Naturiste si homeopate (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

buna Moni, ai grija cu colesterolul ca nu prea are legatura cu grasimile p care le manaci, tb tratat cu atenti!!!!!

Eu am revenit azi cu o informatie referitoare la extractul de zmeur: in toate site-urile de gemoterapie p care le-am consultat eu in franceza spune ca este un regulator al ambilor hormoni: ceva in genul MACA, asa ca nu va fie frica sa il luati tot timpul CM; unele laboratoare chiar fac experiente sa demonstreze ca e estrogenic nu progesteronic!!!!!! In schimb despre cretisoara scrie ca este puternic progesteronica: de fapt daca se ia ceai de cretisoara pentru mentinerea sarcinii e normal sa fie progesteronica: de progesteron are nevoie organismul in acea faza!!!!!!

E adevarat ca singurul loc unde am citit ca zmeurul e puternic progesteronic este Formula As si imi tare teama sa nu fii fost o greseala de tipar acolo!!!!!!!!

va trimit si voua link-ul dar e in fr. :-(

http://www.feh.be/fsu_rubus.htm

Mikisor ce mai faci??? Azi m-am gandit la tine tot cautand p internet sa cumpar MACA!!!!

pupiceiiiiiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Fetelor,
Vad ca discutati si despre de extractul de mladite de zmeur. Eu dupa FIV, am avut probleme destul de mari (dereglari de ciclu, am avut un ciclu de 49-50 de zile si atunci m-am speriat si am inceput tratamentul). Am luat extract de zmeur fara intrerupere cate doua-trei luni, apoi pauza o luna si iarasi incepeam o cura. Nu l-am intrerupt dupa ovulatie. Si ciclul mi s-a reglat din nou. (Pe langa am mai luat si Mastodynon, deoarece m-am ales si cu un nodul la san.)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

merci Crinuta!!!!

si Livia il recomanda tot timpul CM, dar noua ne este teama sa nu fie prea progesteronic!!!!

pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reghi spune:

buna fetele!
Adimercedes, tratamentul pe care vreau sa-l urmez este:Bu, Vitamina E forte(1/zi), Extract mladite de zmeur(pt. ca am progesteronul mic)si ceai de napraznic. Deocamdata incep cu astea si vad ce se intampla. Sunt tare curioasa sa vad cum imi vine ciclul, pentru ca de obicei ma tine doua saptamani, adica in prima saptamana am destul de putin, ceva maroniu, si abia in a doua imi vine si mie normal. De ovulatie ce sa mai vorbesc, ca nu cred ca mai are cand sa aibe loc.Endometrul este destul de subtire, cam 6,5 mm.Vineri plec la mare si poate cine stie... poate venim 3.Va pup dulce si va tin la curentA, si multumesc ca m-ati trecut in lista de naturale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Mariee,merci mult dar pe cuvint ca nu mai stiu care dinaceste plantute imi fac bine sau nu.Eu,am inlocuit Vitexul cu Maca,poate face si asta o minune.De ML.de zmeura ,chiar nu stiu exact ce sa spun,eu il luasem tot timpul,acum il iau pina la ov.ca asa au spus unele fete c-ar fi bine.Chiar nu mai stiu ce si cum ar fi bine,poate de aici mi se trage tensiunea ,ca m-am zapacit de cap,toata ziulica cu ochii in calculator sa ma doc. de plante si despre voi daca sunte-ti bine.Mai fac si eu o gluma dar chiar c-am devenit depedenta de acest site.
Reghi sa dea D-zeu sa vi cu multi bb,apa sarata face bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reghi spune:

Chivuta,iti multumesc mult, sa ne dea la toate DD un copilas dragalas.Am auzit ca pentru tensiune mare mai e bun si ceai de paducel. Va pupacesc pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Salutare tuturor fetitelor,viitoare mamici!!!! Zic bine,daaa?
OK,eu sunt proaspat intoarsa de la Sovata,unde am facut tratament 2 saptamani.Nu stiu ce si cum va fi,oricum mie nu mi s-a parut un tratament agresiv deloc,asa ca depinde mult de organismul fiecaruia daca vrea sau nu sa reactioneze.Apropos de naturale si homeopate,nu stiu daca mai sunt in randurile voastre pentru ca am scapat la Dostinex.Din pacate mi-am facut analiza pt,prolactina si in Z5 cand dafapt nici nu este relevanta pt.a afla o val.maxima eu o aveam 1082 (limite normale 123-620).M-am suparat tare ,tare sunt dupa 4 luni de Mastodynon neintrerupt dupa 14 pastile de Dostinex luate in febr.(dupa Dosti a scazut prolactina de 60) Si acum din nou dezastru....Sint la fel ca LaviniaNpe care o salut si ii transmit sanatate.Cred ca solutia este un tomograf-poate este problema la mansarda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

tzuca bine ai venit, poate face DD vreo minune si ramai cat mai repede ... Doamne grea asteptare!!!!

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mariee multumesc ca ai intrebat de mine . Intru mai rar si numai de la servici pt ca de acasa nu mai pot.
Chivutamonica si eu am colesterolul mare si nu-mi plac deloc grasimile. Imi plac lactatele mai grase:cascaval, branza Feta, iaurt. Acestea sunt cele mai periculoase si ca sa reduc semnificativ colesterolul am renuntat la ele pt iaurtul light. Eu nu sunt grasa rau am 1.70 si 59kg dar am metabolismul f prost(o usoara hipotiroidie). Mai iau vit C cu eliberare controlata 2/zi de la Calivita si mananc f multe legume si fructe. Nu e de joaca cu colesterolul si tu cum spui ca ai si tensiunea mare tb sa iei in serioas pb.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Salutare tuturor fetelor naturiste si homeopate!

Fetelor poate ma primiti si pe mine si ma treceti pe listuta fetelor naturiste...m-am saturat de medici si medicamente.
Am tot citit si recitit ce a-ti scris voi aici despre ceaiuri si tincturi...acum incerc sa-mi fac un plan ce sa iau si cum sa iau.
AM PROLACTINA MARE....tocmai mi-am refacut analiza si mi-a iesit dublu VALOAREA 44 iar VN=1,36-19,6 asa ca va dati seama ca sunt cu nervii la pamant.
a-ti spus ceva de MASTODYNON unde gasesc asa ceva?
TZUCA te salut si te pup...bine te-ai intors de la sovata
lasa ca-ti ajuta DD sa ai un BB cat de repede....poate chiar de luna viitoare ..am inteles ca e foarte bun tratamentul de la sovata si da rezultate bune.
ORICUM CU PROLACTINA SUNTEM IN ACEEASI OALA...nu este necesara tomografie pt ca eu am fost la dr GHERVAN CRISTINA de la cluj(endocrinolog foarte bun)si mi-a spus ca numai in cazul in care este de la 4 ori mai mare decat limita max atunci pot fi probleme mai mari pe hipofiza

eu sambata plec la sovata si uite ca nu mai vin rushii si nu o sa pot face tratament daca sunt acolo la CM.

TZUCA poate imi scri pe forumul de sovata cum a fost si poate mai imi dai unele detalii...apropo sa intors si PUSSI a zis ca sa tot uitat dupa tine dar nu si-a dat seama cine esti.

LAVINIA.

Mergi la inceput