Tineri, frumosi si cu sex-appeal (chapter 6)
Raspunsuri - Pagina 14
pisicuta si matei spune:
Welcome back lou.ne-a fost dor de tine!ma bucur ca ti-a placut in concediu.sa ne pui poze!
merci de felicitari
si adica vrei sa zici ca ana2 scrie prin alte parti si pe aici nici nu trece????
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
louisea spune:
merci pisi
o sa pun.. si le trimit pe privat..
trebuie sa pun bateria de la camera la incarcat.. am uitat acumulatorul acasa
deci ana2 scrie pe la alte sub. dar la noi nu
ingerash spune:
ceau dragilor ;)
Lou, cum a fost in vacanta? eu pe 1 octombrie incep, sau probail pe 2 , ca luni e data de 2.
va pup pe toti :)
louisea spune:
fu bine ingeras...
noi am mers mai mult sa vizitam, sa ne holbam, sa mancam etc etc..
da nu ma mai joc.. voi in .ro sunteti privilegiati dupa ce ca se fac mai putini ani de fac., aveti si mai multa vacanta .. eu incep in jur de 30 august
hmmmmm...
ana2 daca citesti vino la raport ca primesti bataita
pisicuta si matei spune:
mey lou si eu care am crezut ca ati fost ca sa sau sa o puneti de bebe1
ingerash mi-am amintit ca nu cred ca te-am felicitat pt admiterea la facultate
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
louisea spune:
lol pisi
partea aia (numai prima) nu am mai mentionat-o direct.. era in etc. etc.
hihihihihihi
p.s. ati incercat sa fierbeti apa fara sa dati drumul la aragaz?
louisea spune:
ahh am balotat o farfurie MARE de spaghete cine vrea sa stie ca nu mai am.. ca sotulache e la fel de spart ca si mine
mei voi aveti prob cu messengerul? ca pe mine ma enerveaza de numa.. dupa ce ca cu greu reusesc sa ma conectez, apar off-line la unii.. e aiurea asta dupa ce am dat un opdatering..
no.. l-am dat jos si n-am de gand sa-l mai instalez.. chiar acu idiot
pisicuta si matei spune:
lou!si eu am probleme cu mess,de fapt cred ca toata lumea are ca este foarte utilizat.eu imi luasem varianta mai noua care culmea mergea si mai nasol decat 7 si l-am dezinstalat si l-am pus din nou pe ala vechi.si asa am mai rezolvat din probleme!
mey dar tu sti daneza???
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
louisea spune:
di ce pisi? vrei sa o inveti si tu?
pei destul de bine.. nu perfect dar deh.. sper sa ma descurc la facultate avand in vedere ca e in daneza
cel mai naspa e ca nu exista dictionar roman-danez iar ala danez-roman e cam bun de nimic
na ok.. deci as putea sa-mi instalez o varianta mai veche, nu? ma mai gandesc.. momentan vad ca rezist si fara.. de 2 ore