Mamici de ianuarie-februarie 2007(11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,

sunt un pic cam nelinistita mai degraba, dupa eco asta. n-am avut ce face. acum astept ziua de maine ca oricum n-am ce face si ma duc la dr mea, poate ma luminez. bb era relativ bine (doar mai mic cu 3 zile). ne-am distrat ca sugea degetul moamaaaaaaaaaaa. dac-o semana cu taisia e clar..pana la 2 ani am pus-o, mai ales ca e asa precoce. pliul nucal si ozul nazal ok, in limite, in rest dr f necomunicativa, n-a interpretat nimic din eco, spumega ca nu aveam trimitere de la cineva din spitalul lor (apropo spit. titan, fugiti!!!!!!!!!!!).
a vazut un fibrom, eu care n-am avut in viata mea asa ceva si am facut pana acum o gramada de eco... asta ar fi buba. acum probabil ca voi mai face un eco la polizu sa ma linistesc si sper sa nu fie nimic acolo. sa nu mai spun ca n-a zis nimic de sex, col etc....

acum ca mi-am varsat oful, parca-parca voi dormi linistita diseara. glumeam..dar dupa ce ca aveam stresul meu ca burta e plaaaaaata rau si vars de sting, acum si beleaua asta de fibrom.bleahhhhhh

fetele, pt haine de gravidutze, cautati si pe net; mie imi plac cele de la Roccoco (ce pacat ca n-am inca de ce sa-mi iau ca deocamdata imi sunt largi toate hainele). eu de acolo am avut ceva sarcina trecuta. si din catalogul de la quelle cu termen acum in august. din pacate in cel nou nu mai sunt haine de gravidutze.

hermanadela, iti tinem pumnii sa fie bine cu analizele.

nushulica

terbitza, deci si la tine revin greturile. o fi boala generala..cu caldurile astea groaznice...

va pup

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela73 spune:

Scuze ca am incheiat asa brusc mesajul dar de vina a fost un enter.
Eu pe 1 august ma duc la eco din nou si sper sa revin cu noutati vis-a-vis de sexul bb-ului.
O intrebare pentru toate fetele: voi simtiti niste crampe (altfel nu stiu cum sa le spun), o senzatie de balonare f. f. jos ? Si vi se intampla sa se incordeze burta doar pe anumite zone (diferite )cateva minute si apoi sa dispara senzatia.

Mirela 17sapt 3 z

Mirela73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela73 spune:

de adinush mai stie careva ceva?
mirela 17+

Mirela73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

quote:
Originally posted by hermanadela

multumesc oana_bucur,
mi-a iesit fetita.Fetelor mi-am facut sapt trecuta analizele si mi-au iesit cam naspa,pietre la rinichi,leucocite,hematii in urina.Ginecologul meu este in concediu pana sapt viitoare si m-am gandit ca poate stiti voi ceva despre asta pana il vad pe el
10+

nu vreau sa te sperii, vezi sa nu ai o infectie urinara. oricum leucocitele in urina nu e chiar bine, dar nici sa te sperii. mai bine fugi rapid la medic, sigur iti va da sa faci si o urocultura, mai ales ca ai si pietre la rinichi. sanatate multa, te pup!

mirela73 bine ai facut ca ai scris si tu! uite, ne mai dai cate o info utila, pe adinush nu am mai vazut-o... de crapmele de care zici... eu chiar azi, dupa vreo 4 sapt in care nu am simtit asta, am simtit niste cutzitashe, asa simt eu, in partea de jos si din cand in cand niste mici dureri ca la ciclu.

gio am un feeling ca doctora aia la care ai fost nu era tocmai ok, eu zic sa te linistesti si sa te duci, normal, sa vezi alta parere, de data asta la cineva care stie ce face.

offf, cu gretzurile... ce sa revina! la mine nici nu au trecut. dar nu le mai vreauuuuu. vreau sa imi creasca burtica, sa se vada si sa nu mai am gretzuri

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Mirela73, multumesc pentru raspuns, eu ma gandeam tocmai la blugii aceia, dar vorba ta, daca nu-i vezi nu ai de unde sa stii cum sunt. Pe la noi, prin Arad, magazine pentru gravidutze nu prea sunt, asa ca voi da o raita in Timisoara sa caut ceva. Sa merg pana in Bucuresti e exclus. Poate dupa ce trec caldurile astea. Ieri am fost dezamagita, am incercat sa-mi cumpar un sutien comod, ceva sport, eventual, nici asta nu am fost in stare sa gasesc la noi. Bine ca avem atatea fabrici de confectii si lenjerie, ca doar asta respira si mananca cam tot Aradul.

Gio, cred si eu ca e cam tacanita doctora ta, ce i s-a pus pata sa spumege atat pentru o amarata de trimitere? Cauta alt medic, nu e tarziu sa te preia altcineva, cu mai multa rabdare. Multi medici nu realizeaza ca si pentru ei functioneaza principiile economiei de piatza...

V-am pupat, fug la treaba.

cristiana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce faceti burtici??
Ckristiana felicitari pt fetita!!

Si eu ma duc acum luni la eco sa vedem..ce si cum!

Maria Irina, iti spun doar atat sa faci cum e mai bine pt tine si copil!

Nushulica

Eu am niste dureri de spate de mor, de fapt intepaturi, stiu ca asa se lateste bazinul...asta e.Chiar ma uitam, comparam pozele cand eram gravida cu Ingrid si acum.Am burtica mai mare acum, asta inseamna ca iar o sa fie imensa...o sa va arat o poza in luna a 9-a cu Ingrid...toata lumea ma intreba daca am gemeni.

AniS 14+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Lizard, o cunostiinta de a mea a nascut anul trecut.Categoric se merita banii.Eu cunosc Euroclinicul f bine, medicul meu pediatru e de acolo si am fost de n ori la ei, e f frumos si f curat.
Si eu am ca optiune ori Eliasul ori Euroclinicul, ca la Municipal nu mai nasc nene...mai bine pe strada.

AniS 14+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetele,
mai dam si noi cate un semn de viata. noi suntem ok dar eu nu prea am timp asa de mutl ca am acasa o maimutza curioasa care imi ocupa timpul si energia.
bb2 este ok pana acuma. nu prea am greturi nici dureri de spate. ma mai doare burta dar dupa ce ma fugareste fiica-mea.
Felicitari mamicilor care au aflat sexul bebelusilor!!!!

Un pupic mare pentru Maria-Irina. Mult curaj si sa ai parte de o sarcina usoara si un bb sanatos si frumos.

10+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Cristina70 vezi la Jolidon ca au suntiene fff bune de bumbac.eu sarcina trecuta numai de la ei mi-am luat sutiene si a fost super bine,in plus au si sutien pentru alaptat de bumbac si e f util.

Aelita eu zic ca e gaselnita pana la urma cosuletul ala,mai bine ii iei asa ceva.e mult mai practic si il poti folosi un timp mai indelungat.

octy14,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna gravidoase

felicitari pt cele care au aflat sexul bebelui.
si eu sunt tare curioasa, dar mai am putin pana aflu. am intrat si pe la calendarele chinezesti si ba e fata ba e baiat...

greturi nu mai am de ceva vreme dar au revenit durerile de stomac, arsurile, azi m-a durut si burta dar nu s-a incordat asa ca nu m-am gandit la contractii. in rest... ma omoara caldura.

Marina 14+

Mergi la inceput