Clubul nurorilor (65)
Raspunsuri - Pagina 8
lavinai spune:
liniste totala pe aici....
ma gandeam ca, cand ma intorc atata o sa am de recuperat cu cititu'....dar pauza!! azi si mai liniste ca niciodata....poate maine ne revenim...
eu ma pun acuma sa ffac niste langosi cu branza, ca mie asa o pofta....
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
briza_marii spune:
Fetelor va zic si eu noapte buna. Eu am fost fata silitoare si acum am terminat cu lucrul, ca azi mi-am luat juma de zi liber s amerg dupa pasaport, vineri nu ma duc la serv asa ca mi-am luat d elucru acasa. Acum pun si eu punct ca deja vad dublu si scriu numai aiurea.
lavie clar ce o sa visez eu in noaptea asta
Somnic usor norici!
briza_marii
poze
a.cicel spune:
Neatza
Eu de la ora 19,30 am contractii. La inceput erau la interval de 15-20 de minute si treptat a scazut. Acum sunt la 5-6 minute. Nu stiu daca sunt e travaliu fals sau nu, dar daca Bianca se pregateste sa vina pe lume, ma rog sa mai rezist macar pana la 7 dimineata, ca intra de garda doctorita mea. In orice caz, daca maine pana pe la 11 nu dau nici un semn, inseamna ca am nascut. Sa imi tineti pumnii. Am o frica
Andreea 38+ Bianca-Maria
POZE
SunSmile spune:
Neata
Andreutza crede baba, ca-ti spune de o saptamana ca nasti in iulie! Pfuuu...tin pumnii stransi TAREEEE! Stie L. ce are de facut....sa anunte si nuroricile....iar cu partea cealalta il ajut, cand va fi cazul, ok?
Hai...fruntea sus si curaj! Biencuta cred ca vrea sa va cunoasteti!
O zi frumoasa tuturor! Haideti sa facem galerie sa nasca usor-usor Andreiu!
The future belongs to those who believe in their dreams.
a.cicel spune:
Neatza inca odata
eu deocamdata sunt acasa , dar nu stiu cat o sa mai stau. AM contractii regulate, la 4-5 minute, dar inca nu am eliminat nici dopul si nu mi s-au rupt nici membranele. Asta nu este insa o problema pt nastere, ca dopul se poate elimina si in momentul expluziei, iar membranele le pot rupe moasele. Va anunt daca merg la spital. La ora 8 o sun pe dr sa vedem ce spune.
noricile
Andreea 38+ Bianca-Maria
POZE
Raza de soare spune:
'mneata! andreea, eu zic k vine bblina!
briza, abia astept sa plecam! fete, Briza si Bubu (posibil si nasii lor) si noi, dam o fuga pe la Slanic Ph.
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
a.cicel spune:
Am vb cu dr si a yis sa stau linistita si daca se intensifica durerile sa merg la spital. Altfel nu are rost sa ma interneye si sa stau sa ascult tot felul de prostii pe acolo. o sa incerc sa dorm )la sfatul ei= ca daca e sa nasc azi sau in noaptea asta sa fiu cat de cat odihnita sa am putere sa imping bebelina afara. Ca daca nu... va fi vai de mine.
Asa ca fug in pat si o sa incerc sa dorm.
Andreea 38+ Bianca-Maria
POZE
fannna2003 spune:
andreea suntem alaturi de tine....doamne daca ai stii ce ma emotioneaza fiecare cuvintel de-al tau...mi s-a facut pielea ca de gaina....si sunt emotionata...astazi se pare ca vine pe lume un nou membru al familiei...si de ce nu si a fami;iei mele...ca la urma urmei suntem o familie...
sa ne tii la curent si da-ne pe privat un nr de tel unde te putem contacta...sa facem si noi cunostinta cu BIANCA...hai puisor mic te asteptam ...
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
impreuna spune:
Uf Andreea, parca ma apuca si pe mine emotiile, ma napadesc amintirile...:)
Suntem alaturi de voi, o asteptam pe Bianca
Eu ma pregatesc sa plec, sper sa aflu cat mai curand vestile
Fla (sotie si mamica fericita)