Mamici de iulie - august 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 16
MissJJ spune:
Monica asa am patit si eu aici. Adik iti fac teste peste teste dar nu ti se zic si rezultatele. 
Eu am avut noroc ca aici imi dau caietul acasa si am gasit acolo scris cateva dintre ele dar nu toate si cand am intrebat mi-au zis ca daca era ceva rau ma anuntau. Bun dar eu tot as vrea sa fie rezultatele acolo sa le vad si eu nu asa ar fi normal?
------------------------
37+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Lucrusoare baby
adelapop spune:
anasia de ce ti-e frica puiule? ca esti intrata in 39 de saptamani deci bebe e la termen
sau vrei sa fie si tati acasa
?
si curaj, nu mai avem mult
anasia spune:
fetelor, am luat si un scobutil, ma simt parca mai bine, dar tot nu ma lasa;mai asteptam in pat;
adelapop, mi-e frica de eveniment, asa sunt eu mai panicoasa, plus ca vreau sa fie sotul acasa neaparat;
anasia 38+
Alessia
adelapop spune:
mishi am vazut pozele c mihnea....e dulce foc, sa va traiasca!!!!
ce zambet strengaresc are el in poza mihnea6
39+
Cristina_Ioana spune:
Anasia iubita, sa nu-ti fie frica, daca bebe vrea sa vina, fii fericita, noi tinem pumnii la fata 
Adelutzo, nasol, ca cica avem lapte bunutz, tot un tata a zis-o
Adreea, tot pe langa IOR stai? super tare, sa vezi gasca ce facem. Si noi iesim zilnic, mai vine si bona cu el, dar mai ajung si eu...
Fetelor, am dormit ca o valiza 2h, Luca doarme si acum, tare bine a fost...
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
adelapop spune:
anasia fi tare, de nascut tot trebuie sa nastem
gandeste-te doar ca e un proces natural , ca organismul nostru a fost creat sa dea nastere
trebuie sa fim linistite ... cat de mult putem
mooooaaaammaaaa ce gasca se anunta pentru fetele de pe langa IOR....ce tari sunteti
Cristina_Ioana spune:
quote:
Originally posted by adelapop
anasia fi tare, de nascut tot trebuie sa nastem
gandeste-te doar ca e un proces natural , ca organismul nostru a fost creat sa dea nastere
trebuie sa fim linistite ... cat de mult putem
mooooaaaammaaaa ce gasca se anunta pentru fetele de pe langa IOR....ce tari sunteti
...si Cornelia_Laura e in gasca...hai fata si tu

Cristina
lui Luca (21 jun 2006)http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
larissa_79 spune:
mamici, cate ore pe noapte dormiti? eu dorm destul de multe...da' tot obosita is.
mishi, sar'na de raspuns. Trimit sotu' cand vine de la job.
Joi seara cred ca iesim si noi putin la aer..cu minunea...abia astept.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia 
map spune:
Mada si eu am carnet pe care-l port cu mine zi de zi, acolo-s trecute insa numai cateva analize de baza pe care trebuie sa le faca toate gravidele: toxoplasmoza, hepatita, anticorpi, etc. Ei mi-au facut acum multe altele pe langa cele inscrise acolo. Si mai ales daca ti se spuna ca o analiza-i foarte importanta si tie nu ti se da rezltatul ce naiba sa crezi? Am inteles ca aici daca-i grav te cauta ei, asa ca eu is linistita
dar totisi as vrea sa stiu ![]()
Eu maine merg la spital sa vedem cum mai sta bebele meu, daca-i tot cu capul sus maine se hotaraste daca vineri merg la intors sau nu. Maine il si masoara iar, sunt curiasa ce greutate ii mai iese persoanei care va masura maine ca fiecare cu valoarea ei.
Monica si
36 +
anasia spune:
multumesc, fetelor pt incurajari!incerc sa nu-mi pierd curajul, sper sa fiu in stare sa "vad" semnele inceperii travaliului, desi am citit si rascitit, realitatea cam intrece scrisul;
din cauza caldurii nici nu pot sa ma odihnesc, desi pic de somn;
anasia 38+
Alessia