Calculati-va varsta psihologica !
Raspunsuri - Pagina 10
Chantal spune:
Psihologic 40, biologic 29. Nu-i de mirare dupa cate necazuri mi-a fost dat sa traiesc. Descrierea mi se potriveste perfect. Interesant testul!
Bianca B spune:
Am 31 si mi-a iesit varsta biologica 32, m-a surprins cifra dar citind explicatiile am realizat ca nimeni si nimic nu m-a descris mai bine!
Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/
monica70 spune:
Eu am 38 de ani si mi-a iesit varsta psihologica 31 de ani
Si descrierea mi s-a potrivit perfect
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
buli spune:
hihihi .... cu 9 anisori mai tinerica
stiam eu
iar descrierea mi se cam potriveste.
numai ca tare as vrea sa ma bag si in corpul de acum 9 ani
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
maria_bunica spune:
varsta psihologica 34,cu toate ca varsta biologica e de aproape 24 de ani,in schimb cat de cat mi se potriveste,descrierea.super interesant testul
bcc
redai spune:
Mai fetelor.testul asta ma face muuult mai invarsta.Eu am facuyt de putin timp 23 si la test imi da 34.La fel ca varsta biologica a sotului.
serenity spune:
Nemaipomenit test , multumesc Tzuni
Si la mine varsta biologica = varsta psihologica , adica 29 ( mai am un pic si schimb prefixul)
Caracterizarea varstei psihologice mi se potriveste aproape 100 % , mai ales ultima fraza : respecti regulile si autoritatea pana in momentul in care acestea ti se par irationale , iar atunci incerci sa le schimbi .
www.youtube.com/watch?v=LTcDQedViCc" target="_blank">
Si mi-am spus : Ce lume minunata ...
Alexandra , mamica lui Mihaita