Calculati-va varsta psihologica !
Raspunsuri - Pagina 6
gicutza spune:
Am 37 de ani si mi-a iesit 30 . Mai frumos e ca sotului, care are 32, i-a iesit 35 . Deci pana la urma io sunt aia mai tinerica cu 5 ani
Vlad si Ana
Sa traim bine!
cataghe spune:
Mie mi-a iesit 39 si am 31, dar cu exceptia unei chestii nu mi se potriveste nimic din ce scrie, ba e chiar pe dos...
Gabbriela spune:
am 25 si la test a iesit 32.. hmm... tot ce s-a scris la rezultat este adevarat despre mine .. nice
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by craciunitza
Am aceeasi varsta cu Tzuni, wow!
Tzuni, toti prietenii mei isi calculeaza acum varsta psihologica :)))
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
So, facem o gasca in cartier?
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
arinna spune:
Eu am 39 si mi-a iesit 41.Descrierea se cam potriveste - din pacate
........................
Knowledge is power!
elenaa1 spune:
sabina si mie la fel....24 ani si 33 psihologic...interesant insa ca ma regasesc in proportie de 90% in descriere!!!
DARAEL spune:
Ce pupici frumosi am primit la test.... !
Vad ca tot poporul a fost atent la varsta aia scrisa cu rosu turbat (care oricum nu intereseaza pe nimeni ) si nimeni nu a fost impresionat de pupici, asa ca ma duc sa cant la alta masa !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
soarelemeu spune:
Caracterizarea se potriveste in mare ...dar am si eu o nelamurire...de ce mi se cere varsta biologica?
e facut testul astfel incat mai adauga cativa ani in plus sau in minus la varsta ce o introduci in primul ecran...
Tzuni multumim pt link..eu l-am primit mai demult prin msg de la prieteni(probabil si ei sunt cititori DC)..dar l-am inchis repede fiindca m-au imbatranit cu mai multi ani... si eu care ma simt de 14 ani..conteaza ce scrie in buletin?