Clubul nurorilor (65)
Raspunsuri - Pagina 3
impreuna spune:
La multi ani Raza, sa ai parte de bucurii si impliniri!
La multi ani Mihaita ginerica nazdravan , sa cresti mare si sa ai o viata fericita!
Fla (sotie si mamica fericita)
briza_marii spune:
Fetelor help. Noi vineri face 10 ani de cand suntem impreuna, asa ca ne-am decis sa mergem la munte in weekend. Ideea e ca tre sa fie undeva aproape ca nu putem pleca de vineri ca are cununia viitorul cumnat. Sinaia nu vreau eu, predeal nu vrea el. Am cazut de acord pt Busteni. Intrebarea e, stiti cumva vre-o cabana unde ne-am putea caza pt o noapte?! Sunt convinsa ca o sa gasim si la fata locului dar parca nu as vrea sa pierd vremea cu cautatul.
briza_marii
poze
lavinai spune:
hy
razuca, LA MULTI ANI!!! multa sanatoasa, iubire si numai bucurii!!!
fla, ti-ai adus aminte de noi???
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
lavinai spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
Fetelor help. Noi vineri face 10 ani de cand suntem impreuna, asa ca ne-am decis sa mergem la munte in weekend. Ideea e ca tre sa fie undeva aproape ca nu putem pleca de vineri ca are cununia viitorul cumnat. Sinaia nu vreau eu, predeal nu vrea el. Am cazut de acord pt Busteni. Intrebarea e, stiti cumva vre-o cabana unde ne-am putea caza pt o noapte?! Sunt convinsa ca o sa gasim si la fata locului dar parca nu as vrea sa pierd vremea cu cautatul.
briza_marii
poze
imi pare rau, nu pot sa te ajut, dar vroiam sa va spun inca de pe acuma : LA MULTI ANI!! sa fiti fericiti si sa va iubiti o vesnicie!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
addinel spune:
buna la nurori!
de sambata am si eu oficial soacra la petrecere a scos numai perle, dar asa cum am mai zis- nu cred ca e neaparat rautate cat prostie. asta este! in schimb socra-miu a fost beton, simpatic foc!
la multi ani raza!
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
impreuna spune:
addinelule vezi dc nu strigi sa aranjam lista?:) A trecut evenimentul fara sa stim:)
Oricum, multe feliticari si va dorim sa fiti fericiti si sa depasiti impreuna orice obstacole. Ceva poze...? Povesti, detalii...?:)
Lavi cum sa nu imi amintesc:)
In wk am fost la munte si acum imi pare rau ca am venit acasa . Imi fac planuri sa plec din nou...
Oare Nadia a plecat deja spre Ro?
Roxanicea cand se intoarce din conced?
Alynutza cred ca se distreaza in Tunisia, poate ne aduce poze de la safari:)
Fana tu... nimic? Esti bizi?:)
cherry, sun?
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
noi pe 29, sambata adik, facem 2 ani de cand ne cunoastem...v-am spus k am multe de sarbatorit! si ne gandeam sa plecam la Slanic Ph..te intereseaza???
dak mergeti la Busteni, fereste-te de Casa Orange! poti merge la hotel Silva, langa telecabina...hotel de 2 stele, conditii de 3!
Multumesc in continuare de urari!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
addinel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
addinelule vezi dc nu strigi sa aranjam lista?:) A trecut evenimentul fara sa stim:)
Oricum, multe feliticari si va dorim sa fiti fericiti si sa depasiti impreuna orice obstacole. Ceva poze...? Povesti, detalii...?:)
fla, mercik mult de tot de urari a fost extraordinar de frumos, mai putin "da"-ul meu care a iesit cam miorlait. am avut parte de o vreme super frumoasa si de multi oameni dragi noua care au facut ca petrecerea sa fie minunata. poze... zilele urmatoare, am deja vreo 2000 de la prieteni. cele oficiale vin miercuri.
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Oare Nadia a plecat deja spre Ro?
Nu, Fla! Nu inca; plec deseara la 7:30 ora Canadei (ora 2:30am-Romania) si ajung in Buc. la 11:30, maine seara... si in Deva... ohoho, drumu-i lung. Dar o sa va scriu miercuri-joi.
Pup fetele, La Multi Ani celor pe care le-am uitat sau o sa le ratez in 2 zile (mii de scuze celor pe care le-am uitat).
Distractie placuta in astea 2 zile si... sa ma vb. numai de bine; glumesc, desigur!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."