La France ( 58 )
Raspunsuri - Pagina 20
Chuny spune:
Draga Oana,
Sper sa se termine cu bine nebunia asta si sa fiti printre cei alesi. Scrisorile de recomandare e bine sa fie semnate de cei ce locuiesc in zona si care te cunosc personal. De asemenea, facturile de la cumparaturi trebuie sa vina din zona in care locuiesti. Ma mai gandeam la ceva care sa dea bine la imagine : sa te inscri rapid intr-o asociatie ca benevol (ceva pt ajutorul batranilor sau stiu eu ce... nu ajutorul imigrantilor, ca se zgarie Sarko pe ochi ). Si eventual sa precizezi si sa subliniezi munca ta ca benevol la dosar, ca te implici in viatza sociala. Asa ai putea poate avea si sprijinul unei asociatii, in caz de probleme. Poate gasesti ceva info aici :
http://www.cannes.fr/Francais/astoussolidarite.html#caritatives
Va tin pumnii. As vrea sa cred ca daca rezistati pana in 2007, poate va fi mai greu sa va oblige sa plecati, fiind cetateni UE. E o speranta !
Sibylle 31 +
Pozele mele Poze noi
oana cretu spune:
Sibylle, merci de sustinere! Sper sa iasa cum spui tu. Legat de asociatii, din pacate sunt toate inchise pana la inceputul lui septembrie (vacanta), pentru ca eu sunt inscrisa la ei, nu sa ajut, ci sa ne ajute...Dar am intrebat acum ceva timp, si au spus ca au deja prea multi benevoli, se ofera multi sa ajute. Si am intrebat si anul trecut, pentru Lulu, si acelasi raspuns am avut. Pupici pe burtica! Azi ma duc la halte garderie si sper sa ajung si la secretara de la PMI, sa imi faca ea scrisoare in numele pediatrei, care e in vacanta.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
lu.more spune:
Buna dimineata de la o proaspat-intoarsa dintr-o scurta dar minunata vacanta. Am fost in Savoie, la Méribel, ne-am invartit in jur pana la Annecy (frumos oras...), Tignnes si Chamonix. Am spus coucou Mont Blancului de la distanta, ca mi-am spus ca si daca as fi bogata, din principiu n-as da 50 de euro sa urc cu telecabina... bataie de joc, in fine...
O sa pun si poze dupa ce termin de despachetat.
Care poze nu vor fi la fel de frumoase ca cele ale Michaelei, din Africa. Aici m-ai atins, Michaela, la ce ma doare cel mai tare (Africa...). Fotografiile acelea, nu le-am privit, le-am sorbit... Intr-o zi...
Ce sa mai spun? Felicitari, Aurelia, pentru noul job!!
Imi pare rau ca revin aici si vad obraji inrositi de la diverse palme (date si) primite, persoane dragi care pleaca...
Oana, tinem legatura.
Maria, sper sa mai citesti, daca nu, tant pis, te atac pe email... dar mai usurel, doar ma cunosti.
ABusor, je pense à toi, desi nu s-ar crede, dar nu am fost niciodata vorbareata; am trecut aseara langa Aix revenind din vacanta, si inca o data m-am gandit la tine, vezi?
Plec la despachetat bagaje.
Va doresc o zi frumoasa.
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
aileene spune:
Oana sunt cu gandul si cu sufletul la tine si familia ta cea mica si draga si-ti doresc ca totul sa fie ok , sa te numeri printre cei care vor obtine "les papiers" fara nici o dificultate ! Daca pot face ceva ptr tine , te rog nu ezita , eu voi trece sa mai citesc despre ce si cum , sunt mereu cu urechile ciulite spre tot ce se spune si astept cu nerabdare rezultate bune ptr tine si ptr toti cei care se bat ca si tine ! Micutului tau un special si o unei mamicute fara pereche ! Curaj mult iti doresc !
Maria , imi pare rau ! Chiar daca doar din umbra vei trece pe-aici , eu iti trimit un gand bun si tie , o si mii de -ici ! Pacat !
Fetelor , salutari la toate si mult bine va doresc la toate !
lu.more spune:
Pentru cine vrea :
www.dropshots.com/lumore" target="_blank">Prima mea saptamana de vacanta
Dragii de noi
Kyo
oana cretu spune:
Aileene, merci din suflet, esti o dulce! multi!
Lulu, m-am plimbat si eu o saptamana cu voi datorita pozelor. Un singur cuvant am de zis: superb!
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
Samsara7 spune:
Lulutza, am plin de albastru in ochi de la fotografiile tale.
Hm, daca stiam cum sa procedez, bagam si eu intr-un cuvintel istoriile mele lungi. ramane sa ma invatati cum sa procedez, am stiut odinioara dar am uitat!
Ah, si...Lulu, o sa ne intalnim cat de curand, astapta sa ma un liber! Deocamdata....
Un pupic pentru fiecare dintre fete, stiute si mai putin stiute, prezente sau inca plecate in vacanta, si nu in ultimul rand pentru cele absente care sper ca se vor intoarce la matca ca niste albinute intelepte si harnice la scris!
Un pupic deosebit, tandru pentru Auras dragalas, care e intruchiparea blandetei si care mi-e tare draga! Nu am avut ocazia sa ii spun, asa cum nici lui Emoison ori Nadiei ori altor fete cu care odinioara corespondam, ca nu v-am uitat! M-am luat si eu cu viata, deh!
Michaela
oana cretu spune:
Michaela, pui intre paranteze patrate url="linkul", apoi scri cuvantul care vrei sa iti apara in loc de link, si iar intre paranteze patrate pui /url. Voila, sper ca ai inteles.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
lu.more spune:
Michaela, te astept sa ma anunti!!!
Ma bucur ca va plac pozele mele, trebuie, vorba lui William, sa fii dificil ca sa nu te minunezi in fata unor asa frumuseti.
Dar si Africa...
Eu cu cuvintelul procedez cum nu se poate mai simplu :
In fereastra unde sunt acum si va scriu este o iconita cu un pliculet galbui. Click pe pliculet si urmezi instructiunile :
- in prima fereastra scrii "cuvintelul" si faci OK
- in a doua fereastra scrii adresa de internet unde se gasesc fotografiile. OK si gata.
Asta pentru ca eu nu pricep si nu pot retine atatea paranteze si slashuri, deci de ce sa nu fac simplu cand pot sa evit complicatul???
O noapte buna!
Dragii de noi
Kyo
oana cretu spune:
Merci Lulu pentru informatia asta, care nu o stiam, si chiar ca e mai simplu.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST