Oare sunt insarcinata?

Oare sunt insarcinata? | Autor: violet_82i

Link direct la acest mesaj

Imi cer scuze daca n-am pus intrebarea in forumul adecvat, dar sincer nu am stiut unde..so:
Astazi sunt in cea de-a 8 zi intarziere a ciclului menstrual, iar eu aveam un ciclu regulat de 28 zile cu o intarzirere maxim de o zi! Am avut contacte neprotejate dupa ovulatie (zic eu intrucat nu mai eram umeda si deja mi se intarisera sanii) in cea de 19 zi. Practic acum, nu am nici un simptom, nu imi este greata, nu simt sau ma dernajeaza anumite mirosuri, nu am pofte pe care nu le aveam sau senzatie de foame. Am acuzat insa niste dureri ovariene, acre acum s-au estompat sau nu mai sunt asa puternice. Am fost la doctor, mai precis la 2 doctori in a 4 zi de intarzier, si nu s-au putut pronunta, zicand-umi ca e prea devreme, si ca daca as fi gravida ar trebui sa iasa la test, intrucat in a 4 zi de intarziere a ciclului, conceptia ar trebui sa se fi produs cu 10-12 zile zile in urma. Am efectuat acolo la D-na doctor un test si a iesit negativ. Am ami repetat de data aceasta cu Testul Barza in cea de-a 6 zi intarziere seara, deci 12-14 zile, si chiar si astazi dimineata 14-16 zile si au iesit toate negative!!!
Inca o problema, ca unul din doctori mi-a prescris Orgametril si un test a fost facut in timpul tratamentului, iar cel de-al doile test barza cel de astazi a fost facut la 48 ore. Are vreo influenta hormonul administrat in Orgametril care sa inhibe aparitie la test a hormonului CHG 7
Sunt pur si simplu foarte stresata, si am fost si inante sa plecam la mare (ca acolo s-a intamplat toata povestea) din cauza unor probleme la serviciu. Ma gandesc, se poate sa fi racit, sa fi schimbat clima si asta sa influenteze? Faptul ca am calatorit la intoarcere si am facut peste 10 ore de mers cu masina? Alti factori care imi scapa?
Nu stiu ce sa mai cred...nu am simptome, testele sunt negative..doctorii nu stiu sa se pronunte si simt ca innebunesc...De ce nu vine?
Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi ce am scris...si va rog mult..niste sfaturi mi-ar prinde bine!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Eu zic sa mai repeti un test, dar daca ai terminat acel tratament. E foarte posibil sa fi avut legatura directa cu acel hormon...E ingrijorator totusi pentru ca sunt multe zile...si nu a venit. Sunt 2 posiblitati pe care le vad eu: fie nu esti insarcinata dar ti-ai dat peste cap organismul in ultima perioada; fie esti si testul nu a iesit corect. Iar faptul ca il aveai regulat , si acum esti in a 8 zi de intarziere ... e posibil sa ai o surpriza. Nu e necesar sa ai simptome... Repeta testul tu acasa singura si daca tot nu vine, mai mergi la un doctor dar daca se poate altul decat cei 2 dinainte. Ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns savarina spune:

Sfatul meu e sa faci un test de sange pt a lamuri situatia, beta HCg sau cam asa se cheama si va depista existenta hormonului sarcinii. Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79070
Aici ar trebui sa gasesti un raspuns sau daca nu il gasesti te vor lamuri fetele.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

eu zic ca e cu ochii, mai ales la mare se prinde sigur.
testul nu iese ca este prea devreme mai asteapta putin sau cum a zis cineva test la sange ala e sigur.
Ce sa-ti zic bafta multa si curaj nu ne-ai zis daca vrei bb sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violet_82i spune:

Gata fetelor...sunt linistita..mi-a venit cm!!!!!!!
Dupa 10 zile de panica si 3 teste unul chinezesc pe care l-am facut la doctor cu sensibilitate de 10 mii unitati pe care l-am facut in a 4- zi, apoi Barza de 25 mii repetat de 2 ori in a 6 zi si respectiv a 9 zi, a venit si CM!
Se pare ca am fost racita!
Momnetan, pentru noi nu e momentul conceperii unui bb, asteptam interviul de emigrare, si in conditii mai bune decat pe cele care le avem acum e prima prioritate!
Va multumesc mult pentru sfaturi, celor care doresc sa fie mamici, le doresc sa afle cat mai repede ca sunt, iar celoralte le doresc sa aiba mai multa grija, si sa nu treaca prin ce am trecut noi acuma...
Va pup si multa sanatate....Aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Gata Violeta, te-ai linistit.
Unde vreti sa emigrati?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

ma bucur pt tine.Si va asteptam in canada curind.cred ca aici vreti sa emigrati nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violet_82i spune:

Da e x a c t in Canada!
:)

Asteptam cu sufletul la gura interviul, si ne cam piersise cheful de franceza..
:)
Si voi? sunteti acolo sau sunteti in plin proces de emigrare?
Ca am si aici la intrebari...
:))
Va pup :))

Mergi la inceput

Noi suntem aici de 11 ani,ce mai trece timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si noi vrem sa venim in Canada. Scuze ca sunt off topic.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput