Endometru,ovulatie,monitorizati,TB,gravi 133

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Catty si nu-i baga in seama de scarbe, luna urmatoare le aratam noi cat timp ne cresc burticile!
Suntem tinere, frumoase, dorite si puternice!
Si cand va veni timpul fiecareia, vom fi cu bebei de mana!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

gata,s.a dus si ultimul meu simptom...
temp e acum 37.0.de obicei la ora asta era ceva mai mare.

oare ce sa fac sa.mi v ina odata?ma gandesc daca m.am lipit de o noua amenoree...ca m.am luptat 2 ani si ceva cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

INTREBARE...

DACA in z 16....endo 12mm,foliculul 14mm.
este posibil sa fii ovulat mai tarziu de z 19?
se poate ca intarzierea sa fie de la o ovulatie tarzie?
ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

oana: sa stii ca e fff posibil sa fi ovulat mai tarziu, chiar prin Z21 as zice eu... mergi la dr

catty, tabi, sheri: daca si maine iese clear blue slab pozitiv (ar fi al 3-lea!), sapt viitoare merg si eu la eco sau/si test sange

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna dimineata,fete dragi!
Despre mine:z 37,TB=37.2(de vreo 3 dimineti,de fapt de atunci am inceput s-o mai masor),de sambata dimineata usoare scurgeri bejulii,rozalii,portocalii,oricum nimic care sa semene cu scurgerile maronii ce preced menstruatia,sin u consistente ca un mucus,ci mai mult apoase.De azi nu-mi mai curge nimic!
Pipi,cred ca din 5 in 5 minute,in timpul zilei,noaptea cred ca 1-2 ori!
Sanii abia de azi au inceput sa ma jeneze!
Nu stiu ce sa cred,luna asta doctoral la care merg mi-a spus ca nu am ovulatie,ultima monitorizare am facut-o in z 17.Ma gindesc,daca am avut ovulatie tirzie,foliculii nu cresc mai mult dupa z 17-18(presupunind ca ovulatia a fost in z 23-24)?Daca in z 17 erau de 11 mm,ma gindesc ca in 6-7 zile se faceau si de vreo 21-22 mm?
Endometrul era bun,10mm.
De 3 saptamini sunt pe tratamentul cu miere si pollen,laptisor de matca,macca,propolis si ceaiuri combinate.Oare sa fie vreo intirziere datorata tratamentului?
Nici nu vreau sa-mi fac iluzii,dar nici in incertitudine sa stau!
Voi ce-ati face?
TEST, o sa-mi spuneti toate!!
Mi-e frica sa-l fac!
Cred ca mai stau citeva zile!Oricum,ovulatia cel mai devreme am avut-o prin z 22,daca nu mai tz!
Va pup pe toate si sa auzim doar de II!
Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzontzonel spune:

Teodora Cum te descurci cu tratamentul cu ? E greu sau t-ai obisnuit cu el? Din cate am citit pe net d-l A. zicea intr-un articol ca "produsele apicole produc un fel de ovulatie care inainte femeia nu o avea". Nu stiu exact ce inseamna dar poate totusi ai ovulat mai tarziu si acuma esti gravi. Faci tartametul exact cum ti l-a prescris sau nu prea reusesti? Prin august o sa-l incep si eu asa ca mi-ar prinde bine o veste buna de la tine.

Fetele am si eu o intrebare. Daca apare "albusul" acela ca la carte sigur se produce ovulatia? Temp. bazala nu mi-am luat-o niciodata dar am urmarit mucusul. Ciclul trecut a fost lung de 61 de zile. Prin ziua 14 si in ultima perioada am avut albusul asa cum trebuie dar sunt nelamutita: am ovulatie sau ba... Test de ovulatie nu cred ca ar ava rost sa fac pt ca am PCOS si e f posibil sa iese fals pozitiv iar la monitorizari deocamdata nu am cum sa merg. Voi ce parere aveti despre "albus"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Tabi felicitari!!! Ti-am vazut testele si sint clar teste de graviduta. Te asteptam pe la "Mamici de martie-aprilie".

Monica 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Teodora: totul este posibil. Eu zic sa risti un test maine sau poimaine dimineata, rau nu are ce sa iti faca. Uita-te la testele mele si poate prinzi curaj.

monica_b: m-as bucura enorm sa fie sarcina si prinsa unde trebuie. Multumesc pentru sustinere. Saptamana viitoare voi sti mai clar ce si cum. Sarcina usoara in continuare.

Primele mele teste - http://community.webshots.com/user/Tabitha_Dara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

tzontzonel: in general aparitia albusului indica faptul ca in urmatoarele 2-4 zile are loc ovulatia. Insa se poate intampla sa ai ovulatie fara sa fi aparut albusul, precum si inversul: sa apara albusul, dar sa nu fie ovulatie. Cea mai concludenta metoda este ecografia. Pupici

bubuleana: tinem pumnii, da?

Primele mele teste - http://community.webshots.com/user/Tabitha_Dara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

tabi: si io tin pumnii la tine sa fie bebe la locul lui, desi sunt sigura ca asa e altfel nu se pozitivau testele atat de repede si asa de frumos

tzontzonel: iubita, tu ar trebui sa faci niste analize hormonale si sa-ti dea un dr endocrinolog un tratament pt ca la un CM mai mare de 35 zile nu prea ai ovulatie si dereglarile sunt la ele acasa...din pacate...ai grija de tine

bubuleana

Mergi la inceput