La France ( 58 )

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Haideti sa va spun cum sunam noi acasa cu 2 centi pe minut.
Este o firma romaneasca de telefonie VOIP, adica prin net. Nu stau sa explic ce inseaman, ca nici eu nu prea stiu bine, dar cert este ca foloseste netul. De pe calculatorul tau de acasa, iti iei un numar de telefon din reteaua lor, iti instalezi un programel prin care poti sa suni si sa fii sunat. Noi cumparam cartele prepay, direct de pe site-ul lor, platim cu cardul si ne trimit un cod de activare al cartelei. Cea mai ieftina cartela e de 10 EURO.
La prima comanda ar putea dura livrarea codului prin mail cam o zi, dar la urmatoarele in 15 minute ai codul.Tarifele rom-fix national e 0.3 centi, daca suni fix Bucuresti e 0.2 centi si daca suni pe mobile e 10 centi.
Mai ieftin de atat nu am gasit si nici nu cred ca exista. La operatorii astia, Neuf, Free ai gratis cu tarile din Uniunea Europeana, poate atunci cind intram si noi o sa avem gratis.
Pana atunci, daca vreti numele operatorului roman trimiteti-mi un mesaj.Eu l-as pune aici, da' sa nu fiu suspectata de reclama.
Pupaturi
Ce e misto, ca poti sa-ti faci numar de telefon de Romania oriunde te-ai afla in lumea asta. Si te pot suna si ce-i de acasa cu tarif de Romania.
Merge bine, se aude bine, mai sunt zile cind face figuri, dar per total suntem multumiti de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Lorena Andreianu, ti-am vazut pozele.
Superb copil ai.Sa-ti traiasca, sa fie sanatos, vesel, fericit alaturi de parintii lui.
Am vazut ca l-ai botezat tarziu. Cati ani avea? Eu o sa nasc in martie anul viitor aici,in Franta, da' as vrea sa-i fac botezul in Romania. Si ma gindesc ca trebuie sa fie mai maricel cind ne-om duce cu el. Voi cu ce v-ati dus, cu masina? Noi asa am vrea. Dar imi tot fac probleme sa nu stea nici prea mult timp nebotezat. Ce-a zis parintele? Imi povestesti putin cum a fost?
Vad ca esti in Ile de France, noi locuim in Chatillon.Poate ne vedem, mi-ar placea mult. Daca vrei , da-mi un semn si ne auzim.
Pupe , numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Lorena, superbe pozele, e un scump! Sa ne spui cum a reactionat la gradi.

Eu nu am mai intrat ca nu-mi vad capul deloc, cu stresul mai ales. Joi avem procesul. De acte v-a zis Lulu, tot ea ne-a zis ca au auzit duminica la radio ca au fost depuse 600 si ceva de dosare, din care au refuzat deja jumate, au stuidiat 500 si ceva si de la inceputul saptamanii trecute au inceput sa dea si raspunsuri pozitive. Asteptam, stresati, cand vine posta ne apuca tremuratul...e greu de descris, dupa 6 ani, emotiile...

Da, ne-am intalnit cu kiss, are o familie superba, un copil scump tare, a devenit un adevarat prieten al lui Seb. Poate o sa pun si poze, scuzati-ma, dar nu am starea necesara sa mai citesc, scriu...

Sper ca dupa toata "distractia" cu asteptatul raspunsului am sa o sun si pe Simona, in fata careia imi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn, dar am lucrat mult vara asta, sa platesc tot, pentru ca al meu nu mai lucreaza de cateva luni...Te pup Simo si pe tine si pe Olivia! Sper sa ne vedem in curand!

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Uitati poze noi de la piscina cu nasicii in august si cateva din SEPTEMBRIE de la intlnirea de duminica cu kiss si lulu.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Mirunda, sa fie intr-un ceas bun !
Eu nu stiam de potcoava, ci de monede noi (de argint daca se poate) puse in prispa casei. (asa era in Moldova la bunica).

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Mirunda pune o potcoava ,poarta noroc ,iar icoana mai bine pastreaz-o pentru in casa, mie care am fost crescuta la manastire si sint obisnuita sa vad in casa un perete intreg de icoane fara sa ma deranjeze ,mi se pare cam aiurea sa ingropi efectiv icona in ciment fie ea si pentru à proteja casa ,pune-o intr-un coltisor din casa sa o vezi si "sa te vada" si sigur ea va veghea asupra voastra !!!
bisous!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

As dori sa merg in decembrie impreuna cu sotul meu in Franta...3-4 zile...si ma gandeam ca poate voi ma puteti ajuta sa aleg un hotel, mai ieftin dar care sa fie mai traditional ca sa zic asa...cu un aer mai franzuzist!
Merci

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Honeymoon

Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Mik, m-am trezit si io la spartul targului, da' zic totusi.
La noi e belea mare daca depasesti cei 3 ani. In principiu, directorul de teza hotaraste daca mai ai sau nu nevoie de ani in plus. Daca ai nevoie si ai bursa, o pierzi. Adica io stiu ca bursele de la stat sunt de fapt un contract pt. fix 3 ani. Ce faci dupa , e problema ta din punct de vedere financiar. Am cativa colegi care au facut anul 4 si au fost platiti din banii laboratorului, prin Egide.
Dar nu cunosc pe nimeni care sa fi facut 5 ani, la noi si 4 deja e mult.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Anka, tezarul meu mai are citeva capitole de scris, dar a inceput sa lucreze - un job in alt domeniu (dupa ce a ars gazul un an). Si tre' sa-l fac sa sustina.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

Mirunda, imi pare tare rau ca nu pot sa-ti dau un raspuns complet, dar nimeni din anturajul meu nu si-a facut casa din temelie(ci renovate, restructurate, etc., stii tu!)...ce-am auzit eu insa la cineva, fara sa vad, e ca a pus, in temelie, bani(normali), cred ca pt spor...daca nimeni nu va stii sa-ti raspunda, voi incerca sa sun pe cineva din ro., doar sa nu fie prea tirziu!

Lumi, Oana, . Iti tin pumnii in continuare!

Amma23, multumesc si tie pt informatie

la toate. astept cu interes alte poze din vacantele voastre, poate ne mai dati idei pt trasee viitoare. Lumi, inca imi mai staruie pe retina peisajele montane!
Ar trebui sa facem "Top al locurilor neaparat de vazut" (sau chiar care-ti taie rasuflarea?!?) din Franta, pt ca vad ca nu-s deloc putine!

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

Mergi la inceput