Endometru,ovulatie,monitorizati,TB,gravi 133

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Sheritra: tare faza cu tiganul. Mi s-a intamplat si mie odata la Giulesti, sa vad 2 tigani mai in varsta veniti cu fata lor si cu ginerele (care avea probleme) si vorbeau cu Moisa ca pe ei nu ii intereseaza, platesc oricat, numai sa le ramana fata insarcinata (erau veniti pt. IAD).

oanabbb: luna trecuta in iunie am facut HSG, as fi facut IAD imediat dupa, dar nu am avut foliculi (desi bagasem menogon!!!), asa ca am stat pe tusa si luna asta iata ca a fost mai bine. Se zice ca dupa HSG, daca rezultatul e ok, in primele 3 luni se ramane f. repede insarcinata

Primele mele teste - http://community.webshots.com/user/Tabitha_Dara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

iiiiiii,TABI...cred ca ma bag...poti sa.mi zici la cine ai facut si cat ai dat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, multumesc de incurajari. Deja ma apuca tremuratul pt ca in vreo ora aflu care e treaba.
Nu mi-a raspuns nimeni daca stie careva un medic la giulesti pe nume Sadi si care are clinica o particulara. As vrea sa il sun dupa ce iau spermograma si sa il intreb ce analize sa fac in luna august ca sa ma duc cu toate la el pt a nu face mai multe drumuri, mai ales ca el in august este in concediu.
Frumoase fazele cu tiganii.
OANABBB incerarca si un test de sange. Macar asa stii ce a fost si poate daca a fost sarcina te duci sa te curete putin
Intru peste vreo ora sa va spun cum a iesit analiza

catalina

Mergi la inceput

uuuuuuuuuuuuu,CATTY,nu la curatat!

vai de capu meu...nu mai trec io repede,,sper...prin asa ceva.brrrrrrrr.

Mergi la inceput

OanaBBB stiu cat de urat este la curatat. Acum 4 ani cand am pierdut copilul pe sistem nervos (nu voi mai intra acum in amanunte) si sotul meu avea meningita si era la Matei Bals internat, m-au curatat vreo 6 zile la Colentina si imi faceau antibiotice in venele de la picioare ca era vara si cald si eu nu vroiam sa stie sotul meu.
Nu doresc la nimeni sa fie nevoita sa se duca sa o curete si nici tie nu iti doresc asa ceva, dar decat sa dai in alte belele...... Parerea mea.
Imi puteti spune pe limba mea ce inseamna HSG, mai ales ca de azi incepand sunt in plin proces de fertilizare? Si sa nu radeti de mine, va rooooooooogggggggggggggg.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Catty eu stiu ca e o procedura prin care ti se introduce o substanta de contrast prin uter (asa parca stiu) astfel incat sa faca vizibile trompitele, astfel se observa daca sunt infundate ( si de multe ori kestia asta ajuta si la desfundat).

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

catty;HSG=histerosalpinografie,iar Laura,ti-a explicat fff frumos in ce consta procedura;prin ea se constata permeabilitatea trompelor cu ajutorul substantei de contrast.Este destul de durerosas insa cu sanse mari de a ramane gravi dupa ea

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

CATTY ,uite TABI,INGERAS si multe fete au ramas dupa hsg.e cum a zis LAURA,si cica mai indeparteaza unele aderente...

eu ma gandesc sa o fac si pe asta...mai ales ca iti spune in final daca ai trompele infundate sau nu.sa stii cu ce te lupti.

Mergi la inceput

Multumesc fetelor,
Am trecut eu prin chinuri groaznice in viata mea pana acum, asa ca aceasta procedura daca trebuie facuta o sa o fac.
Nu mai pot, in vreo 20 de minute aflu rezultatul spermogramei. Da Doamne sa fie buna si eu sa fiu cea "defecta". Mi-ar fi mai usor asa pt ca daca sotul e de vina imi va fi ffffffffff greu sa ii explic si sa il fac sa mearga la doctor.
Dar pana la urma cum vrea Dumnezeu.
Va tin la curent

catalina

Mergi la inceput

zis si facut!l.a, sunat pe dr si i.am spus ca vreau hsg.

mi.a zis ca e pana m,iercuri in spital.eu sunt z 1.miercuri ar fi z 6.nu e prea bine...cm meu e mai lungut ,si atunci ar fi ultima zi.

dar daca nu mai curge marti ,si consider ca e ok...a zis ca pot sa.l sun si seara...si imi face miercuri!
vai ce bine ar fi!!!da cm meu o sa.mi faca sigur faza si o sa se lungeasca putin..............................

Mergi la inceput