emisiuni care ne plac
Raspunsuri - Pagina 3
Anamaria-Livia spune:
Mie,in ultma vreme, imi place retrospectiva "50 de ani de divertisment" pe care o face TVR-u', Deh, apucaturi de baba, ce vreti!
Da' de fapt, ma omor dupa "in gura presei", alte emisiuni cu Mircea Badea nu m-au dat pe spate, insa asta chiar este reusita. Pare a fi ne-aranjata, adica, zice ce-i vine la gura, chiar ma mir ce le mai zice ......
sheherezada spune:
Am uitat sa spun Biz-bazar a lui Moise Guran si In gura presei a lui Mircea Badea ca o vad in fiecare dimineata in reluare.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
felicia74 spune:
1. "In gura presei" urmarita dimineata la 9 cand isi ia fii-mea bibele.
2. "Jay Leno Show" - daca nu pic franta.
3. "Supernanny"
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
yank spune:
da,si Biz-Bazar e ok.jay Leno nu,nu mai am nervi de el,are poante rasuflate.Oprah inca se mentine pe linie,dar ma uit numai daca nu e vreo emisiune siropoasa.Oricum tipa e cool
crinuta spune:
- Starting over, House Swap, Super Nanny, Dr Phil, So you can think you can dance, Oprah, Cheaters, Sos- salvati-mi casa si cam atat.
Nu le-am mai pus ghilimele ca ma grabesc.
Crinuta si Rayan
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by Noe
......si mai imi place Grand Designs de pe Travel&Living
Si mie imi place asta, mult de tot!
Existau mai multe emisiuni la care ma uitam dar mi-am pierdut rabdarea...
Asa ca ramin deocamdata la Discovery ( toate canalele)....iar de la noi, ma uit pe tvr2 la Oliver's Twist si copiez retete de la el...
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
catalynaa spune:
Carcotasii,Super Nanny,SOS-salvati-mi casa,Tablou de nunta,Stirile de la 19.00 si ma mai uit foarte mult pe Animal Planet si pe Atomic.
akella spune:
Cronica carcotasilor (duminica in reluare daca miercuri seara da TVR-ul da "Neveste disperate"...), Teo (o admir), Saturday Night Live; Daria (4 ani si 4 luni) se uita cu placere la Monkey Bussiness (Animal Planet) si la documentarele lui Steve Irving.
Oana spune:
Mi-am amintit ca ma mai uit si la "Licence to grill" de pe Euforia tv, cu un tip negru care face gratare intr-o curte...
Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
doinabita spune:
Buna,
Sunt Doina,
Eu ma uitla emisiunile cu amenajari interioare,pe Animal Planet la cele cu politia veterinara,pe Discovery la cele despre descoperiri medicale,cercete\are,pe OTV la emisiunea " Oameni care ajuta oameni",astept sa revina Teo din calatoria pe care o face prin tara sa ma uit la Teo, La Povestiri Adevarate,si pe TVR2 la emisiunea aia cu buctaria.Dar nu le urmaresc decat atunci cand timpul imi permite.
bita doina