Alaptare...= pofte?

Alaptare...= pofte? | Autor: MaryP

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici care ati alaptat sau alaptati, spuneti-mi daca voi ati avut sau aveti pofte? Eu simt o acuta nevoie de biscuiti si mananc ca disperata si nu pot sa imi explic de ce imi plac...inainte nu ii sufeream...
Ma gandeam ca poate imi spuneti si mie daca ati patit la fel in timpul alaptarii sau e doar o ciudatenie inexplicabila de a mea .

POZE CU RAZVAN MIHAI

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

sa stii ca uitasem dar am patit la fel mi-era pofta de ciocolata ca-mi lasa gura apa.nici cand eram gravida nu am avut pofte,dar au trecut.si inca alaptez.a,si cand alaptam la inceput imi era f. sete stateam cu sticla de apa langa mine.
spor la alaptat.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Si eu aveam pofte. Mai ales la dulciuri, si in principal la cioco. Dar si de fanta de portocale:) Daca am baut un pahar maaaare de Fanta, in clipa urmatoare simteam ca imi pocnesc sanii, cred ca la mine functiona asa ca la alte mamici berea
Insa grija mare cu poftele, sa nu va ingrasati prea tare:) si sa nu mancati alimente care dau colici la bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Eu n-am avut pofte insarcinata cat am avut cand alaptam. Imi cumparam in fiecare zi 1/2 kg de minirulouri cu ciocolata, ceea ce inseamna un foetaj stropit cu ciocolata. Nu le-am mai suportat dupa ce am terminat cu alaptarea. Probabil ca organismul solicita mai multi carbohiodrati, adica fainoase.

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu am dat in patima dulciurilor de care nu ma atingeam inainte..poate doar cate o ciocolata la cateva luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Si mie mi s-a intamplat la felimi era o pofta de dulciuri de numa,eu eram cu prajitura.Am descoperit la o nunta unde fusesem cand fetita avea doar 3 sapt ,o prajitura bunaaaaaaaaaaa cu crema de ciocolata.M-am interesat ce cofetarie au facut-o si saptamanal imi cumparam si cate 10 .Cateodata mancam si cate 2 odata si mai pofteam dar....
Nu cred ca trebuie sa te ingrijorez deoarece am intalnit multe mamici care treceau prin aceeasi situatie!(cica se indulceste si lapticul

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

De aia n-a functionat la mine povestea cu daca alaptezi slabesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

si eu tot biscuitii in devorez, in cantitati industriale...cred ca ne cere si organismul ceva mai mult dulce...si bananele...chestia e ca nu se observa, nu se depun pe sunculite...desi de felul meu nu sunt prea pofticioasa...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by laura72

sa stii ca uitasem dar am patit la fel mi-era pofta de ciocolata ca-mi lasa gura apa.nici cand eram gravida nu am avut pofte,dar au trecut.si inca alaptez.a,si cand alaptam la inceput imi era f. sete stateam cu sticla de apa langa mine.
spor la alaptat.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Asta cu apa e un lucru obisnuit fiecarei femei care alapteaza. Instantaneu simti nevoia sa bei apa. Eu goleam cate 1 sticla si ceva de juma de kil la fiecare alaptat. Si cu malex la inceput sugea des...E perfect normal acest sentiemnt cu apa.

.......in 28+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Chiar se recomanda sa bei un pahar cu apa inainte sa alaptezi. mai bine ca in perioada aceea nu m-am mai hidratat niciodata.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

pofte ca la nebuni, foame dementziala dupa alaptare, dulciuri cu sacul (si nu-mi plac in "viata civila" defel) si 5 l apa/zi.....

Mergi la inceput