Daniela, Dana, Dani, Dan, Daniel - la apel!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Si eu, si eu in club! Numele: DANIELA ANCA , familia imi spune de cand ma stiu DANI, cand ma alinta DANIELUTZA si cand sunt suparati pe mine (in speta mama) DANIELAAAAA . In rest: prieteni, colegi, toata lumea imi zice ANCA pe motiv ca m-am ofticat prin clasa a 5a ca eram prea multe Daniele si ca baietii faceau misto de mine si imi ziceau "Danila Prepeleac". Acum a inceput sa imi placa mai mult Daniela, dar Daniela pur, insa....nu ma pot desparti de Anca....iar Daniela Anca probabil n-o sa-mi spuna nimeni in veci, suna prea a telenovela....

Ce ziceti, sunt eligibila pentru clubul vostru?

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

bineinteles ca esti iepumic!!!

bine ati venit in club fetelor si imi pare tare bine de cunostinta!
ce mai faceti, cum e saptamana asta? sunteti in concediu sau la munca?

eu am intrat de la 1 august in concediu asa ca stau cu Diana acasa, mergem in parc si ne jucam ...

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza , DANIELELOR !

Ce faceti? Vad ca unele sunteti in concediu.Ce bine! Eu nu stiu inca cand plek.Teoretic pot pleka oricand.Poate saptamana viitoare pe litoralul romanesc , la Mamaia , si in septembrie inafara tarii, exact unde nu stiu?

Va pup si va doresc toate cele bune!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Buna .Ce mai faceti ? ce mai spuneti ?La voi este cald ?La mine e sauna afara si m-am retras la umbra in casa la racoare .Voi ce mai faceti ? Haideti sa cocnim o sa ne racorim .O zi buna si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Salve tizelor! Acu' abea v-am gasit. Buna idee clubul asta. ...ca in rest m-am plictisit de numele propriu: in generala eram vreo 3 in clasa, in liceu asijderea, in facultate idem.
Macar acum avem club oficial!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

,salutari la toata lumea,la Cluj e foarte cald,desi de dimineata era innorat.Dar deocamdata am scapat de ploaie.
Vad ca nu se prea inghesuie lumea la povestit,eu pot sa va spun ca stau ca pe ace pentru ca mi-e puiul plecat la bunici(la 50km de Cluj)si mi-e dor tare de el.Nu vrea sa vorbeasca cu mine la telefon,doar il aud cum ma striga.Sambata mergem dupa el,deabia astept,ca nu a fost decat de 2 ori departe de mine si trebuie sa se obisnuiasca fara mine.in curand voi incepe serviciul si va merge la cresa.
Acum va pup,fug ca mi se ard vinetele in cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinedana spune:

Salutare fetele!
Sunt si eu o Daniela din Galati,am 30 de ani, mamica unei frumusele fetite pe nume Antonia de 3 ani.Sper ca ma primiti si pe mine in clubul vostru.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

iuhuuu,suntem pe pagina 1,Danielele pe prima pagina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna seara. Ce mai faceti Danielelor? Eu m-am copt azi, am fost pe santier si n-am mancat nimic toata ziua, m-a batut soarele in cap si m-am si deshidratat.

De maine intru in concediu! Cu cine ma intalnesc la Mamaia???

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana210773 spune:

Buna seara , tizelor!
Eu sint Dana , 33 de ani si pe 1 nov voi avea o fetita ! Ma primiti ?

Mergi la inceput