Help! Sunt noua pe aici

Help! Sunt noua pe aici | Autor: anca_teohari

Link direct la acest mesaj

Daca puteti sa ma ajutati pt ca sunt noua pe acest site si nu prea stiu sa il folosesc. De exemplu nu stiu daca imi scrie cineva cum pot citi mesajele si unde le gasesc. Puteti sa imi scrieti cum sa il folosesc pe adresa de mail anca_teohari@yahoo.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Daca iti scrie cineva?!Daca iti scrie in privat primesti pe e-mailul cu care te-ai inscris sau mesaj privat (trebuie activat,dupa ce iesi de sub moderare),de care esti anuntata cand te loghezi pe site si-l poti accesa in meniul din stanga.Daca de fapt te refereai la raspunsurile la un subiect de pe forum,pe cele la care ai raspuns cel mai simplu le poti urmari accesandu-le din profilul tau personal (tot meniul din stanga sus).
Sedere placuta !

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolnic spune:

si eu sunt noua hai sa ne ajutam reciproc

buna sunt nicol si sunt o mamica fericita ,tinand cont de boala pe care o am LUPUS .Dupa 12 ani de suferinta si dupa ce am pierdut o sarcina in luna a 9 ,Dumnezeu m a ajutat si am reusit sa inving boala si sa am o fetita sanatoasa si frumoasa .Asa ca ,daca ai credinta si putere vei invinge .Medicul meu ginecolog inpreuna cu medicul care ma trata m au ajutat enorm .Inpreuna am format o echipa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolnic spune:

am un mesaj si nu stiu unde sa intru sa il citesc ajutatima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Unde e mesajul despre care vorbesti?

Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladgela spune:

salut sunt noua si as vrea sa ma imprietenesc cu voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

bine ai venit

Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

bine ati venit fetelor

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Mergi la inceput