Clubul nurorilor (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

neatza fetele
noi aseara am ajuns acasa, am fost la munte plecati. iar acuma v-am citit si nu m-am putut abtine sa nu intru si sa o felicit pe andreea, FELICITARI!!! sa fie bianca cuminte, mancacioasa, sanatoasa si frumoasa!!!!
raza, briza frumoase pozele de la iesirea voastra!!!
alynutza bine ai revenit inapoi!!
nadia, distractie placuta in continuare in romania!!!

eu am crezut ca ma scapat anul asta de mers la nunti, dar in 2 zile mi s-au anuntat deja 3 nunti (una in august, una in septembrie si una in octombrie.....)

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

si eu am fost sambata la un botez si a fost super. chiar mi-a placut organizarea si e bine de retinut... ca o sa urmeze si la noi.

am observat ca lui bb ii plac petrecerile, m-am simtit ff bine, dar azi... iar am o stare super naspa. mi-e caaaaaaaaaaaaaald!!!

Marina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by bunicuta

Razuca mi-am adus aminte cum ai rezolvat cu imbracamintea la botez ai fost frumoasa si eleganta ? bine ca te-ai distrat si a fost frumos.
si petrecere frumoasa la cele 3 nunti- sa fii sanatoasa ca sa te poti distra ca dupa ce vine un bb e putin mai greu.

Hai ca te-am incurajat.!!!

Ieri, cand deja hotarasem cum ne echipam, zice puiu k totusi at tb sa ne luam eu rochie saten roz, lunga, iar el costum+cravata; am refuzat si bine am facut.
am ales o rochie tip leopard, decoltata, prinsa dupa gat, spate gol...mulata..asimetrik...o parte pana deasupra genunchiului, una sub...e frumoasa (nu k e a mea, da' E!), pantofi toc inalt, bareta pe glezna (eu mor dupa asa ceva )..puiu: pantaloni negri+camasa alba...amandoi eleganti, dar nu eleganta aia de seara, cu paiete frumosi si eleganti! (si modesti..)
si cand am ajuns acolo, lumea in jeans, rochii tip plaja ...haine comode, pantaloni+camasi cu manek scurta, papuci..

din pacate, nu avem pozici, desi park s-au facut
dak o sa am, pun sa vedeti..

cu 3 nunti ma descurc
la prima, desi nu avem nici o obligatie, dimpotriva, mergem pt a fi alaturi de nasa=prietena noastra, vin si nasii nostri..au zis k nu se poate sa ne distram fara ei..asta apropos de surprize placute; nu numai k vin invitati cu care nu ai nici o treaba, dar aia vin si cu altii

a doua, e la tara (Briza fii pe faza!), la rude (obligatie), acolo abia astept!!!si desigur, tot cu nasii..

...iar a 3 a...well..la asta n-as vrea sa merg . cununa cumnata. da' mergem, macar pt a-i eclipsa rochia de calugarita...si a-mi enerva soacra. plus k si asta e obligatie!

va povestesc eu la mom potrivit ce si cum..pana atunci, tb sa ma decid ce rochita imi iau pt nunta de la tara..unde, apropos, se imbrak ff elegant; eu am ramas afis cand mi-am vazut invitatii la 4 ace..

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

BIANCA bine ai venit printre noi.Speram ca peste ani sa intrii in randul soacrelor bune si nu in cellalat
Multa sanatate pentru mamica si recuperare rapida.
Impreuna, chiar citesc ce scrieti, dar am avut probleme cu net-ul.
Cat despre episoade cu soacra, ar fii atatea de spus, si cele mai multe de rele, dar cum as vrea sa tin postul, mi-am promis ca o sa incerc sa nu ma gandesc la ea deloc, caci nu merita sa imi incarc memoria cu lucruri si persoane ce nu reprezinta nimic pentru mine.
Am descoperit si cine m-a parat la soacra, si chiar m-as bucura sa o mai faca, macar asa stie omul ce gandesc despte ea, caci oricum i-a spus eu cateva acasa.
Deja incep sa ma accelerez, doar cand mi-o aduc aminte si nu vreau sa imi stric postul, ziua si saptamana cu ea.
Promit sa revin cu toata povestea dupa post.
Vreau sa va spun ca 6 saptamani cat am stat acasa m-a sunat de 2 ori, odata ca era ziua mea, ca saimi spuna ca prietenul cumnatei mele are nu stiu cate examene, si inca o data.Nu m-a sunat nici cand am ajuns, cu toate ca stia si nici cand am plecat.
Am purtat o discutie estul de aprinsa cu ea, lasandu-i clar ca nu are ce cauta in relatia mea, si nici in familia mea, iar la batranete sa se descurce cum poate, ca la mine nu doarmne o noate, sau sa manance ceva, ca mai bine divortez decat sa o accept la mine in casa.
Oricum , m-am lamurit ce fel de femeie este acum si mai bine cu toate ca stiam cine e .TYotul e pentru cumnatul meu, deci ei sa aiba grija de ea, ca noi: VECI AMIN.
Imi da cadou de ziua noastra 1 milion, din care eu cumpar mancare cat stau la ea, ca ea nu are bani, nu stiu cum poate fii cineva asa fals, si imi mai zice si puiul mamii.Decat asa mama, mai bine sa nu o cunosti veci
Tot nu m-am putut abtine sa nu scriu cate ceva despre ea, dar va povestec tot dupa post, ca sunt multe lucruri de spus.
Oricum am vazut ca ati plasat-o pe locul 7 cu toate ca eu cred ca merita pe deplin locul 1.
Deci o sa mai trec pe aici, dar nu vreau sa imi stric postul gandindu-ma la asemenea persoane, care nu vor decat sa te vada ca suferi si ca iti merge rau.Dumnezeu o sa le dea ceea ce merita, sau poate deja le da, dar cum sunt asa, nici nu vad.
Acum dupa tot ceea ce am scris, astept ca persoanele respective sa mearga repede la soacra, sa ii spuna ca am postat iaras, si ea sa ii spuna la al meu, ca nu e frumos sa scriu pe un site public, DAR EA SE COMPORTA FRUMOS CU MINE?
fIECARE ARE IN VIATA CE OFERA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Razuca-" SUPER " -si mai ales la a 3 nunta musai sa mergi macar pentru "soacra".
si apropos nu te-a vazut ieri sa faca vreun "comentariu"? la imbracaminte

fetelor am intrat pe DC la "perlele socrilor"- si am ramas uimita ce de "soacre" mai exista - si mi-am zis "Doamne , mare e gradina ta si multi mai au loc in ea" citesti si te crucesti ce fel de soacre exista-bine ca n-am avut asa o soacra ca ieseau multe, multe scintei-cel putin pe a mea nu a interesat-o ce facem ,nu ne-a ajutat dar nici nu s-a amestecat cu nimic- ceeace este de apreciat(parca as trece-o la rozaliu-dar mai bine nu ...o las albastra).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Olim- ti-am citit mesajul inclusiv pe cel postat ieri pe forum si am ramas uimita de cele scrise- nu vreau sa te mai necajesc si eu aducandu-ti aminte de soacra mai ales ca ai ales sa tii post -iar postul inseamna si iertare si ganduri bune ..asa ca nu te mai gandi la ea si la ce ti-a facut -iti faci numai rau si nu rezolvi nimic-

gandeste pozitiv ca va fii bine pentru tine si sot -important este sa fiti impreuna ,sa fiti fericiti sa va faceti viata asa cum doriti- ea sa ramana undeva in trecut intr-un sertar de a amintiri pe care nu-l mai deschizi.

Oricum o plata exista pentru tot ceeace ce facem.

Sper ca nu te-a necajit postarea mea -nu sunt soacra inca dar invat si eu din spusele voastre si o sa fiu o soacra "model"-sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

buna fetelor
treaba la scarbici m-a retinut sa intru mai de dimineata
Andreea - Sa-ti traiasca bebelina si sa te bucuri la maximum de ea!

Bun revenit fetelor de prin concedii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Bunicuta ia aminte si sa nu te gasim pe lista albastra, ca nu e frumoasa.
Nu ma mai deranjeaza nimic in ceea ce o priveste pe soacra mea, caci am invatat ca daca nu ii dai importanta asta o doare cel mai tare, dar imi pare rau doar pentru sotul meu, ca e un om atat de bun, nu ca e al meu, dar asa e, incat nu merita ca mama lui sa se comporte asa cu el.Dar cum neamurile nu poti sa ti le alegi, mai bine uiti de ele, mai ales in astfel de situatii.
Eu insa nu inteleg un lucru, cum poate fi o mama invidioasa pe copilul ei, sau pe nora ei ca o duce mai bine decat ea a dus-o cu sotul.
A mea a ramas tare surprinsa, cred ca nu placut sa afle ca al meu e la fel de bun cu mine si dupa nunta, eu cred ca s-ar fii bucurat daca ma lua la bataie, pumni sua mai stiu eu ce sa imi faca.
Eu oricum am uitat-o, ca de iertat sa o ierte Dumnezeu, dar nu cred ca un copil merita sa il tratezi cum il trateaza ea pe al meu.Doar un om fara suflet poate face asa ceva.Si se mai tine mama si soacra buna, lasand impresia ca noi suntem cei rai.
Noi am reusit in viata si fara ea, am muncit si ne-am sacrificat enorm de mult sa avem ceea ce am realizat si avem, dar de un lucru is sigura: nu am sa las ca o ca ea sa distruga ce am creat de 9 ani intre noi.
Asa ca de noi poate sa uite, si nici sa nu astepte o sa o ajutam cu ceva, ca se i8nseala.Si daca o sa fiu cel mai bogat om din lume si ea sa nu aiba nici ce manca, ca nu ii dau nici o cana de apa, asta sa fie CLAR
Acum astept ca paracioasele sa ma spuna ce am mai scris despre ea, ca si asa nu am mai facut-o demult, si nu au ce sa ma mai barfeasca.
Dumnezeu sa fie alaturi de noi, caci de ea nu am avut, nu am si nici nu voi avea nevoie niciodata langa mine!Si cand o mai aud ca imi zice: "puiul mamii".....
In Spania este o zicala: Mejor sola que mal acompaņiada, adica Mai bine singura decat intr-o rea companie.
Acum cred ca pot sa incep linistita postul, caci m-a descarcat de multe idei care abia asteptam sa vi le spun.
Ar mai fii multe de spus, dar asta dupa post.
Pupici tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Bianca, bine ai venit! Sa-ti traiasca puiul Andreea si sa fiti fericiti totdeauna!

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

bianca bine ai venit, sa ai o viata frumoasa alaturi de parintii tai. burticuta refacere rapida. Cred ca de acum trebuie sa schimbam numele, ca se duse burticuta, acum o sa fie mamicuta, nu burticuta

briza_marii
poze

Mergi la inceput