cand am imprimat, documentul in intregime. Iar sefu astepta la imprimanta, sa iasa. Am avut noroc c-a inceput sa-i sune telefonul si s-a dus sa raspunda. Ca o leoaica m-am aruncat pe imprimanta. Dupa care mi-am spus ca Dumnezeu exista si are grija de amaratii ca mine.

Am mai citit despre perdele, covoare, racorduri sparte.
Chiar daca nu fac comentarii sa stiti ca ma gandesc la voi si va sunt cu sufletul alaturi. Si de cei care au dormit cu pisica la nas (Soni?)

Adrienne, bine ai revenit si multumesc pentru poveste. Nu mai stiu cine spunea (ca v-am citit repede), pana si aromele le-am simtit.
Iar fotografiile sunt superbe... dar cam putine?
Cum ai gasit acasa? Ce culoare noua are copilul tau?

Vorbeam eu cu sotul meu mai de mult prin ce tari ne-ar placea sa ne preumblam in prioritate.
Eu nu sunt pretentioasa.
In Europa, Turcia (pentru tot ce ai descris tu, Adriana). Apoi in Portugalia (pentru culorile caselor).
In Asia, Mongolia (pentru cai). Apoi in India (pentru "Cetata fericirii", sau cum s-o fi traducand).
In America, Peru (pentru maretia peisajelor), apoi in Chile (tot un drac).
In Africa (pentru forma capului copiilor). Apoi in Africa (oriunde unde e savana).

N-aveti decat sa spuneti c-am luat-o razna. N-am luat-o, imi permit aici cu voi...
Finca va iubesc.

Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Soacra-mea are 54 si e aproape la fel de soni ca tine, lucreaza in sistemul medical si ingrijeste copii cu malformatii, va asemanati intr-un fel, sa traiti amandoua si noi pe langa voi
Am terminat de carat, ne-am mutat cu firma, am avut parte si de un accident in care doua proaste puteau muri, au taiat banda si au intrat in fata camionului nostru, dupa care s-au oprit in stalp si si-au facut masina praf. Daca aveau putin mai mare viteza acolo ramaneau.
Uite-asa s-a incheiat o zi in care am ras de ma durea burta, chiar le-am zis colegilor ca sigur ni se-ntampla ceva aiurea ca prea hahaim toti fara motiv. Dar am reusit sa caram tot, 5 dulapuri, 10 birouri, o gramada de cutii cu dosare si un milion de prostii pe care nu stiu de ce le-am adunat.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Lasa ba ca nu-i bai oricum o spuneam da chiar la inceput ma gindeam ca ma fugariti cu bita ! si am testat si eu terenul!
Ciu da de unde scot eu fotografiile astea ca aveam o cartela si nu stiu care mi le-a pus pe cd si acu ala nu vrea sa------mi faca cartelainapoi ca e prost (ori eu si el ride de mine-cd-ul bineinteles . da stai sa iau leptocul ca acolo am ceva de pe digitala de anul asta .Da ca sa fac asta terb sa mut masa ,sa scot mufa si sa vad dac mai stiu sa umblu cu alaHi hi ce balamuc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Mey Soni,baga CD-ul si deschide o poza...apoi faci click pe aparatul mic de fotografiat din taskbar,pana se deschide fereastra...apoiu tragi poza in ferestra...mai intrebi dac te impotmolesti,ok? (si io zic ca ai gresit la numaratoare aia ...cred ca-s numa fo 30 de ani...ca prea ai energie debordanta!)

Nomi-'nteles TAT ,sa traiti! Imi dau jos palaria si ma inclin!

Mey Lu-chiar azi m-am certat io cu sotu'...(apropo de mers in vacanta)...am inteles ca n-avem bani sa plecam prin lume,da' i-am cerut si io sa ma scoatza barem la o terasa,sa simtz si io ca-i vacantza...stii ce mi-a raspuns? ("si de muncit cine munceste?")...ioi,ca am pus botu' mintenash...acu' io-s pe forum-botoasa si el la TV-botos(si nici nu munceste!)...da' de visat...visez si io-ca-i gratis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Mai dar gurese ati fost azi. Ati ciripit de mama mama.Dar lasa ca cetesc eu si va dau de urma.
Iuliana sincer nu stiu cum dormi si cu patura pe tine, ca eu ma sufoc de atata caldura.
Iulia imi pare rau de inundatia facuta...acum trebuie sa treci la evaluat pagubele. Hai ca noroc cu, canicula asta ca se usuca toate mai repede.
Carmi vrem poze cu parul "blond gold". Cred ca mi-ai dat o idee, caci nici mie nu-mi place cum arata parul meu cand incepe sa creasca si creste repede...iar de vopsit la 3 saptamani-o luna nu vreau, e prea des.
Apropo cat de des va vopsiti? Adrienne, stiu ca tu practicai sportul acesta, si nu numai tu.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput