Calculati-va varsta psihologica !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kasemada spune:

Ce tare!!! Eu am 21 si varsta psihologica 23! Se potrivea bine tot ce scria!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

am uitat ca am facut testul in august anul trecut...atunci aveam varsta psihologica de 38 de ani si acum o am de 41!!La 26 de ani!!!Unele chestii din caracterizare se potrivesc,altele parca nu vreau sa cred ca sunt adevarate..

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

34 si exact atat am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

am 25 ani iar varsta psihologica 36.mie mi se potrivesc perfect explicatiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am 29 de ani biologici si 33 psihologici...hehehhe si eu care credeam ca sunt infantila!!! descrierea merge manusa :)

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Biologic 21, psihologic 38. Descrierea s-a potrivit perfect. Partenerul, de 25 de ani, a iesit de 40 acolo, insa cu aceeasi descriere. Interesant. Multumim!

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Super misto s-a potrivit.
am iesit cu 10 ani mai tanara.
abia acum il inteleg pe sotul meu cand mi-a zis acu 9 ani: facem copil da-mi promit ca nu o sa-l uiti pe nicaieri?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mda... am 28, dar mi-a iesit 37...
adica la minte is mai baba

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle35 spune:

Biologic 35, psihologic 32...iar descrierea mi s-a parut destul de reala. Vad ca la multe fete le-a iesit varsta psihologica mai mare decat cea biologica. Probabil ca nu sunt prea coapta la minte

Michelle 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Io mai mult cu 3 (eram sigura ca am mai putin, mult mai putin decat varsta mea si asa cred si in continuare ).
hi,hi, am mai facut o data testul si am scris ca am mai putini ani (raspunsurile aceleasi) si mi-a iesit cu 4 ani mai mult, hihihihihi

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput