Un "must have" ce nu se demodeaza
Raspunsuri - Pagina 2
Kya spune:
O pereche de pantaloni negri (lungi)
ca tot nu se demodeaza si poti sa-i asortezi la absolut orice.
Kya - viitoare mamica in asteptare
lena spune:
ce consider eu must-have pentru mine:
-o camasa alba impecabila, clasica cu maneca lunga, tipic barbateasca (e buna pentru la serviciu, de asortat oricand si oriunde si la orice)
-o rochita de seara, preferabil neagra, dar eleganta
-un colier finutz de perle cu cercei adecvati, e mereu la moda
-pantaloni negri, drepti, clasici, se asorteaza la orice
-o geanta de ocazie, mai micutza si deosebita, caci d-astea gen:cara orice, am toata ziua
buna ziua!!
mai multe, dar astea in principal...
Lena si t-rex Freya
DARAEL spune:
Ca sa va inspirati, va recomand un subiect interesant:
Ce purtam zilnic in geanta / poseta?
Evident, eu nu port nimik si nu ma gandesc la probleme existentiale precum demodatul pentru simplul motiv ca nu am geanta ![]()
Am editat pentru ca mi-am adus aminte de ceva frumos:
Niciodata nu se demodeaza Zambetul fete frumoase......
Zambiti non stop,
Soarelui si pamantului
Norilor
Si firelor de iarba
Zambiti pasarilor
Si celor din jur......
Pe cuvant, lumea va fi mai buna si mai frumoasa daca veti Zambi.....
Un zambet tuturor
!
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
daniela_b spune:
Lena, ca fix pre limba mea vorbesti....asa m-am gindit si eu "intr-ascuns"
...
Parca mi-ai citit gindurile...
Nu sint eu norocoasa? Dupa numai o singura zi mi-am dat seama ca trebuie sa pastrez esarfele dupa cum ma invata bine daniella4 si nici pe jeansi sa nu-i arunc, misticgirl-ai dreptate.
Si pantalonii mei scurti albi au noroc, roxana stie de ce..![]()
Si aia negri, mersi...coraly
Sertarul cu dresuri e inca in siguranta, zice carolinah.
Nushulica ma asigura ca n-am dat bani degeaba pe pantofii cu toc stilleto ( sau cam asa ceva).
Accesorii pentru par am o valiza. Ce bine!
Cu poseta aia universala nu ma descurc. Nu stiu cum trebuie sa arate!
Si trenning am si addidasi, ramonika, deci e bine?...
Ceas si bijuterii adevarate...oh...inca ma mai straduiesc, Charlie. Ca sa ma dau mare, zic ca nu mi-am gasit stilul, inca.
Punctez insa la fusta pencil, Giorgia2...
Si cu pantalonii negri stau bine, Kya...dar inca mai vreau!!!
Asa ca-mi pun zimbetul de care frumos zice DARAEL si adaug un pic de :
http://www.beautifulmanicure.com/red/rednails.jpg
si astept sa-mi mai scrieti ca sa ma inspir!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Charlie spune:
Uite si ideea mea de geanta universala :
www.debenhams.com/jv/product_details_jv.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=9507843&FOLDER%3C%3Efolder_id=8828909&bmUID=1153773794585" target="_blank">http://www.debenhams.com/jv/product_details_jv.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=9507843&FOLDER%3C%3Efolder_id=8828909&bmUID=1153773794585
Va pup. Sa fim frumoase !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
oanaiasi spune:
Eu optez pentru acest costum: http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=XB-192943&page=2&cgname=OSCLOSUIZZZ&rfnbr=2253
Oana
Eterna optimista!
Tania_01 spune:
Fetelor eu in dulap am cam de toate..dar port cam jumatate din haine. Eu am ramas cu sechele de mica fiindca mama nu mi-a cumparat aproape niciodata nimic.. tot ce aveam purtam de la sora mea mai mare cu 2 ani. Mai greu era cu papucii si blugii ( aveam o singura pereche de adidashi si o pereche de pantaloni, ca aia nu se chemau blugi..). Asa ca acum, cand am scapat la banii mei imi cumpar o groaza de haine, in special blugi( am vreo 6 perechi si tot zic ca nu-s destui) ca aia mi-au marcat copilaria. Si mai am si bluze...fuste...pantaloni (eleganti, sport, trei sferturi -sport si eleganti). Nici nu am cand sa le imbrac dar important e ca acum am. Si cea mai importanta chestie e sa stii sa te asortezi!!! Mor cand vad cate o "gagica" pe strada toata sport cu treining si adidashi dar cu geanta eleganta!!!! Mor cu zile!!!
Nu stiu de ce am fixul asta dar asta consider eu ca e esentialul..sa te asortezi. Mie..cel putin.. imi lasa o impresie mult mai buna o fata care are putine haine dar stie sa le invarta si sa le asorteze decat una caruia ii curg hainele de prin dulapuri de multe ce-s si nu stie sa se imbrace.. Cat despre farduri.. am de toate!! Stau insirate pe raftul meu..ca nu prea le mai folosesc..doar cand ma duc in vreun club.. Mama a vrut de vreo trei ori sa mi le arunce pe geam ca nu le pun si io intr-o ordine si le las imprrastiate peste tot..La capitolul accesorii stau cam rau.. am o groaza de argintarie ( peste 10 lanzuri, inele, bratzari si cercei) dar nu am margele din astea ce se poarta acum.. nu ca nu am avut bani sa-mi cumpar dar nu prea le gasesc eu intrebuintare.. Gata cu vorba fiindca sigur v-am plictisit la cata istorie am scris eu pe aici.. Pup fetele..si toate cele bune!!!
Loreena spune:
eu consider utile: sutienul alb, bej si negru; sutiene care au bretele detasabile sau transparente. http://www.eva.ro/moda/articol66.html
Poze cu toata Familia
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
pantalonii scurti, albi
No, vidiazni!
Nu am avut niciodata. Unde ii porti?? Eu i-a purta doar mla mare, dar se murdaresc repede, asa ca nici acolo...
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
mina spune:
Sutiene frumoase si de calitate, sa te simti rasfatata cand le porti.
O camasa de noapte sexi (in care sa te simti sexi)
Un costum de business in care sa arati traznet, bine croit si de calitate. Asa te vei duce increzatoare la orice intalnire, oricat de dificila.
Un parfum care sa poata, el singur, sa-ti schimbe ziua dintr-una proasta intr-una buna.
Nu uitati sa va rasfatati, doamnelor!![]()
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului