Clubul nurorilor (65)
Raspunsuri - Pagina 22
bunicuta spune:
Olim daca tu esti "baba" inseamna ca fiul meu este" mos" ca este nascut pe 20.Iunie 1978-deci sunteti Gemeni-iar eu ce sunt ? "strababa"
lavinai spune:
buni, sa te faci bine repede si sa ia grija!!!
nu conteaza varsta ci conteaza cat esti de tanar in interior
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Alynutza spune:
Bunicuta, si eu sunt de-o seama cu fiul tau . Ai dreptate, ca-i vara si-ar trebui sa fim pline de energie, insa pe mine cred ca m-a dat peste cap nunta (se spune ca dupa perioade de entuziasm/fericire intens/a, urmeaza o cadere, speram sa scap de asta, dar se pare ca odata cu intoarcerea la scarbici am picat in butoiul cu melancolie). Sper sa-mi revin rapid.
Nunta noastra de vis
Luna de miere
impreuna spune:
Ce ma distrati cu "babele":) Si eu ce sa mai zic, ma doar toate alea, n-am chef de nimic..., asta cum se numeste?:)
buni baiatul tau are aceeasi varsta cu sotul meu, de fapt exact cu 2 zile mai mic:) Puteai sa imi fi soacra (as vrea eu :)
lavi bine ca mi-ai zis, sunt ametita rau, deh, batranetea e de vina
Aly abia astept sa ne intalnim si sa vad si albumele, nu stiam ca Rox s-a intors ca nu da nici un semn de viata:)
Fla (sotie si mamica fericita)
bunicuta spune:
Lavi multumesc-ma fac eu bine -
Alynuta-vezi ca langa butoiul ala este si unul plin cu optimism-sfatul meu alege-l pe acesta- SUCCES- odihneste-te putin si apoi la munca.Si Cristi se plange la fel de oboseala cand vine din concediu
(daca va aud sefii nu mai plecati voi in concedii-sper ca nu vreti asa ceva?)
-incerc sa va inveselesc-de aceea e bun un "batrin" la usa-bine nu despre mine e vorba -eu si batrinetea doua lucruri paralele.
Eu mai intru pe aici sa ma binedispun si cand colo trebuie sa va sustin "moralul" pai se poate Doamnelor ?
bunicuta spune:
Flavia am postat in acelasi timp.
Sa te faci bine si sa nu te mai doara nimic.Despre soacra respectiv nora am scapat ocazia ce sa fac?- sorry- dar si soacra ta este o femeie de treaba si oricum perfecti nu putem fii- poate si eu mai dau in bara uneori- nu stiu inca- ti-am mai spus cand imbatrinesti te mai schimbi -vad eu ce meciuri am cu taica-miu (care intre noi fie vorba este mult mai rau decat o soacra- preferam o soacra ca o puneam repede la punct dar pe taica-miu mai greu ca are deja 86 ani si e si bolnav)
Si pentru ca nu mai intru astazi va doresc o zi buna cu optimism, fara dureri , vesela alaturi de cei dragi.
fetele fara exceptie
marinar spune:
buna fete
vreau sa pun poze dar am uitat cum sa ascund link-ul sub un cuvanat.
nu mai stiu exact cum era cu [url" si tot asa
help
lavinai spune:
fla, unde mergeti la munte??
razuca pe unde e??? ca azi nu a prea avut chef de vorba.....
eu mi-am pus mancarea la foc ( azi vreau sa fac gulas unguresc) si sper sa fie gata intr-o ora cand ajunge sotziorul acasa....
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
lavinai spune:
ooooo "burticutza" multumim de pozici!!! esti foarte frumoasa cu burtica. pup fata gravidutza (sper sa se ia si la) mine
Raza de soare spune:
pai n-auziti k ma doare gatu'? de-aia tac! marina, copiaza linkul asa cum e si-l modificam noi dupa..
Nunta noastra - 3 Iunie 2006