fuego-casa parinteasca
Raspunsuri - Pagina 2
ana_maria222 spune:
capra cu trei iezi, noi suntem prieteni dinainte sa se lanseze el..asa l-am adus acasa...
Pozeeee
Mancarica
capra cu trei iezi spune:
ana maria, daca sunteti asa prieteni buni, trimite-l si la mine!!! la inceput nu puteam sa-l sufar pa paul, dar de la o vreme s-a maturizat si imi place cum canta de mor, are niste melodii.
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
kristinutza spune:
cantecul este mai vechi, nu stiu sigur daca i se cunoaste autorul... versurile sunt frumoase. nu stiu cum o canta fuego. nu l-am auzit pana acum cu melodia asta.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Anina_n spune:
Si mie imi place cum canta Fuego. Melodiile si versurile lor iti merg la suflet. Stie ce coarda a sufletului sa atinga.
Cd-ul "De Craciun nicaieri nu e ca acasa" l-am ascultat toata iarna si mi-a smuls si mie lacrimi, desi, eu sunt acasa, langa mama.
Daca are cineva melodiile lui pe PC, le vreau si eu, caci, aici, la serviciu, nu am melodiile lui.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn
boticelina spune:
Mie nu-mi place, nu-mi place cum canta, nu-mi place de el, e fals, se da ardelean, isi baga un accent de doi lei, imi vine sa crap TV-ul cand apare el. Are o emisiune de dat limbi calde unor sponsori la TV Neptun, fac alergie numai zappand.
Unde-s lamaile alea, 4-5 pe ora pe care le are la semnatura o fata de pe-aici?
pisici si floricele
boticelina spune:
Ana-Maria, cand vorbeste cu cealalta fufa din emisiune n-are accent, doar cand se doreste dulce si dragut baga un accent care, crede-ma, e fortat. Am stat 5 ani in Ardeal, cunosc prea bine accentul ardelenesc, plus ca am mai prins si niste povestioare care nu-i fac deloc cinste si pe care prefer sa nu le dau pe bot aici.
Sorry, nu vreau sa supar pe nimeni, mai ales ca-i prietenul tau; cu atat mai mult, atrage-i atentia si spune-i ca limbile calde nu-i atrag fani, dar poate ca lui ii pasa numai de sponsori.
pisici si floricele
ana_maria222 spune:
Este ardelean original..din Turda...
E normal sa vorbeasca si fara accent...s-a mutat in Bucuresti de cand a inceput facultate!
Mie nu imi pasa ce crede nimeni despre el...eu una stiu cat a muncit sa ajunga unde este..asa ca.....
Pozeeee
Mancarica
acris spune:
Buna fete,
Si mie imi place de mor melodia !!!!
Il ador pe Fuego.
In perioada Sarbatorilor de Craciun numai melodiile lui si ale Irinei Loghin le ascult.
Si eu vreau melodia daca o are cineva.Plssss!!!!!!!
Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze