La France ( 58 )
Raspunsuri - Pagina 21
doruletz spune:
Bonsoir
eu trec in viteza sa le spun la fetele pariziene ca s-a deschis un nou restaurant romanesc www.restoaparis.com/fiche-restaurant-paris/chez-cristina.html" target="_blank">"Chez Cristina". Inca nu l-am incercat dar vad ca e printre preferatele siteului www.restoaparis.com/coup-de-coeur/" target="_blank">Resto à paris care de obicei da referinte bune.
Cica sambata seara ar fi "soirée tzigane"... Cred ca o sa-l incercam si noi in curand, se mai inscrie careva?
Oana, bafta, iti tin pumnii!
pupici la restul frantzuzoaicelor si nu mai fiti suparate
oana cretu spune:
Merci doruletz! Cand venim la Paris, sigur mergem noi la Christina. Apropos de mancare, mi-a placut raspunsul tau la "sentimentul identitatii...".
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
oana cretu spune:
M-am enervat ca nu vad nici o diaporama, si am bagat Word-ul si am vazut-o pe cea pusa de Mirunda si una trimisa de Lulu, cu sotiile unor fotbalisti. Tare rau ultima imagine din ea!
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
aileene spune:
LA MULTI ANI tuturor fetelor cu numele de MARIA si un cu drag , multa sanatate si relizarea tuturor dorintelor , chiar si celor mai nebunatice !
Oana un tie si printisorului SEB
O zi extraordinara la toate ...
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
oana cretu spune:
Aileene tie si lui Alexandre!
La multi ani tuturor care poarta numele Sf Marii, o zi minunata va doresc!
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
andiaroro spune:
Restaurantul "Christinei" e primul restaurant romanesc unde nu mi-a fost rusine sa-mi duc prietenii. Deserturile nu m-au impresionat, dar restul e ok.Mai e si "Athanor" care e interesant, dar meniul e doar "partial" romanesc.
ana si alexandre (17.02.2006)
oLo spune:
Oana: daca te duci regulat la PMI pt vizitele medicale, ai totul trtecut in carnetul de santé. Fa o fotocopie si dupa carnet (noua asta ne-a cerut la prefectura cand am cerut CR, ca dovada ca suntem aici cu copii si ne ingrijim de ei.) Pt bonuri de haine si alte chestii, mergi pe forumul magicmaman.com si cere de acolo la fetele din zona ta. Am vazut destul de des cereri de felul asta ( de ex pt obtinerea de reduceri sau rambursari sau alte chestii)
Lulu: noi am fost luni la Annecy. Poate ne-am intersectat pe drum :D ne-am invartit in jurul lacului si am decretat ca mi-ar place sa stam prin zona... Daca ai vazut doo pustoaice care cereau paine la toata lumea ca sa dea la pasarile de pe lac, sa stii ca erau fetele mele :D
lu.more spune:
oLo, nu n-am putut intersecta : noi eram la Annecy pe 8 aug., marti...
La prochaine fois ?....
Intr-adevar, un oras tare frumos...
..............................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne ». Kyo
oana cretu spune:
oLo, am trimis deja copii dupa toate paginile carnetul lui de sanatate, ca era pe lista cu documente. O sa intru si pe siteul acela sa intreb de bonuri, merci pentru sfat.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST