Salut tuturor celor aflate in State, si in special celor aflate in Chicago. Am postat in urma cu cateva zile un mesaj la "Femina Intim" si nu am primit mare ajutor, in schimb cineva mi-a recomandat sa scriu aici. Asa am descoperit ca fetele din America s-au "adunat" in acest coltisor. Am incercat sa vad daca cineva a mai intrebat acelasi lucru ca si mine, dar e o adevarata "jungla" plina de mesaje in care ma pierd. Asa ca am deschis un nou subiect si voi da paste de la cel anterior:
"Am vazut ca exista o lista intreaga cu nume ale medicilor ginecologi recomandati sau nerecomandati din tara. Ce te faci insa cand traiesti ceva mai departe, peste hotare si ai nevoie neaparata de un medic BUN?
Asadar cer ajutorul celor care se afla in Chicago si-mi pot recomanda un medic ginecolog bun si de incredere. Ar fi bine sa fie roman, dar nu tin neaparat. De mentionat ca nu am asigurare medicala ; am mai fost la un cabinet de vreo doua ori insa nu sunt prea multumita de servicii si parca nu-mi starneste increderea doctora care m-a consultat (Planned Parent Hood - pe Brodway). Am nevoie de opinia unui al doilea medic.
Asa ca daca aveti recomandari, astept cu nerabdare, caci problema mea nu mai suporta amanare.
Va multumesc!"
Va rog mult de tot pe cele care sunteti in Chicago dati-mi si mie un sfat, caci am nevoie de cineva de incredere si care sa se priceapa.
Multumesc si astept raspunsuri.