Urgent cazare pe litoral pt 2 nopti

Urgent cazare pe litoral pt 2 nopti | Autor: Crinutz

Link direct la acest mesaj

salut,

imi cer scuze de pe acum daca mai exista un astefel de subiect dar trebuie sa aflu urgent daca stiti o cazare ieftina pe undeva pe litoral si care sa vrea sa ne cazeze doar 2 nopti incepand de luni. Am sunat la hanul cu bere din satul de vacanta mamaia dar nu au locuri. Am vrea totusi intr-o vila sau complex si nu la gazda, dar orice idee e binevenita.

Daca vreuna/vreunul dintre voi ati stat pe undeva cu bani mai putini si va placut si aveti un nr de telefon sau un contact va rog din suflet sa imi spuneti si mie. e urgent pt ca trebuie sa spun la munca ca vreau liber.

multumesc!

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

cred ca este cam tarziu acum dar .....uite un nr de mobil.Este al unui domn din ef nord care se ocupa cu cazrea si are si el o vila a lui super .Dl.Timi 0722 167 945.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allisi spune:

te salut si bine ai venit din vacanta.ai putea sa-mi scrii daca ,cazarea a fost departe de plaja?acolo in eforie nord vrem sa mergem si noi e statiunea care ne place astept un raspuns.pa.

Mergi la inceput