Azoospermie - cap 4 -

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Andra sunati-l pana va raspunde. Dc vede sotul tau ca nu-i chip sa dati de el va merge el si la dr Cocei. Spune-i ca e embriolog si ca face si FIV dr Cocei. Asa poate il convingi. Dc sunati la dr Cocei ii spuneti ca sunteti cu azoo si va trebuie o spermograma mai detaliata. Ea cred ca va v-a spune unde tb sa va duceti. Stiu ca ac spermograme se fac cu un microscop cu rezolutie mai mare cum se foloseste la ICSI.

Cris.do nu stiu nimic despre ac enterococus dar stiu ca antibioticele dauneaza gigeilor si ca tb sa treaca o per de timp ca sa-si revina. Infectiile urinare sunt f rele, nu scapi de ele f usor. Dr S recomanda dupa un tratam de antib sa se ia UROVAXOM (un fel de vaccin) pt a nu mai recidiva infectia. Eu mai pot sa-ti recomand un tratam naturist din care sa ia de 3 ori pe zi cate o lingurita inainte de masa. Preparat: 300gr miere+1 sticluta ulei de catina+2 sticlute de propolis se amesteca bine . Din acest preparat se ia 3 luni. Dc doresti sa fie mai slab se pune o singura sticluta de propolis. Propolisul este un antibiotic natural care da rezultate f bune acolo unde antib alopate nu mai fac fata. In acelas timp intareste sistemul imunitar ac preparat.
De Menogon la barbati nu am mai auzit. Stiu ca face parte din tratam pt FIV. Nu cumva sunt pt tine injectiile?
Mormelvio caz real este al lui MickeyD cu azoo. Dc vrei iti pot da adresa ei de mail pe PM sa poti conversa cu ea. Ea e stab in SUA si vrea sa revina in tara pt un alt FIV+ICSI.

Miki

Barbye are nevoie de noi.

Mergi la inceput

Cris.do cu multa placere. Intreaba fetele de la FIV ce contine menogonul pt ca eu stiu ca ac are hormoni feminini si din cate stiu eu ac tb sa aiba nivele mici la barbati. Mie mi se pare ciudat. Poate e vb de alt medicament. Poate e vb de Undestor care contine testosteron .

Se pare ca DC-ul se joaca cu mesajele noastre. Cris.do imi raspunde la mesaj dar e poastat inaintea mesajului meu.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

este corect, se administreaza menogon pentru dar stiu ca se asociaza si cu altceva, dar nu mai tin minte cu ce :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.do spune:

Multumesc Tia pentru raspuns! Sper sa iasa ceva dim tratamentul acesta. Sotul meu are foarte multa vointa, s-a lasat si de fumat de cand am venit de la doctor si inainte fuma 2 pachete pe zi.Ne dorim foarte mult un bebe si peste zece zile implinesc 30 de ani si vreau sa facem tot posibilul ca la 31 sa fim 3!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit spune:

Buna. Sunt nou-venita si as fi avut si eu cateva intrebari daca ma puteti ajuta. Sotul meu a facut cu 6 ani inurma o spermograma si a iesit azoospermie, iar acum pe rezultat scrie anizospermie. Nu stim ce inseamna. Stie cineva?

Mergi la inceput

Petit bine ai venit! iti doresc sa pleci in curand la . Din pacate nu stiu ce inseamna anizospermie. Dc afli sa ne spui si noua.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Petit, imi pare rau,dar nu am mai auzit termenul acesta pana acum.Ai dat cautare pe google?

Nusy

Mergi la inceput

Fetelor am pus pe prima pagina un link cu o documentatie despre sterilitatea cuplului.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit spune:

Fetelor, va rog sa ma ajutati si pe mine. Sotul meu a facut o spermograma si rezultatul a fost anizospermie. Nu stim nici macar ce inseamna si nu am gasit pe net raspunsul. Doctorul care ne-a interpretat analiza a zis ca presupune ca inseamna ca nu are nici un mormoloc.Ce putem face?

Mergi la inceput

petitcred ca tb sa repetati analiza la un alt laborator. Cred ca e o greseala de tipar. Sau duceti-va la laboratorul unde ati facut analiza si intrebati laborantul care a facut analiza ce inseamna. Am dat cautare in google si nu exista cuvantul asta.

Miki

Mergi la inceput