Poate vreuna dintre voi sa-mi spuna si mie ce este cu acea incompatibilitate de RH? Eu am rh pozitiv si sotul meu negativ.Ne pregatim in viitorul apropiat sa facem un bebe dar pana acum nimeni nu mi-a spus ce riscuri implica aceasta diferenta de RH.
Raluca: din cate stiu eu, probleme pot aparea in cazul in care sotia are RH negativ iar sotul pozitiv. In acel caz se fac anumite analize, se face un tratament pt. administrarea anticorpilor, iar dupa prima nastere se face in 72 de ore o injectie, astfel incat urmatoarele sarcini sa nu fie cu probleme. In cazul tau insa, nu vor fi probleme. Poate copii se vor confrunta cu probleme, in functie de ce RH vor avea. Asadar, tu deocamdata nu-ti fa probleme. Bafta multa si sa te vedem cu burtica cat mai repede.
raluca, stai linistita, atata timp cat tu ai Rh pozitiv, nu intereseaza ce Rh are sotul tau si nu exista nici un fel de incompatibilitate; daca tu aveai Rh negativ si sotul tau pozitiv atunci era incompatibilitate, dar se rezolva cu ceva injectii de imunizare.De asemenea nu era iarasi nici o problema daca atat tu cat si sotul tau aveati Rh negativ.
Sper ca m-am facut cat de cat inteleasa.
Bine ai venit pe 
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu
Na, ca te lamuri si Tabitha inaintea mea...acum am vazut.
Tabi 
Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu