Daniela, Dana, Dani, Dan, Daniel - la apel!!!
Raspunsuri - Pagina 2

iepumic spune:
Si eu, si eu in club! Numele: DANIELA ANCA , familia imi spune de cand ma stiu DANI, cand ma alinta DANIELUTZA si cand sunt suparati pe mine (in speta mama) DANIELAAAAA
. In rest: prieteni, colegi, toata lumea imi zice ANCA pe motiv ca m-am ofticat prin clasa a 5a ca eram prea multe Daniele si ca baietii faceau misto de mine si imi ziceau "Danila Prepeleac".
Acum a inceput sa imi placa mai mult Daniela, dar Daniela pur, insa....nu ma pot desparti de Anca....iar Daniela Anca probabil n-o sa-mi spuna nimeni in veci, suna prea a telenovela....
Ce ziceti, sunt eligibila pentru clubul vostru?
Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

danielac spune:
bineinteles ca esti iepumic!!!
bine ati venit in club fetelor si imi pare tare bine de cunostinta!
ce mai faceti, cum e saptamana asta? sunteti in concediu sau la munca?
eu am intrat de la 1 august in concediu asa ca stau cu Diana acasa, mergem in parc si ne jucam ...
Dana

daniela_daneza spune:
Neatza , DANIELELOR !
Ce faceti? Vad ca unele sunteti in concediu.Ce bine! Eu nu stiu inca cand plek.Teoretic pot pleka oricand.Poate saptamana viitoare pe litoralul romanesc , la Mamaia , si in septembrie inafara tarii, exact unde nu stiu?
Va pup si va doresc toate cele bune!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

niponel spune:
Buna .Ce mai faceti ? ce mai spuneti ?La voi este cald ?La mine e sauna afara si m-am retras la umbra in casa la racoare .Voi ce mai faceti ? Haideti sa cocnim o sa ne racorim .O zi buna si

daniella4 spune:
Salve tizelor! Acu' abea v-am gasit. Buna idee clubul asta. ...ca in rest m-am plictisit de numele propriu: in generala eram vreo 3 in clasa, in liceu asijderea, in facultate idem.
Macar acum avem club oficial!!!

Boca Daniela spune:
,salutari la toata lumea,la Cluj e foarte cald,desi de dimineata era innorat.Dar deocamdata am scapat de ploaie
.
Vad ca nu se prea inghesuie lumea la povestit,eu pot sa va spun ca stau ca pe ace pentru ca mi-e puiul plecat la bunici(la 50km de Cluj)si mi-e dor tare de el.Nu vrea sa vorbeasca cu mine la telefon,doar il aud cum ma striga
.Sambata mergem dupa el,deabia astept,ca nu a fost decat de 2 ori departe de mine si trebuie sa se obisnuiasca fara mine.in curand voi incepe serviciul si va merge la cresa
.
Acum va pup,fug ca mi se ard vinetele in cuptor

dinedana spune:
Salutare fetele!
Sunt si eu o Daniela din Galati,am 30 de ani, mamica unei frumusele fetite pe nume Antonia de 3 ani.Sper ca ma primiti si pe mine in clubul vostru.
Pupici.

iepumic spune:
Buna seara. Ce mai faceti Danielelor? Eu m-am copt azi, am fost pe santier si n-am mancat nimic toata ziua, m-a batut soarele in cap si m-am si deshidratat.
De maine intru in concediu! Cu cine ma intalnesc la Mamaia???
Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

dana210773 spune:
Buna seara , tizelor!
Eu sint Dana , 33 de ani si pe 1 nov voi avea o fetita ! Ma primiti ?