Sunt barbatii romani amanti buni ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

mihaela, sa-mi spui si mie ce natzionalitate e barbatu' ala la care mai merge filmul cu "zeitza adorata" dupa 10 ani de casnicie.... ca sa stiu unde sa emigrez!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

vorbeam pur teoretic
(ca sa fie contrastu mai mare)
poti sa stai linistita acasa la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu am auzit ca "go black and never come back"
Personal n-am experienta, dar ma indoiesc ca romanii ar fi cine stie ce amanti, mai buni ca altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si-or fi facut si ei reclama ca sa intinda plasa...
Dar vorba aia (tot a romanului) "la pomul laudat...sa nu mergi cu sacul"

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Si io prefer francezii si da, e adevarat ca trebuie stima si dragoste pentru sexul frumos ca sa iti dai silinta sa ii faci dragoste, sa nu te ocupi, cu egoism, numai de placerea proprie.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu n-as face asemenea categorisiri in functie de tara.
Fiecare natie are barbati buni la pat si altii nu, that's all.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

N-am crezut ca am sa ajung sa dau si astfel de detalii, dar nu ma pot abtine.
Primul meu iubit, a fost roman(evident).In cei 5 ani cat am fost impreuna, nu pot sa zic decat ca sexul a fost inca un domeniu in care am fost dezamagita....sau poate asteptam eu mult prea mult decat putea el sa dea la vremea respectiva.
In fine...timpul a trecut, si am intalnit pe cineva...un barbat inteligent, misterios, complex, si...mulatru.Am fost 4 luni impreuna!!!Nu stiu daca e chiar "go black , never come back", dar cu siguranta e ceva ce nu se uita.
Sunt casat. cu brazilian, si...ca sa nu ma intind...e tot ce imi doresc.Deschis, focos, tandru,cu simtul umorului(in pat conteaza mai mult decat in afara lui, cel putin ptr mine),inventiv....
Ideea de baza:barbatul pe care il iubesti, e cel mai bun in pat!
Desi mulatrul meu, era atat de perfect,stapanea tehnica, nu mi-a intrat in suflet intr-atat incat sa-i pot fi si amanta si sotie, si iubita, si...
O cam iau pe langa subiect, asa ca ma retrag.Cam asta e parerea mea.

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

un sondaj facut de Durex, acum cativa ani pe 10 000 persoane intre 16–45 ani din 14 tari arata ca numarul mediu de acte sexuale pe an a scazut de 112 la 106. motivele pot fi multe: femeile lucreaza mai mult, barbatii s-au adaptat la ritmul femeilor io aici musai sa fac o paranteza, personal consider ca sexul e important pentru femei - a se citi pentru mine - cel putin la fel de important ca pentru barbati

la capitolul ”de cate ori pe an” francezii conduc cu 141, urmati de americani 138, rusi 131, australieni 112, nemti 112, polonezi 109, sudafricani 109, canadieni 105, mexicani 102, italieni 92, iar pe ultimul loc hongkongezii 57 tarile nordice nu au fost intervievate, dar se stie ca cifra e sub media 106, probabil nici Romania n-a facut parte din sondaj ca nu apare pe nicaieri

in schimb la capitolul ”cat dureaza” francezii nu prea au cu se lauda 16,1 minute (media fiind 17,6). americanii conduc detasat cu 28,1 minuter, urmati de canadieni 22,7, australieni 22,6, englezi 21,1, sudafricani 18,5, mexicani 17,4, nemti 17,2, francezi 16,1, spanioli 14,7, polonezi 14,5, rusii 11,7 si thailandezii 10,4. o explicatie pentru timpul scurt in unele tari e ca locuiesc inghesuiti. in Suedia e media 20 minute inclusiv preludiu

varsta debutului: USA 16,3 Canada 16,6 Franta 16,6 Anglia 16,7 Italia 17 Australia 17,1 Africa de Sud 17,3 Germania 17,4 Mexico 17,9 Thailanda 19,6.
Suedia 16,4

au recunoscut ca sunt infideli: americani USA 50% , rusi 43, englezi 42, nemti 40, mexicani 40, thailandezi 39, italieni 38, australieni 37, francezi 36, canadieni 34. media 37%. se pare ca spaniolii sunt cei mai fideli (dupa spusele lor)

cand e timpul pentru sex intr-o noua relatie? din prima noapte 7 %, in decurs de o luna 50%. pe cand 12 % sunt dispusi sa astepte pana-n noaptea nuntii.

partea buna e ca tot mai multi barbati se gandesc la satisfacerea partenerei. 42 % spun ca cel mai important e tocmai sa-ti satisfaci partenera. aici spre suprinderea mea au pierdut francezii. pentru a declara un castigator Durex a luat in consideratie trei factori: satisfacerea partenerei, numarul de acte sexuale pe an si durata unui act sextal. locul intai e impartit intre americani, australieni si francezi. la capitolul asta suedezii pot da lectii

capitala dragostei? Paris, bineinteles! urmat de Roma, New York, Acapulco, Sydney, Barcelona, S:t Petersburg, Hongkong, Berlin, Warszawa

Mergi la inceput