Mamici de ianuarie-februarie 2007(11)
Raspunsuri - Pagina 17
anis spune:
Cu vopseau de par, eu m-am vopsit pe la radacini cu Ingrid , cu vopsea fara amoniac de la Revlon, n-au fost probleme.
AniS
14+
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ckristina spune:
maria irina am o prietena in spania care e
si merge acolo la doctor.daca te ajuta pot sa ti dau nr ei de tel poate stie ea mai multe de regulile spitalelor din spania si de asistenta sociala
au dreptate toate burticile care ti spun sa nu nasti in romania unde intalnesti numai mizerie, nesimtire si jaf.
ai grija de tine si mai gandeste te ce i intr adevar bine pt tine si burtica.
cristina 15+
Amaya spune:
Anis, eu am spus pur opinia mea...in experienta noastra suzeta a fost foarte buna...Andrei a renuntat la ea singur aproape de un an, dar el o folosea foarte rar, e adevarat, insa cand era nou nascut a fost un mare ajutor in cazul nostru.
In legatura cu vopsitul, eu m-am vopsit acum 2 saptamani si voi repeta figura peste alte doua saptamani, mi-am intrebat medicul inainte si mi-a spus ca nu este nici o problema.
Referitor la plata nasterii in conditiile in care nu ai asigurare: in Romania monitorizarea sarcinii si a lauzei, inclusiv nasterea, sunt servicii gratuite indiferent de statutul de asigurat al persoanei respective. Persoanele care nu sunt asigurate beneficiaza de pachetul minimal de servicii medicale care include: urgentele medico-chirurgicale si ale bolilor cu potential endemo-epidemic, inclusiv cele prevazute in Programul national de imunizari, monitorizarea evolutiei sarcinii si a lauzei si servicii de planificare familiala.
Oana
11+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
anis spune:
Amaya asta ziceam , fiecare vede ce si cum.Eu m-am lovit de altele de ex, dinti iesiti la 4 luni si alte nebunii..bronsiolite, rozeole, rubeole..
Tu cand te duci al dr? Cum te descurci cu Andrei?
De abia astept sa ajung luni la dr...numai la asta ma gandesc, plus ca sambata e petrecerea lui Ingrid de 1 anisor!
AniS
14+
si
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
hermanadela spune:
buna fetelor,
voi ii faceti bb camera speciala,asa ca in reviste?am un catalog cu camere amenajate pt bb,asa frumoase
www.babyexpress.hu
10+
Amaya spune:
Anis,asa e... bronsiolita a avut si Andrei la 1 an, blestemata afectiune, n-am dormit nopti intregi ascultandu-l cum respira de frica sa nu se sufoce de la secretii. Cu dintii am avut noroc si au iesit in "bulk" la 11 luni, 6 deodata, si acum vreo 3 luni 4 masele, la fel, toate odata.
Eu ajung luni la eco si sper sa nu fie bebe rusinos si sa arate tot
. Cu Andrei e destul de greu fiindca parca simte ca se intampla ceva, ma calareste toata ziua (ceea ce nu-i sta in fire, n-a facut asa niciodata), daca stau intinsa vrea sa stea numai peste burta mea, nu langa mine sau orice altceva.
Abia astept sa ne spui ce este minunea nr.2. Ai preferinte?
Petrecerea lui Ingrid este sambata asta sau cealalta? Aveti invitati copilasi de aceeasi varsta? Ne pui poze, da?
Imi aduc aminte ca la petrecerea lui Andrei de un an i-am facut special lui un tort diplomat si i-a placut la nebunie.
Oana
11+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
gabriela_s spune:
si eu sunt anti-suzeta.prietena mea nu i-a dat deloc suzeta puiului ei,nici nu l-a leganat,nici nimic si am vazut ca s-a invatat f bine asa.nu stiu daca depinde si de copil...apropos de leganat:pe mine m-au hatanat atat de mult in lung si in lat pana tarziu,pe la doi ani si ceva ,astfel incat multa vreme dupa aceea daca ma puneam intr-un balansoar sau intr-un simplu leagan din parc si inchideam ochii,adormeam instantaneu
radeau copii de mine..........
eu am facut o lista de cumparaturi cu ceea ce ii trebuie lui bebe la inceput(m-am inspirat de pe un site,asa ca o sa pun si preturi),o sa o postez aici si daca e ceva de corectat,rog mamicile cu experienta sa o faca:
patut holiday drive cu 2 nivele -abc design-404 ron
saltea pentru patut pliant-121 ron
cearsaf patut cu elastic-46 ron
sac de dormit cu fermoar- 141 ron
masa pentru infasat- 400 ron
halat de baie-35 ron
aspirator nazal baby nova-10 ron
set perie si piaptan-27 ron
forfecuta-20 ron
betisoara de vata cu aparatoare pt urechi-13 ron
burete natural pt baie-23 ron
cadita bebe confort-34 ron
carucior trio -bay relax-1572 ron
avent-rucsac cu salteluta pt schimbat-303 ron
fotoliu auto-395 ron
pentru ingrijire:
flatulin 60 g-16 ron
sanosan-crema prevenire iritatii 150ml-15 ron
sanosan -lotiune pt noapte 500 ml-18 ron
sanosan-servetele cu ulei 80 buc -15 ron
sampon si sapun-30 ron
pampers new baby mini 98 buc-64 ron
humana-ceai de fenicul si chimen(anticolici) -16 ron
pt alaptare:
pompa pt san-197 ron
tampoane unica fol 50 buc-36 ron
biberon 125ml-26 ron
tetina-16 ron
sistem sterilizare-123 ron
totalul e undeva pe la 40 mil![]()
Nu am pus hainutele si jucariile,dar astept sfaturi si in aceasta privinta!!!![]()
pup
"faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine
degetel
pozute
anis spune:
Da, Amaya , e sambata asta petrecrea, si eu tot la un tort diplomat ma gandeam sa ii comand.Are 4 invitati de varsta cu ea, aproximativ, cam cu 2 luni mai mari vreo 2 si vreo 5 mai mari pana in 10 ani.Am zis sa ma duc la un club de copii, ca acasa n-am chef de strans etc.
Preferinte n-am de sex pe bune.La primul am vrut si sperat sa fie fetita, acum ca a iesit poate sa vina bb2 orice , si fetita si baiat.Eu simt ca e baiat, asta am simtit prima data..acum e si fata
o sa vad luni...Tu ce ai vrea sa fie?
Si Ingrid ma calareste nene ..de nu mai pot..e ceva de groaza..si parca numai pe mine ma vrea in ultima vreme.Plus ca sunt in cautari de bone ..si am innebunit de 1 luna...am dat peste 2 pana acum ..care nu pazeau copilul nu se jucau etc..off tare greu/
AniS
14+
si
Ingrid-Alexia
INGRID
crisotexa spune:
Dragele mele,
Iacata sunt buna de scris. Joia trecuta m-am internat la Municipal pentru cerclaj (legarea colului cu un fir), intrucat asa este constitutia colului meu (incotinent- mai flasc). Interventia mi-a fost facuta vineri, asa ca am prins weekendul acolo. Mi-au facut anestezie totala, nu am simtit ambsolut nimic si nu am avut dureri sau contractii dupa. Am facut antibiotic si perfuzie cu amestec litic (scobutil, nospa si diazepam).
Luni, mi-au facut eco si intrucat aveam contractii uterine, pe care nu le simteam deloc), m-au mai tinut o zi cu perfuzie si am facut si o injectie cu gravibinon (contine progesteron si ajuta la relaxarea uterului). Mai urmeaza sa fac cate una in urmatoarle trei saptamani.
Am descris mai pe larg ca nu cumva sa va fie frica daca veti avea nevoie de cerclaj. Se vrea a fi o incurajare....
Intrasem sa va spun ca plec la spital cand am citit ca Pepsi a pierdut sarcina. Nu am mai avut puterea sa scriu. Stiu ca e tare greu. Si daca as spune ca uiti, as minti.
Partea mai naspa e ca nu am chef sa vorbesc la telefon cu prietenii sau sa primesc vizite. Parca m-am rupt de lume.
Vad ca ati deschis o groaza de teme de discutii: hainute, camere de copii, vopsitul parului, "cu acte sau fara acte", carcei, dureri de sani...
Cristiana 70 si Gio, pupici ca v-ati gadit la mine.
Revin mai tarziu. Stau cu laptopul asta intr-o pozitie tare incomoda.
Pupa Crisa 13+ si Tudor (3 anisori)
marinar spune:
buna
noutati nu prea am, pot sa va spun doar ca ma simt bine, atat cat poate insemna acest bine pe caldurile astea.
daca aveti idei de cum sa decoram camera lui bb ma intereseaa si pe mine.
de fapt amenajari interioare pt apartament, pt ca in august, pe la jumatate o sa ne apucam de renovat si parca nu mai am nici o idee.
cat despre camera lui bb, parca mi se pare banal sa fie albastra sau roz, as vrea altceva...
Marina
14+