mamici de sept-oct2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Detalii mai multe despre biberon la http://www.babybfree.ro/

Mirabela sapt. 31
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Lakioana, dupa ce selectezi cuvantul, dai pe culoare si apoi alegi culoarea, iar inainte si dupa cuvantul selectat trebuie sa-ti apara scrisa culoarea
Aceleasi senzatii le am si eu, ma simt greu, grasa, umflata, urata, parca nu-mi mai vine nimic bine, de abia imi gasesc pozitia in pat....si cred ca pot sa scriu asa la nesfarsit..ma gandesc ca mai e putin si in viitorul apropiat ne vom felicita si incuraja pe aici

Martha 34 weeks
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Eu nu mai inteleg nimic. Generatia noastra pare defavorizata.
In primul rand, daca de la anul alocatia BB va fi 2mil si indemnizatia mamei 6mil rezulta un total de 8mil. Mai putin decat acum aprox 8,4mil (8mil indemnizatia + 340mii parca alocatia) fara sa se tina cont de inflatie, cresterea preturilor, etc.
In al doilea rand, daca stimulentul scade de la 3mil la 1mil doar tot in jos ne ducem, total aiurea.
In al treilea rand, sunt convinsa ca nimeni nu va vedea acele tichete de cresa ca tot in Romania traim.
Si nu in ultimul rand min. sanatatii s-a gandit el intr-o buna zi ca noi, gravidele, nu avem de ce sa mai fim consideartea prioritati. de ce ne-ar trebui noua medicamente compensate sau gratuite??? Si asa din lista analizelor in sarcina, gratuite sunt doar cele foarte ieftine. O glicemie 80mii, fata de un triplu test peste 1mil. Pai nu, cine ma pune sa fac copii? In situatia asta de ce se mai plang ca natalitatea scade???
MA DOARE CAPUL ca traim in Romania !!!!

Sandra 29+ poze

varsta bebe
la mare

Mergi la inceput

Desi toate ne plangem de cate ceva in timpul sarcinii, multe mamici cu care am vorbit au spus ca a fost cea mai frumoasa perioada din viata lor. Eu am avut parte de o sarcina foarte grea, cel putin pana acum 1 luna (iminenta de avort, sangerari, dureri mari, contractii, internari, etc.) dar cand ma uit in urma vad doar partea pozitiva, ce a fost greu am uitat total. Acuma nu-mi vine a crede ca ma simt mai bine, problemele cu greutatea, cu dormitul greu, cu durerile de spate, etc. mi se par floare la ureche si eu zic ca ma simt excelent. O sa-mi fie dor de miscarile lui bebe care de fiecare data ma fac sa zambesc, de rasfatul celor din jur, de vizitele la echo sa-l vad cum arata, daca e bine, cat a mai crescut...
Hai ca am intrat in butoiul cu melancolie destul de devreme... ca mai am vreo 2 luni sa ma bucur de sarcina...

Mirabela sapt. 31
POZE

Mergi la inceput

Mamele cu venituri mari au avantajul salariului daca se intorc la lucru iar cele fara venit o sa primeasca cele 2 mil. O sa vezi atunci cati copii o sa se nasca in mediul rural... pe banda rulanta...

Mirabela sapt. 31
POZE

Mergi la inceput

Daca se intorc la munca, mamicile cu venituri mai mari de 8mil nu au nici un avantaj in afara stimulentului de 1mil (de KK oricum). Salariul nu reprezinta un avantaj -dpdv personal- ci meritul meu, munca mea, nu?

Sandra 29+ poze

varsta bebe
la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Vad ca ne-am tzacanit in grup mai fetelor!
Haideti sa ne revenim, sa ne bucuram de saptamanile putine care au mai ramas din sarcina si sa vedem doar partea frumoasa a acestei perioade!

Cpetrut da, de Colibita din Bistrita-Nasaud vorbesc. Noi mergem peste 2 sapt(sper sa avem timp frumos)....e prima data cand mergem dar am auzit ca e tare fain....
Voi de regula unde va cazati?Sunt multe pensiuni in zona?Da-mi (dc ai timp si chef si vrei)te rog, mai multe detalii(ca esti mai "veche" pe acolo) pe PM!

Ma duc sa ii pregatesc mancarea la Alesio(e in parc cu Ovi)ca vine mort de foame....si plin de nisip!

Pupici!

Ioana(32+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Buna fetelor! Am ramas si eu singurica (doar cu sotziorul), mi-a plecat prietena venita in vizita peste weekend... Da Lullabay am noroc de prietene libere si fara bebei cu care sa ies in oras, dar nu prea am de unde primi sfaturi "la cald" pentru ca eu sunt prima temerara care se incumeta sa faca un BB, prima din grupul meu... Asa ca sfaturi doar de la generatia a 2-a, mama, soacra...
Multumesc de aprecieri! Ramo!
Despre mini-polemica starnita de deschiderea cutiei Pandorei de catre Inni... eu nu cred ca ea sau oricare dintre noi ar prefera acum forma fizica anterioara sarcinii cu orice pretz, cu toate dorim sa ne ducem sarcinile la termen si sa nastem bebelusi sanatosi, si ne doare sufletul pentru fetele de la "Asteptand un ingeras". Dar... ne mai plangem si noi... Sarcina e tot o ipostaza a feminitatii, si inca una esentiala, numai ca presupune niste transformari fizice si emotionale rapide, noi ne putem simti implinite (mai mult la sensul propriu decat figurat) si feminine si oarecum frumoase, dar numai sexy nu putem zice ca ne simtim, in jur vedem fete suple cu siluete unduitoare si noi rotunde ca niste planete si lipa-lipa cu viteza melcului, vorba cuiva... dar... asta e! Rasplata va fi pe masura "chinurilor". Nu cred ca e rusine sa ne plangem si asta nu inseamna ca neglijam multele bucurii ale sarcinii sau ca cerem pedeapsa divina... E vinovata viteza cu care ne transformam, psihicul abia tzine pasul... eu acum cateva luni purtam blugi care acum nici pan' la genunchi nu-mi intra , e normal ca imaginea surprinsa in oglinda sa fie in conflict cu imaginea mentala de sine Totusi, cel mai important e ca suntem sanatoase, si ca bebeii sunt si ei sanatosi!

Eloise 27+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca la mare am vazut o multime de gravidute. din pacate, nu toate tineau cont de recomandarea dr si stateau cu burtica la soare chiar si in orele "interzise"...

Sandra 29+ poze

varsta bebe
la mare
POZA BEBE 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Pe mine una nu ma avantajeaza statul acasa. Daca ma intorc la munca am salariul mai mare +tichete de masa.Sincer nu stiu ce o sa fac ca nici cu cine sa-l las pe bebe nu prea am. Mama e tinara (51 ani)si nu se poate pensiona iar soacra "oha" ca n-am....scuzati expresia.Poate cresa dar nu stiu daca o sa-mi vina asa mic.

Azi vb cu mama cum a nascut ea. Si mi-a spus ca la ea nasterea s-a declansat cu singerare ( i s-au rupt membranele cred) fara contractii sau dureri. Bine ca mi-a spus ca ma speriam daca ma apuca asa. In rest a avut colul intredeschis toata sarcina iar cind sa nasca dilatatie "lipsa" mai mult de 6,5 nu a avut. Ma gindesc cu groaza daca oi semana cu ea. Bine ea a facut sport de performanta si totusi o pun pe seama asta ca avea muschii mult mai dezvoltati sa zicem .Am facut si eu dar nici chiar ca ea.Oricum la ea a durat 10 ore cu mine (nascuta la 8 luni si ceva )si vreo 3 cu sora mea care s-a nascut la 7 luni deci era mai mica ca greutate.

M-am mai linistit cu streptocolul ala B. Am vb cu cine mi-a facut analiza si mi-a spus ca la 28 sapt mi l-a facut doar ca nu a iesit. Ca doar daca iesea imi facea si antibiograma. Dar nu a fost cazul.Acum sa vedeam la urmatoarele analize...pe la sfirsitul saptaminii am zis eu cind intru in 35 sapt.

POZE

Monica 34 sapt

Mergi la inceput