Vine barza? 21

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

CHIQUITITA,TABI...ce se mai aude de voi?
CLAU stiu ca e la munca....

eu mi.am sunat o prietena...si i.am zis...
,,iti aminesti cand ti.am dat sa copii in clasa a.9.a?dar cand ai avut nevoie de rochii pt.balul bobocilor,primele intalniri?dar cand nu ai dormit acasa,cine te.a scos?...asa ca hai cu mine sa ma ajuti la ceva.,,

am urcat.o in masina si am oprit in fata la sensiblu.i.am pus 205000 in mana,si i.am zis sa.mi cumpere un clearblue.

dupa care ne.am distrat copios la un suc!

intrebare........sa.l fac acu...sau sa.l las pe dimineata?
ce ziceti?daca ar fi o mare diferenta...il las pe maine...daca nu ..il fac acu!

Mergi la inceput

dragutele....unde sunteti?

ce sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Oanabbb io zic maine dimineata Ca sa fie sigur-sigur Imi pare rau prin ce ai trecut... of...

Mihaelaaa asa si la mine... nici semn de bb, dar nici de menstruatia... si au iesit doo linii... iti tin pumnii sa fie la fel si la tine. Eu am facut testul (clearblue) in ziua 31, da' scrie ca merge si mai repede, din prima zi de intarziere, ca sa fie sigur.

Tabitha eu zic ca e bb, chiar daca's pale liniutele.

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

cred ca am sa.l fac totusi dimineata.......

macar stiu sigur...gata m.am hotarat!
maine...nu va faceti sperante pt. mine...ca am deja unu negativ acu 3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Oana, bravo tie! Fa testul maine, ca nu mai e asa de mult!
Oricum, mi-a placut la nebunie cum ai pus "problema" cu amica ta
Mihaela, nu ma refeream la nimic special...doar ca uneori ai atatea pe cap, atatea de facut si...cazi in visare...te gandesti cum ar fi sa fie, daca o sa fie, cand o sa fie...
Sa stii ca nu cred ca efortul moderat in primele saptamani dupa ovulatie ne impiedica sa ramanem insarcinate...Doar sunt atatea femei care raman gravi fara sa stie!...Si inca ceva eu stiu ca ovulul fecundat calatoreste cateva zile pana se fixeaza...si in acest timp nu ii poti face rau..e f. bine protejat...De altfel, sarcina in general e o stare absolut normala pentru o femeie, nu e ceva chiar atat de fragil...organismul nostru stie ce face, stie cum s-o apere, nu? Eu asa citisem...Doar ca atunci cand te chinui s-o obtii...e firesc sa vrei faci totul pentru a o pastra si pentru ati indeplini visul....
O sa ma rog pentru voi diseara, fetele! Va imbratisez!

Mergi la inceput

ADELA,ELLYANNE...

eu nu am oricum nici un fel de simptom...cred ca m.am dereglat si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gata,OANA, am venit de la servici! Abia asteptam sa intru pe forum cu voi.

Offf, Oana, prin ce-ai trecut cu sarcina, imi pare atat de rau! De ce trebuie sa se intample asa?. Tin pumnii strans pentru maine dimineata...dar chiar daca nu e acum va fi luna urmatoare! Sa nu fi prea dezamagita! Tu esti o fata puternica, stiu eu.

Eu sunt Z 9, am mai facut acum un test de ovulatie, a doua liniuta este putin mai deschisa decat prima. Doar putin de tot mai deschisa, fata de cele facute pana azi cand abia de distingeam a doua liniuta. Acum este foarte evidenta liniuta, dar nu atat de intensa ca prima. Poate ca maine se pozitiveaza. Cam asa ar si trebui dupa calculele mele. Sa vedem!

Foarte tare faza cu prietena si testul de sarcina!

Inca o data tin pumnii pentru maine. Pupici multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Oanabbb: Misto faza cu prietena!!!!
E bine daca poti rezista pana maine.
Am facut acum un test de sarcina (nu clearblue) si NU SUNT gravida...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by chiquitita

Uite cum s-a intamplat la mine, la prima sarcina. Eram convinsa ca sunt gravida, aveam destule semne... imi intarziase menstruatia si cu toate astea nu-mi iesea nici un test pozitiv. Abia dupa 10 zile de cand ar fi trebuit sa fie urmatoarea menstruatie a iesit unul pozitiv. Nu mai stiu ce teste au fost... d.r sigur, barza... din astea.
Acum, patita de la prima sarcina, am facut clareblue ca daca e sa fie sa stiu, nu sa mai fac o mie de teste pana iese...
Poate si la tine e la fel... mai asteapta ceva timp daca tot nu-ti vine menstruatia.

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

quote:
Originally posted by elyanne

quote:
Originally posted by chiquitita

Uite cum s-a intamplat la mine, la prima sarcina. Eram convinsa ca sunt gravida, aveam destule semne... imi intarziase menstruatia si cu toate astea nu-mi iesea nici un test pozitiv. Abia dupa 10 zile de cand ar fi trebuit sa fie urmatoarea menstruatie a iesit unul pozitiv. Nu mai stiu ce teste au fost... d.r sigur, barza... din astea.
Acum, patita de la prima sarcina, am facut clareblue ca daca e sa fie sa stiu, nu sa mai fac o mie de teste pana iese...
Poate si la tine e la fel... mai asteapta ceva timp daca tot nu-ti vine menstruatia.

S-a mai nascut o stea

Multumesc de incurajare (la mine e ziua 29 din 32, test dr barza facut seara)

Mergi la inceput