Naturiste si homeopate (20)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

mariee am sa incerc si cu asta daca zici ca face bine. In afara de aspirina ai mai luat ceva? Doar de la asta ti-a crescut?
Mie mi-a dat trombo ass dar dupa IAS , una la 2 zile. Nu mi-a zis pentru ce si nici n-am intrebat.
Ai luat pana-n ovulatie sau pe toata perioada ciclului?
merci,

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

Mie mi_a prescris tot CM si sa nu opresc decat cand spune ea (atunci cand e sarcina tb oprita de fapt!!!).

p forumurile de discu din Fr. am citit ca multi Dr. o prescriu imp. cu Vita E pana la ovulatie pentru ceeasi pb: endometru!!!! Vita E face bine si la E2 de fapt!!! Dar cred ca tu iei deja in trat. lui A.!!!!

Despre prescriere Trombo Ass la gravide :

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=49204

pupiceiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

CRISS_bbc,
exact in aceasi situatie sunt si eu;sterilitate secundara,un chist pe ovarul sting,care l-am purtat citiva ani buni si cu ajutorul tratamentului nat.{extras sau mladite din zmeura}a disparut.Acelasi trat. mi la dat si mie medicul cu Duphaston dar nu ma ajutat ,poate tu ai noroc.
asa ca ai incredere si cu D-zeu inainte.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor, va multumesc pentru raspunsuri. Acum mi-e clar ca dupa ce incep AC este exclus un tratament naturist si nu mai am la dispozitie decat cateva zile pana atunci, asa ca... probabil voi cauta AC numai pe baza de progesteron, dar sincera sa fiu mi-e cam teama sa incerc pentru ca am vazut ca fetelor pentru pregatirea FIV li s-au recomandat numai AC combinate... si apoi la dozarile hormonale progestronul mi-a iesit maricel, dar in limite. Nu prea inteleg ce e cu durerea asta de sani, mai ales ca toate analizele hormonale mi-au iesit foarte bine, poate este o perioada mai stresanta pt mine, o mica dereglare, cine stie... Sper sa scap dupa ce incep AC, desi 'in tinerete' cand am luat nu mi-au facut bine deloc.

Pupici tuturor si spor la tratamente!

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_bbc spune:

[red]Draga Chivutamonica[/red], multumesc pentru incurajari! Drept sa spun, si eu am mai mare incredere in tratamentele naturiste, si de aceea nu am vrut sa ma bazez doar pe tratamentul dat de dr. Sper sa am rezultate bune cu ceea ce am inceput sa iau.Oricum acum am convingerea ca pot sa iau si trat naturist in acelasi timp cu Duphastonul.Sa vedem ce se mai intampla! Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reghi spune:

Chivuta, imi pare rau sa-ti spun, dar lemnul acru nu s-a inventat inca, dar mai stii, poate apare si asta odata si-odata si iti rezolva si tie problema, deocamdata mai transfera cateva kg. pe la mine.
Cris_bbc, mergi pe incredere pe naturist ca e mult mai bine decat sa iei numai medicamente, care cateodata iti mai fac si rau si dai din una-n alta.
Va pupacesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

mlaly, criss_bbc, bun venit in randurile noastre . Va doresc si eu multa sanatate si rezultate rapide... Sa imi spuneti daca vreti sa va trec pe listuta noastra.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

FEtelor, intru si va citesc regulat, dar tot la ore foarte tarzii. Pentru ca nu am mai zis nimic cam de multicel, intru si eu la raport:
- mai am 4 sedinte de acupunctura - nu am apucat sa le fac si o sa va spun imediat de ce
- medicamente nu mai iau decat MACA (6 capsule/zi) si ulei de peste (2 capsule/zi) si ma simt bine. Ovulatia cred ca s-a petrecut pe la ziua 18, numai bine, ca atunci a venit sotul meu acasa - el a schimbat serviciul, a trecut mai mult spre consultanta si in prima saptamana a trebuit sa stea in Melbourne. Am fost si eu si am ramas acolo doar o noapte, apoi am venit acasa.
- azi sunt fix in ziua 32, dar avand in vedere ca ovulatia s-a intamplat candva in jurul zilei 18, cred ca pot sa ma astept la rusi candva pe la ziua 36 sau dupa. Oricum, azi plecam intr-un mini-concediu la Perth impreuna cu prietenii nostri si stam acolo pana duminica dupa-amiaza. Sper sa avem vreme buna si sa ne distram bine.
- saptamana trecuta am facut un curs intensiv pentru agenti imobiliari si am inceput altul in contabilitate primara (MYOB). Eu am hotarat ca nu imi pun mainile in san si stau sa astept bebe. CA e demoralizant sa traiesc de la o luna la alta. Poate ingerasul care va veni intr-o zi vrea sa ma vada activa si pregatita pt el/ea din toate punctele de vedere (nu numai sanatatea pe care o discutam si rasdiscutam aici). Asa ca am hotarat sa imi deschid orizonturile si sa fiu implinita inainte de a veni bebe, tocmai pt a-l/o putea primi cum se cuvine si aprecia din plin.
- de luni ma apuc de dieta cu supa si disociere, aici se numeste KickStart Diet. Vreau sa dau jos cateva kg. O sa va tin la curent cu evolutia mea in directia asta.
- am continuat cu sportul, cu cateva exceptii cand mi-am gasit motive sa nu merg afara. Insa am trecut de la jogging spre plimbare in pas f alert, powerwalking, ca simteam ca nu am energie sa alerg. Insa powerwalking pe aceeasi distanta are aceleasi efecte.
- vrem sa ne deschidem un magazin online, o sa va spun exact despre ce e vorba cand am mai multe detalii.

Asa ca ma tin ocupata, fetelor si incerc sa fac din toate cate putin si sa ma bucur de viata. Asa cum unele dintre voi ma stiti, sunt optimista, incerc sa vad partea pozitiva si sa incerc sa folosesc atuurile pe care le am pentru a expanda partea pozitiva cat de mult .

Va pup, va tin pumnii la toate, sa aveti un weekend superb!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

adimercedes,Bravo tie,
ma bucur si eu odata cu tine pentru tot ce faci sa-ti ocupi timpul asta care asa cum spuneai ne face sa ne gindim mereu la bb,el vine atunci cind nu ne gindim.Chiar ma bucur crede-ma ce n-asi face si eu sa-mi mai treaca timpul.Chiar acum am venit cu sotul de la plimbare ,am fost si noi in parc,am facut citeva ture si ne simtim mult mai bine.
Adi,sa-mi spui daca acumpuntura te-a ajutat si te rog mult sa-mi scrii si mie dieta KickStart,ca e cazul sa mai dam si noi putin jos din Kg.Sa nu uiti!
si eu iti doresc un week-end foarte placut si plin de sanatate.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Gata si luna asta.Au venit rusii si de data asta, nesuferitii.Am sperat pana in ultimul minut ca poate nu mai vin desi toate semnele imi spuneau ca o sa vina.
Asta e, nici macar nu mai sunt disperata.Mai nou senzatia de disperare e cu 4 zile mai repede de prima zi de ciclu.
Am inceput o luna noua plina de speranta si incredere.
Cu Dumnezeu inainte , altceva nu am ce face.
Oare Branca ursului nu ar trebui luata toata luna?Pe sticluta scrie asa:
Atentie: Tratamentul cu Branca Ursului se mentine minim o luna; pentru afectiunile cronice minim 3 luni.

ali

Mergi la inceput