Azoospermie - cap 4 -

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

MickeyD,
Unde ai facut FIV si a reusit din prima?Rezultatul spermogramei care a fost?Inteleg ca Azoo, dar ceva gigei ti-au gasit!Dar mai bine citesc arhiva si apoi pun intrebarile......
Te felicit si iti multumeste o azoo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Miki, iti multumim ca ne-ai adus-o pe MickeyD aici, la azoo sa ne impartaseasca din experienta ei.Ce vreau eu sa aflu , este legat de FIV.Unde, cum , cu cine, la a cata incercare, etc.
Pup toate azoo, chiar daca unele nu au mai dat niciun semn de viata...nu ne-au mai vizitat aici...am ramas cam singurica....noroc cu Miki,Petit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mickey D iti multumesc ca ai intrat din nou la ac subiect pt a ne da speranta. Te felicit inca odata pr bb Alexandra si iti doresc ca in februarie FIV-ul sa fie cu urmari fericite.
Dupa cum vezi suntem multe fete aici la azoo si as vrea sa ne mai povestesti si de alte cazuri fericite pe care le cunosti.
Sotul tau a mai repetat spermograma? Tot azoo a iesit? Tot cu dr Dracea vrei sa faci FIV-ul?
Eu nu am mai auzit de analiza din urina pt a vedea dc sunt gigei acolo. Unde ati facut ac analiza si cum se numeste? Pe forum nici o fata nu a mai vb despre ac analiza.
Eu saptamana viitoare voi ajunge pt prima data la dr Dracea si am emotii mari.
Te si te mai asteptam

Miki

Barbye are nevoie de noi.

Mergi la inceput

Nucutza am intrebat-o pe bioloaga de Royal Gelly si mi-a spus la fel ca Mickey D ca e f bun pt barbati dar.... cand i-am spus ca ii dau si Multi Maca , Panax Ginseng alternat cu Tonotil N a zis sa-i dau Royal Gelly dupa ce termina Multi Maca. Adevarul e ca Maca regleaza hormonii si nu e bine sa ii mai dau si altceva (contine si ea alte 8 plante). Ii ajunge ce ii dau acum. O sa faca 3 luni schema asta si apoi o sa vad ce schimb. Mai intreb un biolog astazi si iti spun si parerea ac.
Tu ai reusit sa-l convingi pe sotul tau sa ia Multi Maca de acum? I-ai si Panax Ginseng care e fiole si sunt dulci. Sunt sigura ca o sa-i placa. Tb sa ia cel putin 3 cutii una dupa alta. (11 RON cutia) Al meu se stramba tot la pastile dar Tonotil N si Panax Ginseng ia pt ca sunt dulci. Offf , si barbatii astea, tb sa-i tratam ca pe bb . Dc se poate siropuri delea cu gust de capsuni sa le dam ca pastile nu vor. Imi storc creierii ce schema sa-i fac. A, si am uitat ceva. Eu ii fac des salata de telina cruda amestecata cu putin ulei de masline si otet de mere. O seveste ca acritura la felul 2 si a zis ca-i place dar dc ii spun ca e buna la gigei o sa zica ca nu-i mai place. Asa ca... nu-i spun .
Pupici,
Miki

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Mikishor, oare nu esti maritata cu al meu? Ca parca-mi vorbesti despre al meu. O fi bigam, cine stie?
Acum aplic alta strategie: inainte ii mai spuneam ca sunt pt. stomac, ca al meu are pb. cu stomacul, dar s-a prins. Acum am sa-i zic ca sunt pt. prostata si rinichi, ca fratele lui are pb. cu rinichii si ca sa previna, ii dau buline. Tot asa face si al meu, ia tot ce-i dulce sau tot ce-i place, da daca-i zic ca pt. gigei, nu-i mai place. Daca s-ar inventa vreo ciocolata pt. gigei, as fi fericita. Imi vine sa i le pun in ciorba! Am sa-i iau si fiolele alea de care zici, sa vedem ce o sa iasa.

Mergi la inceput

Nucutz Multi Maca chiar e buna pt prostata. Si desteapta pofta de . Cred ca o sa-i placa efectul si dupa aia poate iti cere el singur.
Off topic: Al tau e tot scorpion? Dc da, poate vb de ac persoana si sa-l indopam cu ac schema.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Miki, nu e scorpion, e rac, tot cam pe acolo.

, fetele, vreau si eu sa ajung la cel mai bun urolog din lume, glumesc, desigur. Din Bucuresti. Nu mai stiu pe unde am citit pe aici de unul cu D, parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Buna fetelor,

Va sarut cu mare drag si multa speranta!
Miki si Mickey D va multumim din suflet, n-o sa uit niciodata seara asta in care mi-a reinviat speranta...
Poate ca nu va fi si la noi aceeasi problema dar cel putin am invatat ca nu trebuie sa renunti la lupta
Proba din urina se ia pt a se verifica daca azoo nu e data de ejaculare retrograda: adica in loc sa iasa afara, sperma se duce ... in fine nu stiu exact unde (mi-am pierdut indemanarea anatomica) si astfel apare in urina. Asta ne-a pus si pe noi dr. S sa faca, in urma tuturor controalelor si ecografiilor el zice ca aparent e ok si ca e inexplicabila azoo.
Miki - Tonotil pt ce e ? eu il luam intr-o vreme ca sa slabesc :-)
Ok, deci Multi Maca e mai tare decat Maca ? Deci ne intoarcem si la Panax Ginseng ...
Si eu le pup pe toate fetele care ma asteapta chiar daca vin rar :-)

PisiX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MickeyD spune:

Deci ...
Incerc sa citesc din urma, sa ma pun la curent cu situatiile voastre dar din pacate nu prea am timp :) Fara sa ma plang cred ca am cel mai activ copil cu putinta. Nu sta o clipa!
Cel mai bun urolog este Dr. Damian. El are consultatii la Clinica de la Giulesti dar e medic la Spitalul Panduri (parca). El l-a operat pe sotul meu dar a venit special la spitalul Giulesti doar pentru asta.
Chestia cu urina a explicat-o pisix foarte bine. Uneori exista aceasta posibilitate ca gigeii sa ajunga pe alte cai in urina si atunci nu mai e nevoie de acea biopsie testiculara ci se ia materialul necesar chiar din urina. Evident cu un tratament premergator cu bicarbonat de calciu care sa scada aciditatea urinei (care de fapt se ia si inainte de astfel de analiza) Pentru ceva de genul asta pe noi ne-a ajutat foarte mult Dr. Matei de la Spitalul CFR2 O tipa extraordinara care i-a facut nici nu mai stiu cate spermograme sotului meu ca sa nu mai vorbesc de analize de urina.
Deci da, el a facut mai multe spermograme, la diverse laboratoare, si la toate rezultatul a fost acelasi Azoospermie, mobilitate 0 ... de fapt totul era ZERO.
Foarte importante sunt analizele genetice. Pentru ca daca acolo e o problema ... degeaba fac saracii orice tratament. Nu stiu in ce stadiu sunteti fiecare dar ... sa-si faca neaparat analizele genetice.
Noi am reusit din prima incercare. Medicul urolog, ca si Dr Cocei (embriolog) nu au fost prea multumiti de "materialul" cu care au lucrat in final dar am avut 4 embrioni care s-au dezvoltat si i-am pus pe toti. In plus totusi toate analizele mele au iesit foarte bine.

Pupici la toata lumea
Am fugit la treaba dar ... raman pe aproape.
MickeyD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

A, si inca ceva :o fata din arhiva scria de spermatozoizi nematurizati
Ei bine, acum in strainatate se face FIV si cu celule precursoare. Deci fetelor, pana la urma oricat de greu si de scump ar fi ...te gandesti ca pana la urma iti vinzi si casa sau te imprumuti pana-n dinti si tot o s-o facem, nu ?

PisiX

Mergi la inceput