Clubul nurorilor (65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

O tipa frumoasa da anuntz in ziar:"Tanara frumoasa, disponibila caut barbat care sa nu bea, sa nu fumeze...". Intr-o noapte suna cineva la usa.Tipa deschide. La usa un barbat beat, cu tzigara in coltzul gurii, cu sticla de tarie in mana.
Barbatul:-am venit pentru anuntzul din ziar.
Tipa:-mai nesimtzitule tu nu ai vazut ce scrie acolo...sa nu bea, sa nu fumeze.Tu ce cautzi aici?
Barbatul:- am venit doar sa-tzi spun sa nu te bazezi pe mine

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

buni, mai sunt si eu pe aici... printre un smotru si un maturat....offf ca parca nu se mai duce prafu' asta o data... m-am saturat de renovari si zugraveli...

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

iarasi eu sunt singura pe aici????
cred ca o sa ii iau si eu pe urmele flaviei si am sa iau o pauza....pana vin noricile din concedii

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,dragutelor...!
Of,de cand cu serviciul asta nu prea mai am timp de net,totul s-a dat peste cap,parca nu-mi mai ajunge timpul,ajung acasa franta de oboseala...si canicula asta nu se mai termina...!Mi-e dor de copii,de timpul cand eram cu ei acasa si de orele pierdute pe net,de barfele despre soacre...!Lucrez de la ora 7 pana la 16 dar in multe cazuri se sta pana pe la 18,sper sa reusesc sa-mi iau copiii acasa macar in week-end daca am noroc si nu lucrez sambata!
Andreutz,iubita,fii puternica,Biencuta vrea sa faca,in sfarsit,cunostinta cu parintii ei...nastere usoara desi poate ca ai nascut deja!Retraiesc alaturi de tine clipele de acum 2 ani cand l-am adus pe lume pe micu' meu,tot in iulie dar pe 23!
Va pe toate!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

mai gagici, ca tot v-ati renovat casele, dati-mi si mie niste ideei ca si noi ne apucam de luna viitoare. ceva site-uri de gen stiti???

eu am o problema, dormitorul mic in care avem acum calculatorul o sa-l pregatim pt bb asa ca va trebui sa ducem PC ul in sufragerie. nu stiu cum sa combin treaba asta: am o sufragerue de 5,5 pe 3,5. cum sa pun eu si calculator cu scaunul aferent, si canapele (ad una de 3 locuri si una de 2) si ceva mobila- asa cum se poarta acum??? ma framanta tare treaba asta, mai ales ca peretele unde am usa vreau sa-l daram si sa-l refacem dar cu caramida Nevada (macar o parte din el). vreau multe nu!!!

unde e boeru, ca ea e de specialitate...

Marina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata! ceva vesti despre Andreea? k eu n-am...tupeu sa sun acum; nu vreau sa deranjez, nu e momentul.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata fetele,
Pana intra Andreea sa va povesteasca, vreau sa va linistesc. Nu a nascut, se pare ca bblina e glumeata si ce a avut Andru a fost un travaliu fals. Si...doctorii i-au spus ca cel mai probabil va naste la termen..adica peste doua saptamani. Fizic era bine burtica noastra....
O las pe ea sa va spuna mai multe, cand va avea vreme si dispozitie sa intre pe forum!
Sa-i tinem pumnii in continuare si sa ne rugam k Biencutza sa vina cat mai repede!

Voua va doresc o zi usoara si un weekend frumos!

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

razuco acumplec la coafor si apoi la cununie la cumnat. ne auzim diseara ca sa stabilim pt maine. Nu am reusit aseara sa vad decat videoclipul si un DVD cu momente.....
norici sa aveti o zi buna si un weekend placut.

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Neata, norici!
Am ajuns si eu cu bine in Romanika, dupa atata vreme; in afara de faptul ca mi se pare ciudat ca toata lumea in jur vb. romaneste , totul e ok. Nepotica mea e o scumpa, normal, la inceput era putin rusinoasa, dar acum e super, vb. cu mine, se joaca cu mine, mai imi sare in brate si ma pupa, asa din senin... ceea ce bineinteles ca ma incanta de numa'. N-o sa intru eu prea des, acum doarme Printesuca, de-aia pot sta dar dupa ce se trezeste, gata cu relaxul. Si de fapt, nici nu vreau sa fac altceva cand e treaza, decat sa stau cu ea.
Va pup pe toate!
Andre, tinem pumnii!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by briza_marii

razuco acumplec la coafor si apoi la cununie la cumnat. ne auzim diseara ca sa stabilim pt maine. Nu am reusit aseara sa vad decat videoclipul si un DVD cu momente.....

ok, petrecere frumoasa si... ne vedem maine cu noapte-n cap! oricum vb diseara...

abia astept sa plecam!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput