Copilasi din 2002 (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

va salutam si noi cu drag!!
Azi ne-am trezit de dimineata pentru a ajunge la intalnire.
Mariuca l-a cunoscut pe Liviu si s-au impacat de minune.Au niste poze superbe. Mariuca a fost de acord ca Liviu s-o plimbe in carutz.(ceea ce nu prea se intampla de obicei)
Acum putzina odihna si apoi mergem la dans.A inceput sa-i placa foarte mult.
va pup si pe curand!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Am vorbit ieri cu Lucia si va transmite tuturor, salutari de la mare. Se simt minunat, acolo, a apucat sa-i intalneasca pe Sinzi si David, iar azi, precum spera, vad ca a reusit sa se intalneasca si cu voi, Cristina si Mariuca.
Va invidiez pt. aceste intalniri, fetelor !
Noi ne-am distrat la zilele orasului, adica am distrat fetitele, care s-au dat in tot ce s-a putut. Am facut si poze, care cand le voi avea pe PC, am sa va anunt.
Tare mult le-au placut indienii aceia sud-americani si muzica ce o cantau.
Acum, ca au venit ploile, poate reusesc sa le pun la lucru pe fetite.
Nicole, v-ati simtit bine in weekend, se vede din poze.
Katty, bucurati-va si voi, unul de altul, cu o cina romantica si altele...cat lipseste Andrei !
[b]Sinzi[/b, zbor placut catre casa !
Si Cristina stie ca, copilasii apar pe lume din dragostea parintilor. Din imbratisari si pupici. Astea i le-am spus anul trecut cand ne pregateam pt. bb 2. A intrebat si cum iese bb din burtica de la mama si i-am zis ca dl. doctor il scoate pe bb facandu-i mamei o operatie(ca si cea de apendicita de acum 2 ani, de care isi aminteste).
Stiti ce zicea Cristina, zilele trecute, cand era caldura aceea mare ? "Haide, iarna, haide cu zapada si Craciun!"
De gradinita nu-i este dor, atata timp cat sunt verisorele ei la noi. Chiar mi-a zis ca vrea sa tina cat mai mult vacanta.
Va doresc o zi frumoasa in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Salutare mamici si pitici!

Mai este un pic si plecam spre litoral, abia asteptam. Sper ca vremea sa fie frumoasa si sa ne simtim bine.
Am inceput si sa strangem lucrurile de prin casa, cum ne intoarcem din concediu apare si echipa de muncitori asa ca totul trebuie sa fie pregatit. Pana atunci mai facem cumparaturi si multe, multe planuri...
Anina - ce bine ca zilele orasului sunt vara, la noi se sarbatoreste pe 6 decembrie( de Sf. Neculai) si pentru copii nu se organizeaza nimic special.Cristinei dar si verisoarelor..Astept pozele..
Gabbriela - frumoase poze. Julian mai merge la gradinita?
Roxanae - iti doresc ca bebe sa stea cumintel in burtica , sa creasca mare si sa fie sanatos
Crig - distractie frumoasa Mariucai impreuna cu Liviu
Inchei acum , Ana trebuie sa se trezeasca ( doarme de vreo trei ore)si o sa vrea sa manance ceva asa ca trec la bucatarie sa pregatesc ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ceau fetelor,
Nina abea apuc sa vad pozele de la zilele orasului cu fetele, si ma bucur ca s-au distrat si ele... cat mai stau mititelele in vacanta la tine?
crig cand o sa pui poze cu Mariuca si Liviu sa vedem si noi? Ce fain ca va-ti intalnit, vreau si eu intalneala cu voi toate...
cris, DA Julian mai merge la gradinita, lunea, miercutea si vinerea de la 8:30 AM la 12:30 PM... ii place tare, si nu mai plange, cand intram pe usa imi zice bye si fuge la copii, cand merg dupa el imi zice sa astept ca trebe sa faca ordine (acasa nu prea vrea s afaca ordine , cum facea inainte), si vorbeste mult mai mult ca inainte, canta mai mult si spune rugaciuni, gradinita e privata in cadrul biserici.
Roxanae povestete mai multe despre Diana.
Cineva sa o salute si pe Lucia din partea mea si sa ii ureze o vacanta placuta.
sinzi zbor placuta si drum bun.

V-am pupacit pe toate si mai vb noi zilele astea...

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Mergi la inceput

Gabb poze va pune Lucia.Eu nu am facut ca nu prea mai am cu ce..ma bucur ca-i place lui Julian la gradi.Si Mariuca abia asteapta sa inceapa .
Nina ce comica e Cristinuca.Si Mariuca pentru ca in casa se tot uita la casetele de Craciun cand iese afara fredoneaza"we wish you a Merry Christmas" si tot ma intreaba cand vine Mos Craciun.
Acum vorbeste cu buni si-i spune ca mai e un pic si e ziua ei.Chiar trebuie sa ma gandesc ce surprize sa-i fac.Am atatea in cap ca nu stiu cat voi fi in stare sa si fac.
va pup si pe curand!

patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna, mamici! Nu prea am cu ce sa ma laud, fiindca cum am scris si mai sus, n-am copilul acasa! E la sora mea. Serile sunt mai romantice (cum zicea si Nina), e adevarat, dar imi lipseste copilu, rau de tot!
Am vorbit de dimineata cu Andrei la telefon si-mi zicea "Mami, mie imi place aici, sa nu vii sa ma iei!" Nici nu aveam de gand!
Gabb, e bine de Julian ca mai merge la gradi, si mai ales ca-i place!
Criss1902, concediu placut si vreme frumoasa! Cand plecati?
Crig72, mai e putin pana la ziua Mariucai, dar cred ca e foarte nerabdatoare, asa era si Andrei, ma tot intreba cat mai e!
Cateva poze de weekend

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

Mergi la inceput

crig72, dulcica Mariuca cum canta ea cantece de craciun in mijlocul veri .. abea astept pozele... de surpriza pt mama ta.. o petrecere surpriza de ziua ei, inviti la voi, faci papa bun, praji, tort, prietenii ei cei mai buni rude si gata...
katty am vazut pozele, super... dar cine e fetita din poze.. si ce tare seamana cu Andrei. Cand vine voinicu acasa?

Stiti ca eu nu am avu tinca curaj sa il las nici unde pe baiat singur, nici la mama, nici cu bona, nici cu prieteni.. cel mai mult a stat departe de mine o ora, era in park cu o prietena, si inca o ora cu tacsu... in rest lipit de mine e continu. Mie teama sa il las...
Gradinita nu se pune

PS: Julian are vacanta o zi in 1 septembrie si dupai aincepe an scolar nou

si numai bine la toata lumea si la toti pitici

PS1: unde e mira

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
- Plato

Mergi la inceput

Sigur ca va fi un party.Inca ma gandesc cum sa-i fac tortul.Caut pe net idei.
Gabb poate daca ai fi avut pe cineva din familie aproape poate ca l-ai fi lasat.Eu una n-am, asa ca la fel ca si tine Mariuca a stat numai cu noi.
va pup pe toate!

patatina mea

Mergi la inceput

cineva din familie... nici vorba, inafara de mama nu mas incumeta sa il las cu nimeni... mai repede imi trec fricile si il las cu prietena mea Clara decat cu rudele mele... si cum mam anu primeste viza, iacata-ma legata cu el de mine pana cand pleaca singur la fete

Care e floarea preferata a mamei tale, un tort cu floarea respectiva decorat si multe decorati prin casa cu flori

Am fugit la gradinita cu piticu

- Plato

Mergi la inceput

Gabb ori eu n-am scris bine ori tu ai citit pe fugaEu vorbeam de ziua mariucai nu de a mamei mele.
si o zi buna la gradi!

patatina mea

Mergi la inceput