Clubul nurorilor (65)
Raspunsuri - Pagina 19
lavinai spune:
neatza
noi tot in santier suntem , parca numai terminam odata....
marina pe cand pui si tu cateva pozici cu burticutza????
buni, eu sunt nascuta in august, dar se pare ca la listutza cu numele e trecuta ziua mea la clover....
jone, fa-ti p[oarta ta si asa scapi de alte discutii, uite marina iti sa drujba.... ce mai astepti???
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
lavinai spune:
oare cherry, ce o mai face??? e in concediu??? ca imi lipseste!!
si ea si sun, fla, cami, razuca iarasi a lasat-o mai moale, diadaniela, corina......
aaa si cherry, e sarbatorita lunii august, sa nu uitam de ea!!!
si pe fla sa o trecem
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
marinar spune:
lavi promit ca fac maine poze dupa ce vin de la dr.
cherry este in concediu... si mie mi-e dor de ea
Marina 15+
lavinai spune:
marina, sa te tii de promisiune!!!! ca de abia astept sa vad o burticutza!!!
bunicuta spune:
Sper sa va amuzati :
O blonda intra intr-o benzinarie si intreaba disperata vanzatorul:
- nu va suparati, m-a puteti ajuta cumva sa deschid portiera ? am inchis-o si am uitat cheile in contact !
- e macar geamul putin deschis ?
- da, e putin deschis.
-evident ,pregatiti pentru astfel de situatii , vanzatorul ii ofera o sirma lunga , indoita la un cap.
- incercati cu asta.
peste cinci minute intra in benzinarie un alt client razand in hohote.
- ce e domnule ce ai patit?
- nu am vazut in viata mea asa ceva ! afara este o blonda care se chinuie cu o sirma sa deschida portiera!
- si ce e atat de ciudat in asta ? intreaba vanzatorul s-a mai intimplat si altora , sa stiti!
- da, bun inteleg dar... in masina este o alta blonda care o indruma : mai la stinga ... mai la dreapta...
Scuze pentru blonde.e doar un banc
Dupa ce Dumnezeu i-a creat pe Adam si Eva le spuse :
-Imi mai raman doar doua haruri.Unul este arta de a face Chanel din picioare si...
-Eu!!Eu!! EU!! Eu il vreau , te rog , Doamne , te rooog ,te.....
roog!!!!! da?? - intrerupse Adam imediat - mi-ar simplifica si usura viata in mod substantial.
Eva accepta dand din cap si zise ca lucrurile astea nu aveau atata importanta pentru ea.
Dumnezeu ii dadu lui Adam primul dar.
Adam urla de bucurie si alerga prin gradina Raiului , facu Chanel langa toti copacii , pe urma alerga pe si pe plaja facand desene pe nisip cu Chanel.....
Dumnezeu si Eva il contemplau in liniste pe barbatul nebun de fericire si dupa un timp .ea se intoarse spre Creatorul Suprem si il intreaba:
-Care este celalalt dar Doamne ?
-Creier ,Eva, creier...
Bula se duce la farmacie :
-Sefu' zice el , niste prezervative marfa ca am o susta cu o tipa diseara , o rup!Ii da farmacistul prezervativele,plateste si pleaca. Seara se duce acasa la tipa ai ei inca nu plecasera.
Mama- Noi mergem in seara asta la Opera , voi nu vreti sa mergeti ?
Bula: Ba da , cum sa nu imi place opera la nebunie !
Fata ( in soapta) - Ai innebunit ? Nu mi-ai zis ca-ti place opera mai mult decat sa stai cu mine !
Bula( in soapta) -Nici tu nu mi-ai zis ca tatal tau e farmacist!...
olim spune:
Salutare fetelor.
Impreuna stiu ca nu rezolv nimic, dar cateodata face bine sa iti reincarci bateriile, si mie mi se intampla ca la telefonul meu mobil.prima data se descarca complet si poi incepe sa se incarce.
Mai fetelor, dar bune sunt bancurile astea ale voastre.Cel putin incepem bine ziua.
Va doresc tuturor o zi frumoasa
17 iunie 1978
Alynutza spune:
Flavia scumpa, stiu ca sunt datoare, dar acum nu am timp, m-am intors la servici si m-au asaltat cu proiecte, ard de nerabdare sa povestesc, promit ca o fac imediat ce apuc, e si seful aici, scuze.
Nunta noastra de vis
Luna de miere
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by bunicuta
am uitat sa intreb in August nu avem sarbatoriti ?
io io, is leusor de ala vechi nu de asta usor. pe 21
briza_marii
poze