Tineri, frumosi si cu sex-appeal (chapter 6)
Raspunsuri - Pagina 30
nuschu spune:
Multumesc mult, fetele, pentru urari, m-ati emotionat si induiosat si va pe toate si pe fiecare in parte !
De petrecut, nu m-am petrecut prea tare, insa am mers cu niste prietene la Timisul de Sus, am stat pe iarba si ne-am carat cand ne-am trezit cu o lacusta langa noi . A fost un fel de mini-picnic si - sper eu - un "avans" pentru mersul meu la munte (tot fac planuri, sper sa se lege ceva). Am primit cadouri si urari, m-am bucurat ca m-au sunat si prieteni vechi si mai noi. A fost bine si frumos si m-as fi bucurat sa petrec si alaturi de voi. Pana atunci, un si si si virtual .
Si, cadoul de care sunt cel mai incantata e o OITZA fff dragalasa pe care mi-am luat-o eu de ziua mea. Cum imi recuperez camera, ii fac o poza si o pun aici. E delicioasa (Lou, o putem imparti, ca iti placuse si tie cea din poza ).
N-am mai fost pe netski pt ca sambata a fost o zi nasoala (psihic ), ieri am ajuns acasa tarziu si terminata dupa plimbare, iar la serviciu nu am net, nici retea, asa ca voi avea ceva zile libere, in alternanta cu colega mea , pana ne vine switch-ul. Pacat ca nu am cum sa ma sincronizez cu prieteni sa mergem la munte. Insa macar e mai relax'.
Ana2, imi pare bine sa te revad. Abia asteptam povesti si poze. Vreau si eu la Sambata de Sus, poate dau o fuga in w/e.
Ana1, pacat ca te certi cu ai tai, mai ales cu sora . Dar, desi nu e o consolare, se intampla asa peste tot. Si cand nu te intelegi cu ai tai, tb numai sa incerci sa te protejezi cum poti mai bine (sa faci cum crezi tu, fara sa le mai dai socoteala) .
Lou, spor la mutari. Si mie imi place mult ideea de a decora o casa (poate ma mobilizez si incep si eu sa caut una ). Am vazut asa niste chestii faine si interesante la un magazin de profil la Plaza...
Pisi, sunteti o de familie .
Ma bucur sa vad ca intra toata lumea. Distractie placuta, Him, in continuare .
Ma duc sa mai bantui si revin
louisea spune:
Nuschu sa ne traiesti
Ce super de oita is de acord s-o impartim sa o mangai si pt mine
Poate o aduci si in vacanta la mine (cu tine cu tot)
nuschu spune:
Sigur ca da, Lou, impartim si pun pe agenda "vacanta cu Oitza (inca nu are nume, dar cautam) la Lou" .
[Hm, nu stiu daca am zis ceva de raspunsul tau pt facultate, dar zic acum: you "ruuuulz" , esti tare dibace, cum s-ar zice, i-ai adus din condei; asa le trebuie !!].
Pana atunci, noapte buna .
PS Am uitat sa va spun ca ieri a fost o dupa-amiaza superba la munte, cobora soarele si crestele explodasera de lumina, insa poalele erau in intuneric... era un contrast bizar si foarte emotionant, aproape fara culori, cu fascicole de lumina printre arbori... Pacat ca temporar nu am camera foto .
Edit pt PS 2: cadou de ziua mea, ieri am facut un mic accident. Masina era de la firma unui prieten, nu a mea, dar e prima data in 6 ani cand mi se intampla. A fost usor si fara probleme, fara urlete, desi a fost vina mea. Auzi idee de cadou aniversar !
ana_maria222 spune:
Continuati aici fetilii mele!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82069" target="_blank">Capitolul 7
Pozeeee
Mancarica