Vacanta in Grecia (2)
Raspunsuri - Pagina 28
roxanaz spune:
Melina incearca si aici: www.agnitravel.com , eu am vazut anul trecut "pe viu" cateva din vilele lor si sunt super.
si mei Corfu mi-a placut enorm, am stat la Nissaki beach, unde plaja e numai de pietre dar marea este incredibil de frumoasa! m-as duce acolo in fiecare vara
Roxana
adiutza spune:
buna!
are cineva detalii despre Paradise Bay din Hanioti???? este singura optiune acceptabila din Hanioti si azi am dat avans.....
Multumesc mult!
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
adi_e spune:
Referitor la PARADISE BAY , o prietena care a stat acum 2 ani la HANIOTI (LA Hotel Angelo) mi-a zis ca din ce isi aminteste, hotelul unde ai gasit bilete nu este chiar aproape de plaja (cam la 200-300 m), este in forma de L are trei etaje si o piscina maricica in care exista 2 sectiuni pt. copii. (a fost acolo cu cele 2 fete). Are restaurant cam mic.
crinuta spune:
Noi avem rezervare in Corfu, la Sea Garden.
A fost cineva acolo? Din poze arata super.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Roxana Claudia spune:
melina34 - eu am fost in Corfu in mai multe statiuni, cate 2 nopti in fiecare, pt ca vrem mereu sa cuprindem cat mai mult din ce poate fi vazut/facut. Iti spun cu mana pe inima ca daca alegi sa pleci pe cont propriu iesi mult mai ieftin. Exemplu: cazare in studio cu vedere spre mare, la 20 m de plaja...25 euro (pt amandoi). CVazare la H. Oceanis cu mic dejun: 40 euro. Daca vrei iti arat poze din Corfu, doar trimite-mi PM...De departe cea mai frumoasa panorama vazuta in viata mea este in Paleokastritsa......SUPERB!! Anul asta meg 2 sapt in Mallorca insa folosesc mereu ca etalon Corfu...oriunde as merge. Sa vedem daca mai gasesc ceva cu care sa o compar..
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
crinuta spune:
Roxana, as dori si eu niste poze din Corfu. Iti dau adresa de mail pe Pm?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
roxanaz spune:
aici sunt pozele noastre: http://family.webshots.com/album/552029884txvPEj
eu confirm ceea ce spune tiza Roxana Claudia, Corfu este splendid, noi nu am ajuns la Paleokastritsa dar precis vom merge anii urmatori.
peisajele sunt inegalabile iar marea....innebunitoare!
codruta_grg spune:
quote:
Originally posted by adiutza
buna!
are cineva detalii despre Paradise Bay din Hanioti???? este singura optiune acceptabila din Hanioti si azi am dat avans.....
Multumesc mult!
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
Noi am stat anul trecut la acest hotel. Am fost foarte dezamagiti, mai ales ca ziceau ca au 3 stele+. Hotelul de langa, Angelo, de 2 stele era mai fain. Cand am unit paturile, fix pe mijloc erau ramele patului (noroc ca am fost numai noi 2), frigiderul baraia, dusul curgea in n directii si stateam pe WC cu capul in chiuveta, si privire spre un hotel care era in constructie. Si cred ca e cel mai departe hotel de plaja. Piscina era ok, restaurantul si mancarea era ok (bucatar roman)-ca la hotelul ala numa rusi si romani eram cazati. Am vazut ca deja ati rezervat. Daca iei camera spre piscina, zgomot mare, in alta parte nu ai priveliste. Spune-le celor de la agentie sa va dea o camera la etaj si cu pat matrimonial daca se poate....Succes oricum,
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi