Mamici de iulie - august 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 15
map spune:
'neata mamici si burtici,
am aparut si noi la alep, ceva mai traziu pentru ca-i cald rau si abia ne putem mobiliza
. In casa is 28-5-29 de grade, unde om ajunge cu caldurile astea? Cel putin pentru Germania asta-i ceva fff rar.
louisa dar asa este parza buna trece primejdia rea insa totul este bun cat nu se exagereaza prea tare. Si acum daca m-au luat in colomator nu ma mai lasa. Cat despre sistemul german de sanatate este adevarat ca nu-l poti compara cu cel roamanesc dar te rog sa ma crezi ca asa ma enerveaza, mi-au facut atatea teste de sange si nu stiu rezultatele la nici unul. Si nici macar nu au trimis rezultatul mai departe la clinica de unde am avut trimitere la ei. Si cum merg la altii noi iar imi iau tone de sange. Sunt teste ca nu se modifica asa de la o zi la alta si ar fi bine sa mai faca si ei schimb intre ei. Acum astept de-o saptamana un test pe care-l numesc ei important, au spus ca-l trimit acasa si de unde, nu a venit nici pana azi. as fi curioasa si eu sa stiu rezultatul nu!?
ayaana din samburi de caisa nu am vazut dar eu am una din pernite din graunte de grau. Un bob asa mai mare si mai plin de grau, o incalzesc trei minute la microunde ca.i mai mare a mea. Si pentru bebe mai am una din ceva samburei mici dar nu ma intreba din ce. Maine merg in oras si o sa intru la o farmacia sa vad poate scrie pe eticheta ce samburei sau seminte sunt acelea si-ti spun apoi.
Monica si
36 +
anasia spune:
multumesc, geliza, am luat deja un no-spa, incerc cu un supozitor, incepe sa-mi fie frica...sotul e plecat, bine ca e fratele meu la mine;in plus, crampele nu se termina, le simt asa, in permanenta, usoare intr-adevar, dar tot crampe sunt;
anasia 38+
Alessia
geliza spune:
Anasia, nu te impacienta....poate trec crampele...contractiile sunt ca durerile de ciclu, mai mult sau mai putin accentuate...care te iau...si apoi te lasa...depinde cel mai mult frecventa lor....stai in pat ...NU LA CALCULATOR...si ne mai zici
Eliza
36+ cu Ilinca si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
mishi spune:
larissa eu am doua biberoane de ceai, unul este de la chicco pe care l-am primit cadou la cumpararea sterilizatorului iar celalalt (preferatul nostru) este de la FARLIN. este unul micut si cu tetina pentru lichide subtiri. cred ca asta este, de fapt, ideea. trebuie sa cumperi un biberon normal dar tetina conteaza (chiar asa trebuie specificat - pentru lichide moi).
50ml pe zi bem si noi - un pliculet.
fete, eu tocmai m-am muls si am reusit sa adun 100ml - este supeeeeeeeer, tinand cont ca reuseam maxim 55ml. e adevarat ca beau cate un ceai de chimen si amason pe zi dar ieri si alalteieri am baut si cate o bere..oare asta sa fie?
noi in IOR venim mai tarziu, de sambata ca tre' sa ne obijnuim cu aerul din jurul blocului, mai iantai.
fetelor, dupa ce nastem toate, nu ma las eu pana nu-mi onorez invitatia la terasa. n-am reusit graviduta dar tot ne vedem cu carucioarele, OK??
Poze cu Mihnea http://pg.photos.yahoo.com/ph/mikilicsandru/album?.dir=73c3re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Superfericita mamica a lui
Mihnea George
martta spune:
Irina 81: sa-ti traiasca minunea de baietel si sa va bucurati de el!
Avmaria nu a mai scris de ceva vreme...Fetelor din Franta, aveti idee daca a nascut? Cred ca a ajuns deja la termen. Dupa ce am aruncat un ochi pe prima pagina, n-am reusit sa o identific in lista
pt a vedea DPN.
Adelapop: am vazut ca ti-au raspuns fetele deja...E normal sa curga colostru din san inainte de a naste.
Muuh: ai incercat si cu Galactogil pt a mari cantitatea de laptic? Am inteles ca e f. eficient in problemele de lactatie.
Iulenca: Kehleyr e la munte cu fetele. Cred ca mai stau vreo 3 sapt.
Anasia: asteptam sa ne spui cum te simti...
Pupici voinici!
mami de Vladut(13.06.2003) si
35s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
adelapop spune:
draga andreea 25 nici nu stiu daca pot pune ca am depasit DPN-ul
dr a zis intre 24-27 iulie, deci ar mai fi ceva
ce sa zic - abia astept sa-mi vad minunea, nu imi vine sa cred ca am ajuns la termen .....a se citit: nu va luati dupa babe care zic ca daca e fetita nasteti mai repede, ca uite eu m-am tot asteptat sa vina inainte si nu a venit
emotii am ceva dar nu si frica....sa ma vad cadnd or aparea semnele daca mai sunt asa curajoasa
acum stau cumintica poate reusim sa il prindem pe dr in tara -se intoarce pe 28 

burta se cam intareste cam la o ora dar nu chiar la fiecare ora si asta cand stau maoi mult in picioare
sunt nerabdatoare sa o vad, sa o tin in brate si sa o musc de fundulet
39+
adelapop spune:
cristina_ioana si eu am vrut sa il pun pe tati la tzatza dar e asa de speriat de fenomen ca nu o sa reusesc in veci...

39+
amiss_zip spune:
Si eu , si eu , si eu stau langa parcul IOR
si iesim in fiecare seara ! Facem gasca si ne intalnim?
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
adelapop spune:
a.cicel si eu ma ud efectiv cu apa jos dar sapt trecuta i-am zis dr si mi-a facut si eco si control si nu mi-a zis ca ar fi vreo problema, cred ca este normal
39+
amiss_zip spune:
Dar se pare ca pana acum s-au anuntat doi baietei
. Va fi Petra curtata cemai! 
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra