Azoospermie - cap 4 -

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Petit,
Anizo -fr. aniso-care inseamna "fara".Cred ca vrea sa insemne fara spermatozoizi.E doar o parere.Sper sa fie cuvantul gresit si sa ai un alt rezultat.
Pupici.Nu dam inca de dr S...mai avem 3 zile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Buna fetelor,

Am citit tot ce ati scris cu sufletul la gura in speranta ca voi da de ceva vesti incurajatoare sau chiar de vreo graviduta...
Imi propusesem sa fac o pauza cu cititul pt ca boceam prea tare si sotul meu mi-a spus ca sunt prea implicata si in plus toata framantarile si lacrimile mele il fac sa se simta vinovat.
Dar mi s-a facut dor de voi ... In plus, chiar speram la vesti entuziasmante si am riscat o repriza zdravana de plans in speranta ca voi vedea "luminita", gandind ca mai rau decat sunt acum ...nu se poate.
Evident, am inceput cu un plans sanatos (cred ca aveam nevoie sa ma mai descarc) dar m-am reintors in stadiul "e incurabil ... nu vom reusi niciodata".
Miki, jos palaria, vad ca esti constanta pe directie si din ce in ce mai informata ... Sper ca toate lucrurile despre care ai citit sa-ti foloseasca si sa-ti implinesti visul pana la 31 ...
Si eu visam pana la 30 dar ...haide ca incep iar ...
Tot mai visez sa descopar pe vreun site in strainatate ca s-a inventat ceva care ne poate indeplini si noua visul. Dar se pare ca nu mai sper decat la un miracol pt ca pe la dr. S nu am mai fost.
Va pup pe fiecare in parte si va doresc ...incredere !

PisiX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pisix de informat ma mai informez dar de facut investigatii ioc . Puiu meu, eu am depasit de mult 31 , am 36 . De luna asta imi schimb dr si il car si pe al meu dupa mine. Tratament nu a facut pana acum dar am inceput sa-i dau TonotilN si PanaxGinseng alternate 10 zile una apoi 10 zile cealalta. I-am comandat si Multi Maca de la FLP pe care o sa o ia mereu. Multi Maca contine mai multe plante si decat sa inghita un pumn de naturiste o inghite doar pe asta.La S nu am ajuns si se pare ca e imposibil de gasit acum deoarece e ocupat cu un proiect tv. Deci nici eu nu stau pe roze dar de citit citesc. Iar sotului nu-i mai spun orice aflu pt ca am obs ca mai mult il sperii si mai bine tac.

Miki

Barbye are nevoie de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

miki-maca, vad ca ai evoluat: de la maca ai urcat la multi maca. Zi-ne si noua de unde, tot de la innovatics? Si cam ce plantute mai are prin ea; ca eu am aceeasi pb.: cind vede o sacosa de plante si hapuri si tincturi, face scandal si refuza sa le ia.

Mergi la inceput

Da Nucutz, am evoluat .
Multi Maca de la FOREVER LIVING PRODUCTS:

Secolul XX a fost secolul vitezei, secolul în care trăim este al supervitezei. De fapt multe dintre experiențele pe care le avem sunt în aceste timpuri la superlativ, în egală măsură cele bune și cele mai puțin bune. Când viața noastră se transformă într-o alergătură contra cronometru apare stresul, iar odată cu el oboseala. De la oboseală la... somn nu e decât o lungime de braț și când pentru a dormi întoarcem spatele omului pe care ni l-am ales ca suflet pereche atunci e... într-adevăr problematic. Cum facem să ne păstrăm sau să ne recăpătăm energia pentru cuplul nostru, atenția și atracția pentru persoana iubită, cum ne menținem și ne sporim pofta de viată?
FOREVER LIVING PRODUCTS are o nouă surpriză pentru noi, un nou produs de calitate excepțională, cu proprietăți deosebite. Acest produs se numește FOREVER MULTI – MACA. lată câteva informații despre valoroasele componente pe care le conține.:

Maca ("ginseng peruvian", desi nu are nici o legatura cu ginsengul) se folosește, la fel ca acesta, pentru creșterea vitalității, a energiei, a rezistenței, pentru sporirea dorinței sexuale, a libidoului și creșterea performanței sexuale.
Contine proteine, carbohidrati, acizi grasi
Creste vitalitatea, energia, rezistenta, libidoul, performantele sexuale, stimuleaza spermatogeneza si ovulatia
Intareste sistemul imunitar si armonizeaza functiile generale ale organismului
Intarzie schimbarile hormonale datorate imbatranirii
Reduce simptomele premenstruale (balonare, crampe, instabilitate emotionala)
Ajuta sistemul endocrin si favorizeaza producerea hormonilor necesari de catre ovar si alte glande endocrine (suprarenale, tiroida, pancreas)
Utila sportivilor pentru sporirea energiei, rezistentei, performantei sportive, ca o alternativa sigura si sanatoasa la anabolizante
Tribulus terrestris (coltul babei, planta originara din Australia)
Contine polizaharide, saponide, steroli, flavonoide, acizi grasi, taninuri, saruri de potasiu
Proprieteti antiinflamatoare, diuretice, afrodisiace, antilitice, tonice
Mareste productia de testosteron
Recomandata in caz de urolitiaza, mictiune dureroasa, incontinenta, gonoree, vertij, neurastenie
Muira puama (lemnul potentei, arbust originar din Brazilia)
Contine alcaloizi, acizi grasi, taninuri, uleiuli volatile, rasini, lupeol (derivat alcoolic ciu proprietati antiinflamatoare, analgezice si antiseptice)
Afrodisiac, tonic sexual, tratarea epuizarii nervoase si depresiei, previne nevralgiile si tulburarile sistemului nervos, indigestia, tulburarile gastro-intestinale; amelioreaza durerile menstruale si a starilor neplacute de la menopauza; indienii sud-americani o folosesc in tratarea reumatismului, disenteriei, paraliziei, boalei beri-beri
Catuaba (planta originara din sudul Amazonului, Brazilia)
Fortifiant al sistemului nervos, stimulator al libidoului; intareste organismul oamenilor cu stare generala de oboseala si ii ajuta pe cei cu tulburari de memorie
Arginina
Aminoacid neceasar pentru functionarea glandei pituitare, pentru secretia si sinteza hormonului de crestere de catre glanda pituitara
Ajuta la tratarea infertilitatii masculine, la raspunsul imun si vindecarea ranilor, la metabolizarea grasimilor, tonifica tesutul muscular, imbunatateste tonusul fizic si mental
Saw palmetto (palmierul fierastrau sau palmierul pitic, originar din America de Nord)
Folosit in tratarea tulburarilor aparatului genito-urinar
Folosit in tratarea hiperplaziei benigne a prostatei (BPH)
Pygeum africanum (originar din Africa)
Contine triterpene, acizi grasi, esteri ai acidului ferulic
Folosit in tratarea hiperplaziei benigne a prostatei (BPH), prostatita, infertilitate masculina, impotenta
Coenzima Q10, substanta prezenta in toate celulele organismului
Contribuie la scaderea tensiunii arteriale, deci reduce riscul atacurilor de cord si a bolilor cardiovasculare
Antioxidant, stimuleaza raspunsul imun al organismului, intarzie imbatranirea
Natto (soia fermentata)
Are efecte anticoagulante, previne atacurile de inima, atacurile celebrare, senilitatea
Are efecte anti-imbatranire
Previne cancerul, osteoporoza, obezitatea
Imbunatateste digestia si previne bolile intestinale cauzate de agenti patogeni
Are efecte antibiotice
Bogat in vitamina B12

Pe ac o recomanda si dr S. Mie reprezentantul FLP mi-a recomandat si Royal Gelly dar nu stiu ce sa fac pt ca eu stiu ca ac e estrogenic iar barbatilor nu le este indicat ac hormon.
FETELOR Este sau nu este estrogenic Royal Gelly (laptisor de matca)?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Doamne, Miki, m-ai dat gata.
E vreun site de unde putem lua?
Cit despre laptisor de matca, eu nu i-am dat lu al meu, din aceleasi motive pt. care eziti si tu. Ca am citit pe prospect ca la barbati cu pb. noastre nu e tocmai indicat. Nu mai retin exact cum spunea, dar cam asa am dedus eu. Nu poti sa faci rost de prospect mai intii?

Mergi la inceput

O sa trec astazi pe la un biolog sa-l intreb de Royal Gelly. Iti raspund luni pt ca in we nu am calc.
Multi Maca o poti lua numai de la reprezentanti FLP. Dc nu gasesti iti trimit eu de aici. Dar costa cam multisor sa stii.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit spune:

Si sotul meu a luat multi-maca acum vreo 4-5 luni.A luat si Gin-Chia tot de la FLP. I s-a mai schimbat un pic spermograma, dar nu prea mult. Tot ...fara... . Am sunat si eu la Giulesti si mi-au spus ca anul acesta nu se mai face nici o programare. Nu stim ce sa facem.Si asa cred ca e destul de tarziu.Dupa ce v-am citit mesajele, nu prea avem nici o sansa cu unul mic...

Mergi la inceput

Nucutz dupa cum vezi am calc in we acesta. Nu am gasit biologul dar am aflat ca dr S i-a recomandat sotului lui Nusy Royal Gelly. Dar totusi eu cred ca ac se recomanda si in fct de cantitatea de androgeni. Deci fara rec unui dr nu-i dau.
Petit te rog eu sa nu fii dezamagita. Ezista o sansa si pt noi. Pt ce ai sunat la Giulesti? Pt FIV? Poti incerca la un cab particular al dr Dracea sau Cocei pt ca acolo sigur te primesc. Iti spun eu ca exista sanse si pt noi.
Fetelor voi stiti ca am mentionat mereu de Mickey D care are un bb acum si sotul are azoo. Pe prima pag am pus un capitol unde scrie ARHIVA 1. Acolo o sa vedeti cat s-a chinuit si nu stia incotro sa o ia si acum are un bb prin FIV cu ICSI si biopsie testiculara. Dc mai gasesc o sa le trec tot acolo la Arhiva. Si Nicol74 care scrie acolo are un bb si sotul ei era cu FSH f mare ca si sotul meu.
Deci curaj ca se poate.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MickeyD spune:

Dragele mele ...

da, se poate. Pentru unele dintre noi mai usor, pentru altele mai greu. Insa se poate. Si trebuie sa recunosc, pentru mine acest site a fost cel mai bun prieten. Aici am gasit toate raspunsurile de care aveam nevoie si tot sprijinul moral.
Eu am acum o fetita de 10 luni,Alexandra. Un copil pe care mi l-am dorit ... nici nu mai tin minte de cand. Au fost momente cand am crezut ca totul e pierdut, au fost momente cand reuseam sa imi adun toate fortele si sa gandesc pozitiv. Clipe in care iti permiti sa visezi si clipe in care iti este frica sa o faci. Cum stiti prea bine, sunt convinsa.
As vrea sa va pot ajuta cumva, sa va dau curajul sa va visati cu un bebe in brate, si increderea ca nu e doar un vis.
Noi vom incerca din nou, cred ca in februarie. Emotille, indoiala, speranta ... aceleasi stari sufletesti inca o data.
Imi aduc aminte cand a venit sotul meu acasa cu rezultatul la spermograma. Habar n-aveam ce inseamna dar nici macar pentru o secunda nu m-am gandit ca e asa de grav. Apoi a fost multa liniste intre noi. Un spatiu gol. Nici unul dintre noi nu stia ce sa spuna. Dar stiam ca amandoi ne dorim mai mult decat orice sa avem un bebe.
De aici drumul a devenit clar. Nicidecum usor, dar stiam macar ce avem de facut.

Ca sa nu uit, Multi Maca este foarte bun si la fel si Royal Gelly. Vi le recomand!
Daca vreti mama mea poate sa va faca rost de ele de la FLP si eventual inainte sa le cumparati sa va trimita o brosura sau sa va explice care e treaba cu ele. Asta pentru cine e in Bucuresti.
Spuneti-mi daca vreti si va dau numarul ei de tel.

Si orice intrebare aveti, sunt aici, indiferent ca e vorba de un detaliu medical sau pur si simplu un fapt de viata.
Va doresc din suflet mult mult noroc.

MickeyD si bebe Alexandra

Mergi la inceput