emisiuni care ne plac
Raspunsuri - Pagina 2
asi spune:
Strile de la ora 19 si emisunile despre amenajari interioare.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
maria2mami spune:
Emisiunea de pe prima cu amenajari interioare este copia fidela a celei de pe pro 7 "sos do it yaourself"
O recomand....pe a doua
Just..... Maria
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by maria2mami
Emisiunea de pe prima cu amenajari interioare este copia fidela a celei de pe pro 7 "sos do it yaourself"
O recomand....pe a doua
Just..... Maria
...scuze, asta nu-i post nemtesc?
craciunitza spune:
The Tonight Show with Jay Leno!
Si filmele romanesti de pe B1tv.
L-am uitat pe Badea, cu "In gura presei" si "Sinteza zilei" cu Mihai Gadea.
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
Oana spune:
Si eu ma mai uit la Sinteza zilei a lui Gadea cu Paler si cu Cristoiu sau cu cine mai invita pe acolo (aseara de ex era d-na Udrea).
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
NinaR spune:
Cronica carcotasilor, Oprah show, Super Nany, Schimb de mame,SOS- salvati-mi casa, daca se nimereste sa fie un film bun renunt la orice emisiune.
Nina
katty spune:
Locul I - Carcotasii (nu pierdem nici o emisiune, daca lipsim de acasa, inregistram, e singura emisiune pe care o inregsitram in lipsa).
Locul II - la egalitate: Emisiunea lui Jay Leno, dar o mai pierd din cand in cand, Documentarele de tipul "Cum se face?" de pe Discovery, "Salvati-mi Casa" de la Prima.
Sufar ca nu prind Euforia, caci am vazut in concediu cateva emisiuni (Oprah, unele cu Grill Cooking, etc. ) si mi-au placut!
Catalina & Robert-Andrei (aproape 4 ani)
Poze aici
nushulica spune:
carcotasii la fel sunt la loc de cinste, teo(imi place de ea),amazing race,si acum urmaresc pe antena 1 emisiunea cu nuntile
INGRID
lunna27 spune:
Si eu ma uit la 'Cum se face?' de pe Discovery ,mi se pare f f interesant documentarul ,mai urmaresc si Reality Tv,mai ales documentarele medicale
Dana
yank spune:
La carcotasi ma uitam intr-o perioada,acum nu am mai avut timp,sau cel putin la ora aia nu mai eram acasa,dar acum ma distrez noaptea cu Mircea Badea la "In gura presei".Imi place tipul,e cool