Clubul nurorilor (65)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Olim daca tu esti "baba" inseamna ca fiul meu este" mos" ca este nascut pe 20.Iunie 1978-deci sunteti Gemeni-iar eu ce sunt ? "strababa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

buni, sa te faci bine repede si sa ia grija!!!
nu conteaza varsta ci conteaza cat esti de tanar in interior

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Bunicuta, si eu sunt de-o seama cu fiul tau . Ai dreptate, ca-i vara si-ar trebui sa fim pline de energie, insa pe mine cred ca m-a dat peste cap nunta (se spune ca dupa perioade de entuziasm/fericire intens/a, urmeaza o cadere, speram sa scap de asta, dar se pare ca odata cu intoarcerea la scarbici am picat in butoiul cu melancolie). Sper sa-mi revin rapid.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ce ma distrati cu "babele":) Si eu ce sa mai zic, ma doar toate alea, n-am chef de nimic..., asta cum se numeste?:)
buni baiatul tau are aceeasi varsta cu sotul meu, de fapt exact cu 2 zile mai mic:) Puteai sa imi fi soacra (as vrea eu :)
lavi bine ca mi-ai zis, sunt ametita rau, deh, batranetea e de vina
Aly abia astept sa ne intalnim si sa vad si albumele, nu stiam ca Rox s-a intors ca nu da nici un semn de viata:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Lavi multumesc-ma fac eu bine -

Alynuta-vezi ca langa butoiul ala este si unul plin cu optimism-sfatul meu alege-l pe acesta- SUCCES- odihneste-te putin si apoi la munca.Si Cristi se plange la fel de oboseala cand vine din concediu
(daca va aud sefii nu mai plecati voi in concedii-sper ca nu vreti asa ceva?)

-incerc sa va inveselesc-de aceea e bun un "batrin" la usa-bine nu despre mine e vorba -eu si batrinetea doua lucruri paralele.

Eu mai intru pe aici sa ma binedispun si cand colo trebuie sa va sustin "moralul" pai se poate Doamnelor ?

Mergi la inceput

Flavia am postat in acelasi timp.

Sa te faci bine si sa nu te mai doara nimic.Despre soacra respectiv nora am scapat ocazia ce sa fac?- sorry- dar si soacra ta este o femeie de treaba si oricum perfecti nu putem fii- poate si eu mai dau in bara uneori- nu stiu inca- ti-am mai spus cand imbatrinesti te mai schimbi -vad eu ce meciuri am cu taica-miu (care intre noi fie vorba este mult mai rau decat o soacra- preferam o soacra ca o puneam repede la punct dar pe taica-miu mai greu ca are deja 86 ani si e si bolnav)

Si pentru ca nu mai intru astazi va doresc o zi buna cu optimism, fara dureri , vesela alaturi de cei dragi.
fetele fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fete

vreau sa pun poze dar am uitat cum sa ascund link-ul sub un cuvanat.

nu mai stiu exact cum era cu [url" si tot asa

help

Mergi la inceput

fla, unde mergeti la munte??
razuca pe unde e??? ca azi nu a prea avut chef de vorba.....
eu mi-am pus mancarea la foc ( azi vreau sa fac gulas unguresc) si sper sa fie gata intr-o ora cand ajunge sotziorul acasa....

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

ooooo "burticutza" multumim de pozici!!! esti foarte frumoasa cu burtica. pup fata gravidutza (sper sa se ia si la) mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

pai n-auziti k ma doare gatu'? de-aia tac! marina, copiaza linkul asa cum e si-l modificam noi dupa..

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput