Vine barza? 21

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Am fost plecata in week-end si cand deschid DC-ul dimineata ce-mi vad ochii? Inca o graviduta : Bravo Elyane!-cred ca e super sa reusesti din a doua luna.
Si o potentiala graviduta(nici eu nu spun 100% din superstitie) pana la testul de sange, ca dupa, sunt sigura ca e de bine.SUUPER!Tabitha hai cu vestea de II!-ca o sa tot intru pe DC sa vad vestea si n-am sa mai lucrez deloc si saptamana viitoare am audituri.
Oanabbb vad ca invazia rosie nu a sosit, poate e de bine si se lasa cu .

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisssu spune:

Draga Tabitha,
Sa stii ca si la mine tot asa era testul clear blue cand am ramas insarcinata cu baietelul meu care acum are 3 ani. Asa ca sper sa nu gresesc si indraznesc sa iti spun FELICITARI!! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.
Sa dea Domnu' sa ploua cu bb pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

z 33..nu au sosit.

sunt f dezamagita de ei,credeam ca sunt baieti de treaba si s.au reglat.ce sa va zic...nici nu stiu ce sa fac...chiar nu stiu...
temp.37,0.
dupa un clearblue negativ..nici nu ma gandesc ca ar fi altceva.astept.nu sunt prea coerenta dar chiar nu stiu ce sa zic.

Mergi la inceput

TABI...ai grija de voi...

CLAUCLAU chiar sunt curioasa cu testele astea,ca io n.am apucat sa vad unu clar pozitiv.doar asa,a doua liniuta f vaga.bafta multa...

MERDAN...mi.e si frica sa sper,nu mai vreau sa sper de aiurea....

si apoi ,asa cum spunem toate...testele clearblue nu dau gres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna Oana!
Dar totusi... stii cum se zice, ca odata e ca niciodata.. mai fa un test intr-o zi sau doua.
Eu tot cu durerea mea, care a mai sczut in intensitate un pic. O fi iar anexita?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

eu asa cred,de fapt e aproape sigur ca ai racit,mai mult sau mai putin.
cand trebuie sa.ti vina tie?

Mergi la inceput

CHIQUITITA.......acu chiar nu mai merg sa cumpar test........fie ce.o fi.tura asta chiar nu mai merg.

cum ar fi sa ma vada alea iar peste 3 zile.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Joi acum trebuie sa imi vina.
Mama, iar sa dai ochii cu farmacistele alea.. te inteleg. Alt test nu vrei sa incerci?

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

cred ca asta am sa fac...dar nu prea am incredere in altele...

mai bine mai astept ...si cand n.am sa mai pot...imi cumpar un test,oricare...si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Fetelor, "simptomele" mele s-au cam dus...vineri am simtit niste mici intepaturi in burtica si citisem undeva ca si astea ar fi un semn de sarcina...dar am facut un Dr. Sigur si fiind primul din viata mea n-a iesit nimic, nici macar o liniuta...poate am facut ceva gresit desi am respectat intocmai instructiunile de folosire.
Oricum era prea devreme: z22. Acum z25,mai astept cateva zile sa vedem ce primim in "vizita":rushi, croati, extraterestri?
Oana, poti sa le spui farmacistelor ca te-ai apucat de afaceri on-line si vinzi teste de sarcina si ca le cumperi si tu pe masura ce iti vin comenzile. Cu cat esti mai sigura pe tine si mai glumeata n-o sa mai stie ce sa creada si o sa scapi de "monitorizarea" lor.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput